EasyFit aloita treenit starttikurssi

Ilmoittautuminen käynnissä!

Haluaisitko aloittaa liikuntaharrastuksen, mutta ajatuskin ahdistaa tai et oikein tiedä mistä aloittaa? Aloittaminen on nyt helpompaa kuin koskaan! Aloita treenit -starttikurssilla pääset treenaamaan pienryhmässä valmentajan johdolla ja tutustut saliin ja eri harjoitusmuotoihin. Lisäksi opit palautumisen ja lihashuollon merkityksen. Kurssi sisältää ohjatut harjoitukset (1 kerta/viikko), sekä asiakkuuden EasyFit-keskukseesi. Voit siis halutessasi treenata vapaasti myös ohjattujen tapaamisten ulkopuolella. Kurssi on suunnattu kaikille liikuntaharrastusta kaipaaville iästä, kunnosta tai koosta riippumatta. Ilmoittaudu rohkeasti mukaan!

Kurssisisältö:

  • aloitus tiistaina 3.10. klo 18
  • valmentajan ohjaama pienryhmäharjoitus 1 kerta/viikko (yhteensä neljä ohjattua tapaamista)
  • tilaesittely
  • kuntosalilaitteet ja- harjoittelu tutuksi
  • palautuminen ja lihashuolto
  • treeniohjelma
  • EasyFit-keskuksen asiakkuus kurssin ajaksi (arvo 34,90–54,90 €)
  • hinta vain 59,90 € (norm. n. 130 €)

Ilmoittautuminen on käynnissä 11.–25.9.2023. Kurssi toteutetaan lokakuussa 3.10. klo 18 alkaen. Valmentaja ilmoittaa hakijoille henkilökohtaisesti kurssivalinnasta. Kurssille valitaan enintään 15 osallistujaa per keskus. Osallistujien maksimimäärä voi vaihdella keskuksen tilojen vuoksi. Kurssi vaatii toteutuakseen 8 osallistujaa. Yksittäisellä EasyFit-keskuksella on oikeus kurssin sisällön muokkaamiseen ja järjestämisajankohdan muutokseen, kuitenkin niin, että kurssi järjestetään pääosin lokakuun aikana ilta-aikaan. Mikäli keskuksen kurssin ajankohta poikkeaa tällä sivulla ilmoitetusta, keskus tiedottaa asiasta hyvissä ajoin etukäteen ilmoittautuneille. Mikäli eriävä ajankohta ei ole sopiva, kurssi-ilmoittautuminen on mahdollista perua.

Täytä rohkeasti hakemus ja matka kohti liikuntaharrastusta voi alkaa!

Liikun tällä hetkellä aktiivisesti
Lähettämällä hakemuksen hyväksyt, että EasyFit-keskus voi lähettää sinulle sähköpostia ja tekstiviestejä keskuksen ajankohtaisista asioista, tapahtumista, uusista palveluista ja mahdollisista tarjouksista. Käsittelemme asiakastietojasi huolellisesti, emmekä luovuta asiakastietoja EasyFit-toiminnan ulkopuoliseen käyttöön tai muihin erillisiin markkinointitarkoituksiin. Sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi markkinointiin milloin tahansa niin halutessasi.

EasyFit on suurin suomalainen kuntosaliketju, jossa saat edullisesti kaikki kuntoiluun tarvitsemasi palvelut. Keskuksissamme tuoksuu hyvältä, treenaukseen saa apua, laitteet pidetään kunnossa, personal trainerit osaavat hommansa, salille pääsee aina ja virtuaalitunnit järjestyvät helposti, kun sinulle sopii. Eli miten aloitat kuntoilun? Helposti.