EasyFit Kokkolan pienryhmävalmennukset

Pienryhmävalmennukset

Pienryhmävalmennuksessa harjoitellaan kerran viikossa keskimäärin 6–8 hengen ryhmässä. Pienryhmäharjoittelussa saat yksilöllistä ohjausta sekä pienryhmän valmennusteeman mukaiset ravinto- ja liikuntasuositukset vapaa-ajallesi.

Harjoittelu pienryhmässä on hauskaa, inspiroivaa ja siinä korostuu yhdessä tekemisen parhaat puolet, kun kaikki osallistujat puhaltavat yhteen hiileen ja tsemppaavat toisiaan tavoitteiden saavuttamiseksi. Lisäksi harjoittelu on edullisempaa kuin yksilövalmennuksessa.

Käynnissä olevat / alkavat pienryhmävalmennukset

Crosstraining

Crosstraining-pienryhmässä pääset venyttämään rajojasi niin voimaa, ketteryyttä ja hapenottokykyäkin kehittävissä harjoituksissa. Valmentajan ohjaamat tehotreenit ja ryhmän yhteishenki takaavat, että harjoittelusi räjähtää täysin uudelle tasolle. Valmennus tullaan toteuttamaan sekä Omnia-telineen läheisyydessä että ryhmäliikuntasalissa.

  • perjantaisin 20.1.2017 alkaen klo 17.00
  • enintään 5 osallistujaa
  • valmentaja: Satu Männistö
  • lisätiedot: satu.mannisto@easyfit.fi
  • ilmoittaudu mukaan tästä

Sali – aloittelijoille

Kurssin aikana otetaan yhdessä kuntosali haltuun. Opitaan käyttämään kuntosalin laitteita ja tekemään liikkeet turvallisesti. Kurssin jälkeen sinulla on mielekästä jatkaa itsenäistä harjoittelua.