PT Rekry

Haemme huipputiimiimme personal trainereita

Toimenkuvaasi kuuluu asiakkaiden valmentaminen ja motivointi. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja koet luontevaksi omien palveluidesi markkinoinnin. Pystyt harjoittamaan toimintaa oman yrityksesi kautta.

Odotamme, että sinulla on riittävät tiedot ja taidot personal trainerina työskentelyyn. Tämän lisäksi arvostamme kokemusta ja näyttöjä saavuttamistasi ammatillisista tuloksista. Sinusta huokuu energisyys, sitoutuneisuus ja tavoitehakuisuus. Tiedät, mitä haluat saavuttaa elämässäsi ja kuinka tulet sinne pääsemään.

Tarjoamme sinulle erinomaisen toimintaympäristön personal training -liiketoiminnan harjoittamiseen. Käytössäsi on monipuoliset liikuntatilat, laadukas harjoitusvälineistö, valmennuspalveluista kiinnostunut asiakaskunta sekä henkilöstömme vankka tuki palveluidesi markkinoinnille. Mahdollistamme sinulle alan kilpailukykyisimmän palkkiotason sekä tuen oman ammatillisen osaamisen jatkuvaan kehittämiseen.

Mikäli vastasit edellä mainittuihin myöntävästi, saatat olla etsimämme henkilö! 

Kiinnostuitko mahdollisuudesta? Lähetä hakemus alla olevalla lomakkeella 30.7.2017 mennessä. Vapaat paikat täytetään sopivien hakijoiden löydyttyä.

Valitse keskus johon olet hakemassa