Shape&Go on nyt täällä!

Haluatko muokata kehoasi täysin uudella ja hauskalla tavalla?

Lue lisää

Tutustu veloituksetta!

Tervetuloa tutustumaan liikuntapalveluihimme ja kuntoilemaan yhden kerran veloituksetta asiakaspalvelumme aukioloaikoina!

Tilaa Vierailijapassi

Mikä on salipersoonasi?

Uudistunut EasyFit Revolution Personal Training -palvelu on nyt täällä!  Sitä juhlistaaksemme laadimme hauskan testin, jolla voit selvittää mikä salipersoonallisuus kuvaa sinua parhaiten.

Tee hauska testi

Aloita nyt!

Lahjoitamme lokakuussa kaikista uusista asiakkuuksista 5 € Nenäpäivä-keräykseen kehitysmaiden lasten hyväksi.

Lue lisää

EasyFit Porvoo

EasyFit on monipuolinen ja kotimainen liikuntakeskus. Tarjoamme edulliseen hintaan runsaan valikoiman ryhmäliikuntatunteja ja laadukkaan kuntosalin.

EasyFit Porvoo
Rauhankatu 35
porvoo@easyfit.fi

Olemme avoinna:
5-23

Asiakaspalvelu avoinna:
ma–to 16–19

Aloitusmaksu 29,90 €

EasyFit tiedottaa:

Uutuustunti Shape&Go alkaa ma 21.9.

Haluatko muokata kehoasi täysin uudella ja hauskalla tavalla? Shape&Go-uutuustunnilla se onnistuu! Tunti on suunnattu henkilöille, jotka haluavat saada 45 minuutissa aikaiseksi tehokkaan mutta samalla hauskan kokovartalotreenin. Se sopii niin kiinteytystä kuin kunnon kohotusta hakeville. Samalla tunnin sisällön voi tehdä monella vaikeusasteella, joten se tarjoaa kovaa tehoa myös sitä hakeville.

  • maanantaisin klo 17.15

Personal Trainer -pienryhmät

Personal Trainer on valmentajasi ja tukesi harjoittelussa. Lisäksi treenikavereista saa intoa ja tukea. Personal Trainer -pienryhmäharjoittelu on mielekästä ja tuloksellista.

Tule mukaan pienryhmäharjoitteluun, lue lisää tästä.