Tutustu veloituksetta!

Tervetuloa tutustumaan liikuntapalveluihimme ja kuntoilemaan yhden kerran veloituksetta asiakaspalvelumme aukioloaikoina!

Tilaa Vierailijapassi

EasyFit Helsinki Club

EasyFit on monipuolinen ja kotimainen liikuntakeskus. Tarjoamme edulliseen hintaan runsaan valikoiman ryhmäliikuntatunteja ja laadukkaan kuntosalin.

Tervetuloa tutustumaan! Jos haluat ostaa asiakkuuden paikan päällä, muistathan ottaa verkkopankkitunnuksesi ja tilinumerosi mukaan.

EasyFit Helsinki Club
Yliopistonkatu 8
helsinkiclub@easyfit.fi

Olemme avoinna:
5–23
sisälle klo 22.30 saakka

Asiakaspalvelu avoinna:
ma–to 14–19
pe 10–13

Aloitusmaksu 29,90 €

EasyFit tiedottaa:

EasyFit ja UniSport yhteistyössä

Saamme iloisin mielin tiedottaa, että olemme solmineet yhteistyösopimuksen UniSportin kanssa. Heidän kuntosalirakennuksensa Yliopistonkadulla menee saneeraukseen ja me teemme yhteistyötä heidän kanssaan tuon saneerauksen ajan. EasyFit Helsinki Clubilla se tarkoittaa mahdollisuutta kehittää toimintaamme ja palveluitamme entisestään. Suunnitelmat ovat jo selvillä ja ensimmäiset uudistukset näkyvätkin jo salillamme uusien laitteiden muodossa. Vuodenvaihde tuo mukanaan seuraavat uudistukset, joista tiedotamme Teitä, hyvät asiakkaamme jatkossakin aktiivisesti. On hienoa saada lisää aktiivisia kuntoilijoita pariimme. Huomioithan, että lisääntyvät asiakasmäärät tulevat luonnollisesti näkymään ruuhka-aikoina (ma–to klo 16–19), varsinkin tammikuussa, kun kaikki aloittavat kinkunsulattelut. Muistathan noudattaa aktiivisen kuntoilevaa elämäntapaa ympäri vuoden, niin saat myös pysyviä tuloksia.

EasyFit uudistuu

Olemme jälleen uudistaneet ja kehittäneet palveluitamme uusien kuntosalilaitteiden tiimoilta. Vuodenvaihde tuo meille jälleen uusia palveluita ja uudistuksia, joista tiedotamme aktiivisesti lähempänä ajankohtana. Tervetuloa tutustumaan uusittuun liikuntakeskukseen.

Asiakaspalvelu pe 27.11.

  • asiakaspalvelu suljettu henkilökunnan koulutuksen vuoksi