Muutos on täällä! Oletko valmis?

Muutos on täällä! Oletko valmis?

Kirjoittaja: PT Andy

Oletko valmis haastamaan itsesi ja kehittymään? Haluatko tehdä enemmän, paremmin ja laadukkaammin? Oletko motivoitunut tekemään parhaasi joka päivä? 

Jos vastasit edellisiin kysymyksiin kyllä, EasyFitin valmentajat toivottavat sinut tervetulleeksi mukaan syksyn energisimpään muutoshaasteeseen! Seuraavan 21 päivän ajan treenataan kovaa niin salilla kuin lenkkipoluilla. Yhdessä ja yksin. 

Haasteen aikana kilot karisevat ja rasva tirisee lihasmassasta tinkimättä. Tulet nostamaan suorituskykysi uudelle tasolle oman ryhmän ja motivoivan valmentajan tsemppaamana. 

Tiukan treenin lisäksi haasteeseen sisältyy muutostavoitettasi tukeva ruokavalio, joka varmistaa, että pääset tuloksiin treenitehoista tinkimättä. 

Mikä ihmeen 21 päivän muutoshaaste?
EasyFitin 21 päivän muutoshaaste on tehokas verkkovalmennuksen ja pienryhmävalmennuksen yhdistelmä.

EasyFitin 21 päivän muutoshaasteen aikana osallistujan tulee suorittaa yhteensä 18 treenikertaa (9 x lihaskuntoharjoitus + 9 x kestävyysharjoitus) ja noudattaa ennalta määritettyä ruokavaliota saavuttaakseen mahdollisimman suuren positiivisen muutoksen kehonkoostumuksessaan eli tavoitteena on polttaa rasvaa ja hankkia kiinteää lihasta tilalle!

Osallistujilla on oikeus osallistua EasyFitin 21 päivän muutoshaasteen aikana neljään (4) yhteiseen pienryhmätreeniin, jotka toteutetaan personal trainerin toimesta. Pienryhmätreenien toteutusajankohdat sovitaan osallistujien kesken ensimmäisen ryhmätapaamisen yhteydessä. Muut treenikerrat osallistujan tulee toteuttaa omatoimisesti tai hän voi halutessaan tilata personal traineriltään yhteisiä lisätreenikertoja.

Osallistujilla on käytössään päivittäinen valmentajien ja muiden osallistujien tuki haasteen Facebook -ryhmässä.

Tartu siis EasyFitin 21 päivän muutoshaasteeseen ja haasta samalla myös ystäväsi mukaan niin haaste on kaksinverroin hauskempi toteuttaa. EasyFitin 21 päivän muutoshaasteen voittajalle on luvassa 1000 euron pääpalkinto !

Muutoshaaste alkaa 2.9.2019. Oletko valmis ottamaan haasteen vastaan? 

Lue lisää ja ilmoittaudu: www.easyfit.fi/fi/muutoshaaste