FAQ

FAQ – Usein kysytyt kysymykset

1. MITEN PÄÄSEN EASYFITIN ASIAKKAAKSI?

- Voit tehdä palvelusopimuksen kätevästi kotisivuillamme. Hae sen jälkeen kulkuavaimesi keskuksesi asiakaspalvelusta. Avain on käytössä heti. Hauskoja treenihetkiä! Sopimusehdot löytyvät myös samasta kohdasta. 
Ikäraja 15 vuotta.

Voiko sopimuksen tehdä paikan päällä?
Sopimuksen voi tehdä paikan päällä päivystysaikana, jolloin saat avaimen käyttöösi välittömästi. Sopimus tehdään sähköisesti EasyFit-verkkosivuilla ja tarvitset aina mukaasi  myös omat verkkopankkitunnuksesi.

2. ONKO KESKUKSESSA ASIAKASPALVELUA?

- EasyFit-keskuksissa on henkilökuntaa paikalla yleensä arkipäivisin lyhyenä päivystysaikana. Päivystysajat vaihtelevat keskuksittain ja ne voi käydä tarkistamassa kunkin keskuksen omalta sivulta. EasyFit-keskuksilla ei ole asiakaspalvelua puhelimitse, vaan kaikki yhteydenpito hoidetaan sähköpostin välityksellä tai henkilökohtaisesti asiakaspalvelun ollessa avoinna.

3. MITEN PÄÄSEN KUNTOILEMAAN KUN OLEN TEHNYT SOPIMUKSEN?

- Tule keskukseen seuraavana päivystysaikana niin saat käyttöösi Wellness-avaimen jolla pääset keskukseen silloinkin kun henkilökuntamme ei ole paikalla.

4. MITEN SAAN HENKILÖKOHTAISEN KUNTOSALIOHJELMAN?

- Täytä oman keskuksesi etusivulla Minkälainen liikkuja olet -kysely. Ensimmäinen kuntosaliohjelmasi odottaa tämän jälkeen sinua omassa EasyFit-keskuksessasi.

5. KUNTOILUSTA BONUSTA?

Mistä Bonusta saa EasyFit-liikuntakeskuksessa?
- Bonusta saat sekä aloitus- että kuukausittaisesta palvelumaksusta, joka kattaa kaikki EasyFit-keskuksen liikuntapalvelut.

Mitä Bonuksen saaminen edellyttää?
- Bonuksen saaminen edellyttää palvelusopimuksen tekemistä EasyFitin verkkokaupassa sekä aloitus- ja palvelumaksun maksamista. Bonuksen saaminen edellyttää palvelumaksujen maksamista eräpäivään mennessä. Jäsennumero S-Etukortista rekisteröidään liittymistapahtuman lopuksi Asiakasomistajan tunnistautumispalvelun kautta. Asiakkuudesta tulee vahvistusviesti antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Milloin Bonus kirjautuu?
- Kuukauden 20. päivään mennessä maksetut maksut kirjautuvat pääsääntöisesti saman kuukauden bonusostoiksi, myöhemmin maksetut seuraavalle kuukaudelle.

Saako Bonusta Smartum-palveluseteleillä tai –saldolla maksettaessa?
- Työnantajan maksamilla Smartum-seteleillä tai –saldolla maksettaessa Bonusta ei myönnetä.

Jos minulla on jo palvelusopimus ja olen asiakasomistaja, miten ilmoitan sen kerryttämään Bonusta?
- EasyFitin verkkokaupassa on vihreä ”Bonusta S-Etukortilla” –täppä, jonka kautta pääset Asiakasomistajan tunnistautumispalveluun, jossa pankkitunnuksia käyttäen tunnistaudut asiakasomistajaksi ja alat kerryttää Bonusta EasyFit-liikuntakeskuksen kuukausittaisista palvelumaksuista.

6. ASIAKKUUDEN KESTO / SITOUTUMINEN

- EasyFit-liikuntakeskuksissa on 30 päivän irtisanomisaika, joten emme vaadi asiakkailtamme pitkää sitoutumista. Voit olla asiakkaamme esimerkiksi 4 kuukautta ja irtisanoa sopimuksesi ilman lisäkuluja. Mikäli irtisanomisajallesi osuu vielä yksi veloitus, maksat vain tämän ja voit kuntoilla maksetun kauden loppuun. Mikäli haluat asiakkaaksemme joskus uudelleen, tulee sinun kuitenkin maksaa aloitusmaksu (29,90 €) uudelleen.

7. MINKÄLAISIA RYHMÄLIIKUNTATUNTEJA EASYFIT TARJOAA?

- Ryhmäliikunta-aikatalun löydät kotisivuiltamme. Valikoimamme on monipuolinen. 
Tarjoamme sekä virtuaalijumppia että ammattitaitoisten ohjaajiemme ohjaamia tunteja. Virtuaalijumpissa ohjaaja ei ole läsnä, vaan tunti ohjataan isolta näytöltä.

8. ASIAKKUUDEN HINTA

- Kuukausimaksu EasyFit-keskuksissa on vain 29,90 €/kk. Hinta sisältää kaikki liikuntakeskuksen palvelut. Jos haluat käyttöösi kaikkien Suomen EasyFit-keskusten palvelut on kuukausimaksu 39,90 €. EasyFit-keskusten yhteiskäyttö asiakkuus oikeuttaa sinut liikkumaan Suomen kaikissa EasyFit-keskuksissa. Ensisijaisesti sinun tulee  käyttää oman keskuksesi palveluja (johon maksat asiakkuutesi). Jos käytät toisen toimipisteen palveluja omaasi enemmän, sinun on siirrettävä asiakkuutesi ko. toimipisteeseen. Maksat myös aloitusmaksun joka on voimassa yhtä pitkään kuin palvelusopimuksesi. Hyväksymme maksuvälineenä myös liikuntasetelit (seteleissä keskuskohtaisia eroja), mutta niitä ei voi käyttää aloitus- tai ensimmäisen kuukauden palvelumaksuun.

9. MINKÄLAISIA KUNTOILULAITTEITA EASYFIT KESKUKSISSA ON?

- Käytämme ainoastaan korkeatasoisia Technogym Wellness System -kuntosalilaitteita. Easyfit.fi-kotisivulla voit tutustua monipuoliseen ja korkealaatuiseen TECHNOGYM WELLNESS -kuntosalijärjestelmään katsomalla seuraavat videot:
 Club 2.0
, Flexability
, Vario, 
Crossover
, Pure Strength
 ja Wellness System.

10. MITÄ EASYFIT TARJOAA?

 • monipuoliset kuntosalilaitteet
 • Pure Strength -sarjan laitteet kovempaan treeniin ja Element + -sarjan laitteet
 painopaikkalaitteilla treenaaville
 • ryhmäliikuntatunnit

 • virtuaalijumpat
 • infrapunasaunat 

 • tilavat pukuhuoneet

 • monipuoliset aerobiseen harjoitteluun tarkoitetut cardiolaitteet
 • runsaasti käsi- sekä vapaita painoja

 • Wellness-avaimen

  Palveluissa voi esiintyä keskuskohtaisia eroja 

11. MITÄ WELLNESS AVAIN TARJOAA SINULLE?

 • henkilökohtaisen kuntosaliohjelman jota on helppo muokata
 • oman edistymisen seurantamahdollisuus ajantasaisesti

 • motivaatio säilyy ja sitoutuminen kuntoiluun tuo hyviä tuloksia

 • joustava kommunikointi muiden kuntoilijoiden sekä henkilökunnan kanssa