Onko tässä syksyn kuumin uutuustunti?

Asiantuntijana EasyFit Personal trainer
Tiina Nordlund
  • Lahti

Onko tässä syksyn kuumin uutuustunti?

Miltä kuulostaa 30 minuutin tiukka treeni, joka sisältää parhaat musiikit, naurua, uusia innostavia treeniliikkeitä ja hyvää fiilistä? Mikäli etsit viikko-ohjelmaasi hikistä, tehokasta ja fiilistä nostattavaa lihaskuntotreeniä, niin lue lisää ja lukitse syksyn ryhmäliikuntakalenterimme uusin tulokas, TIMMI, omaan kalenteriisi!

TIMMI - uusi lihaskuntotunti!
Syksyn räjähtävä uutuustunti ryhmäliikuntakalenterissa sisältää tiukkoja, lyhyitä ja helppoja 30 minuutin lihaskuntotreenejä. Tunnilla napataan kaksi kärpästä yhdellä iskulla: kehitetään lihasvoimaa ja kestävyyskuntoa. Lopputuloksena on kiinteytyminen ja parempi suorituskyky.

Tunti sisältää aina alkulämmittelyn, vaihtelevan lihaskuntoharjoituksen ja loppuverkan. Tunti sopii kaikille iästä tai kunnosta riippumatta - olit sitten aloittelija tai kokenut konkari. Ohjaaja antaa liikkeistä aina helpon ja haastavan vaihtoehdon ja jokainen voi säätää vastuksen juuri itselleen sopivaksi. 

TIMMI -tunnit alkavat 19.8.2019.

Oletko valmis tarttumaan haasteeseen?
TIMMIN odotetuin elementti on haasteet. Jokainen tunti sisältää 2 tai 3 haastetta, joiden avulla pystyt syksyn aikana seuraamaan omaa kehitystäsi. Haasteet ovat testejä, joiden avulla kuka tahansa voi tarkistaa oman kuntotasonsa ja mitata oman suorituskyvyn kehittymistä. Haasteet eivät ole pääsykokeita tai kilpailuita muita vastaan, vaan ne on tehty vain oman kuntotason seurantaan.

Tsekkaa oman paikkakuntasi ryhmäliikuntakalenteri ja tuu kokeilemaan!

Lisää tunnista voit lukea täällä: www.easyfit.fi/timmi

Jaa timmikokemuksesi somessa #parashetki #easyfit