Tuntikuvaukset

Tuntikuvaukset

Les Mills BODYSTEP® (45 min)

Tehokas, aerobista kuntoa kehittävä askellustunti step-laudalla. Laudan korkeutta voi säätää kunto- ja taitotason mukaan.

Les Mills BODYPUMP® (60 min)

Monipuolinen lihaskuntoharjoitus musiikin tahtiin. Sisältää levytangoilla ja -painoilla sekä käsipainoilla kuntosaliharjoittelusta tuttuja liikkeitä.

Les Mills BODYCOMBAT® (60 min)

Itsepuolustuslajeihin perustuva tunti, jonka liikkeissä on vaikutteita mm. karatesta, kung-fusta ja thaiboxingista. BODYCOMBAT® kehittää kehon koordinaatiota, verekiertoelimistön kuntoa sekä lihaskestävyyttä.

Les Mills SH'BAM® (45 min)

Helppo ja kuuman trendikäs tanssitunti, joka kehittää aerobista kuntoasi. Sopii kaikille.

Les Mills BODYBALANCE® (60 min)

Voimaa, liikkuvuutta, rentoutumista sekä keskittymiskykyä edistävä harjoitus. Vaikutteita joogasta, Tai Chi`sta ja Pilateksesta.

RVP (45 min)

Tehokas reisi-, vatsa-, ja pakaralihaksia muokkaava lihaskuntotunti. RVP ei sisällä vaikeaa askellusta. Sopii kaikille.

Shape&Go (45 min)

Tehokas, mutta samalla hauska kokovartalotreeni. Sopii niin kiinteytystä kuin kunnon kohotusta hakeville. Tunti alkaa sykkeennosto-osuudella, keskiosa koostuu oman kehon painolla tehtävistä kokonaisvaltaisista liikkeistä ja viimeinen jakso on suunnattu sykkeen laskulle ja rentoutukselle.

Spinning Easy (45 min)

Helppo ja hauska sisäpyöräilytunti, joka kehittää tehokkaasti ja turvallisesti kestävyyskuntoa ja hapenottokykyä. Sopii myös aloittelijoille.

Kehonhuolto (45 min)

Kehonhuoltotunti sopii kaikille. Tunnilla tehdään monipuolisesti kehon liikkuvuutta ja notkeutta parantavia liikkeitä. Tunnilla ei ole askellusta, hyppyjä tai muita kehoa voimakkaasti rasittavia liikkeitä.

Les Mills BODYATTACK® (55 min)

BODYATTACK® on intervallitunti, joka vastaa jopa kymmenen kilometrin lenkkiä. Tunti polttaa paljon kaloreita, muokkaa vartaloa, parantaa koordinaatiokykyä, ketteryyttä ja vahvistaa luita ja lihaksia. Tehokkuus perustuu intervalliliikkumiseen, eli siihen, että sykettä nostetaan ja annetaan sen sitten laskea. Tunnilla tehdään helppoja perusliikkeitä kuten hölkkää, hyppyjä, punnerruksia ja jäljitellään erilaiseten urheilulajien perusliikkeitä.

Spinning Cardio (45 min)

Keskiraskas sisäpyöräily. Sykealue vaihtelee perus-, vauhti- ja maksimikestävyysalueilla. Vauhdikkaampaa fiilistelyä ja suurempi kalorinkulutus kuin Basic-tunnilla.

Liikkuvuus-kehonhuolto

Liikkuvuutta edistävä tunti, jossa edistetään faskian liukua ja mobilisoidaan niveliä sekä lihaksia. Tunnilla käydään läpi testiasentoina kuntoilusta ja arkielämästä tuttuja perusasentoja. Saat käyttöösi työkaluja, joita voit käyttää päivittäin oman liikkuvuuden edistämiseksi.