Let's Be Active: nyt sinulla on mahdollisuus saada kiinni aktiivisemmasta elämäntavasta!

Let's Be Active: nyt sinulla on mahdollisuus saada kiinni aktiivisemmasta elämäntavasta!

Osa EasyFit-keskuksista eri puolella Suomea on jälleen tänä keväänä mukana EU :n Let’s #BEACTIVE-hankkeessa. Let’s #BEACTIVE-hankkeen tavoitteena on saada 60 000 fyysisesti passiivista aikuista saamaan kiinni aktiivisemmasta elämäntavasta. 

Let’s #BEACTIVE on motivointiohjelma, joka on suunnattu yli 45-vuotiaille, jotka kokevat oman arkensa passiiviseksi. Ohjelmaan voi hakea mukaan EasyFitin verkkosivuilla maaliskuun aikana. Ohjelman tapaamiset alkavat huhtikuun alussa ja kestävät toukokuun puoleen väliin.

EasyFit-kuntokeskukset ja -yrittäjät haluavat olla mukana taistelussa jatkuvasti kasvavaa passiivisuutta vastaan. 

“Meille on ollut ja on tärkeää olla mukana parantamassa suomalaisten hyvinvointia ja edistämässä kansalaisten terveyttä. Let’s #BEACTIVE-hanke on meille erinomainen mahdollisuus muistuttaa, että kuntokeskuksemme ovat kaikille ja kaikki ovat tervetulleita liikkumaan kuntotasosta riippumatta.”, toteaa Jerry Hietaniemi EasyFitin viestinnästä. 

Mitä Let’s #BEACTIVE sisältää?

Let’s #BEACTIVE on motivointiohjelma, joka kestää 6 viikon ajan. Kuuden viikon aikana oma ryhmä kokoontuu yhteensä 12 kertaa. Tapaamisilla opitaan miten aktiivisuudesta voisi tulla pysyvä osa elämää ja liikutaan niin sisällä kuin ulkona.

Valmennuksen aikana tutustutaan muun muassa kuntosaliharjoitteluun turvallisesti oman valmentajan opastamana. Valmentaja opettaa sinulle oikeat liiketekniikat, jotta harjoittelu tuottaa tuloksia ja on turvallista. 

Motivointiohjelman tavoitteena on omaksua helppoja ja kivoja tapoja ylläpitää hyvinvoinnin ja terveyden kannalta sopivaa määrää aktiivisuutta arjessa. Tavoitteena on, että aktiivisemmasta elämästä tulee pysyvä osa elämää.

Näin voit hakea mukaan:

Mukaan Let’s #BEACTIVE motivointiohjelmaan voit hakea EasyFitin verkkosivuilla.

Hae mukaan

Mukaan voi hakea kaikki yli 45-vuotiaat, jotka kokevat arkensa passiiviseksi. Hakuaika päättyy 22.3.2020.

Motivointiohjelman hinta on osallistujalle vain 59,90€ koko ohjelman ajan. Et tarvitse EasyFitin asiakkuutta osallistuaksesi motivointiohjelmaan.