EasyFit Rovaniemen pienryhmävalmennukset

Pienryhmävalmennukset

Pienryhmävalmennuksessa harjoitellaan kerran viikossa keskimäärin 6–8 hengen ryhmässä. Pienryhmäharjoittelussa saat yksilöllistä ohjausta sekä pienryhmän valmennusteeman mukaiset ravinto- ja liikuntasuositukset vapaa-ajallesi.

Harjoittelu pienryhmässä on hauskaa, inspiroivaa ja siinä korostuu yhdessä tekemisen parhaat puolet, kun kaikki osallistujat puhaltavat yhteen hiileen ja tsemppaavat toisiaan tavoitteiden saavuttamiseksi. Lisäksi harjoittelu on edullisempaa kuin yksilövalmennuksessa.

Käynnissä olevat / alkavat pienryhmävalmennukset

Miesten kehonhuolto

Tämän intensiivivalmennuksen tarkoituksena on perehtyä liikkuvuuden harjoittamiseen. Valmennuksessa saat arvokasta tietoa liikkuvuuden tärkeydestä sekä sen vaikutuksesta lihaskuntoharjoitteluun ja jokapäiväiseen elämään. Valmennuksessa käydään läpi erilaisia tapoja kehittää liikkuvuutta ja saat hyvät eväät jatkaa harjoittelua jatkossa itsenäisesti

Combat

Pienryhmävalmennuksen aikana opit erilaiisa potkuja kiertoliikkeillä ja hypyillä, unohtamatta lyöntejä eri tekniikoilla esimerkiksi kyynärpäitä käyttäen. Kurssin aikana opit myös itsepuolustustaitoja ja suojaamaan itseäsi lyönneiltä sekä potkuilta.

Crosstraining

Pienryhmävalmennuksen aikana opit useita erilaisia treenimuotoja. Kehonpainoharjoittelu, kahvakuula sekä toiminnallinen harjoittelu tulee sinulle tutuksi ja antaa vaihtelua omiin treeneihisi! Monipuoliset ja tehokkaat treenit tehdään suurimmaksi osaksi ulkona!

Ryhti

Valmennuksessa annetaan lähtöpassit mm. niska-, hartia- ja selkäsäryille täsmäharjoittleun kautta. Valmennuksessa keskitytään vahvistamaan tuki- ja liikuntaelimistön kuntoa liikkuvuus- ja lihaskuntoharjoitusten avulla. Tuloksena on ryhdikäs ja hyvinvoiva keho.

Painonhallinta

Pienryhmävalmennuksen aikana opit kuinka liikunta ja ravinto vaikuttavat painonhallintaan. Valmennuksen aikana saat tukea kokonaisvaltaiseen elämäntapamuutokseen. Yhdessä löydämme liikunnan ilon!