Hyvän tekeminen lisää onnellisuutta: lue miten voit yhdistää tänä jouluna treenaamisen ja hyväntekemisen.

Hyvän tekeminen lisää onnellisuutta: lue miten voit yhdistää tänä jouluna treenaamisen ja hyväntekemisen.

Kirjoittaja: Jerry Hietaniemi

Ihmiselle hyväntahtoisuus ja halu auttaa toisia saattaa olla jopa perustarve ja yksi tärkeimmistä poluista koettuun onnellisuuteen. Simppelisti sanottuna yksinkertainen tapa lisätä omaa onnellisuutta on tehdä joku toinen vielä onnellisemmaksi. 

Helposti metsästämme onnea ja tyytyväisyyttä itsekkäistä lähteistä, kuten haalimalla lisää rahaa ja materiaa sekä kuluttamalla aikaa monenlaiseen viihteeseen. Kaikki edellä mainitut ovat sellaisia joita totta kai saa tehdä ja pitää tehdä jos ne tuntuvat hyvältä. Monesti esimerkiksi materia tuo meille hetkellisen onnen ja tyytyväisyyden tunteen, mutta ei pitkän aikavälin pysyvää tyytyväisyyttä.

Koetun tyytyväisyyden takana ovat mahdollisuus tehdä itselleen merkityksellisiä asioita sekä muiden auttaminen. 

Tule EasyFitin mukaan tekemään hyvää

Tänä jouluna voit treenaamisen lomassa tehdä hyvää omassa EasyFit keskuksessasi. Me EasyFitillä halusimme jälleen kerran lähteä mukaan hyväntekemiseen näin joulun alla, joten olemme mukana perinteisessä Hopen joululahjakeräyksessä marras-joulukuun taitteessa. EasyFit-keskuksien sisääntulon yhteyteen ilmestyy marraskuun lopussa Hope-joulupuu, jossa on vähävaraisten lapsiperheiden joulutoiveita ripustettuina oksille. EasyFitin asiakkaat voivat toteuttaa lahjatoiveita ostamalla halutun lahjan ja tuomalla sen Hope-joulupuun alle. Lahjat toimitetaan keskuksen toimesta lähimpään Hopen vastaanottopisteeseen. 

Lue lisää täältä:  https://www.easyfit.fi/fi/hope-joulupuu