Osallistu EasyFitin kesäpistekilpailuun ja voita Jopo!

Osallistu EasyFitin kesäpistekilpailuun ja voita Jopo!

Kirjoittaja: Jerry Hietaniemi

Takuuvarma kesän merkki on EasyFitin perinteinen kesäpistekilpailu. EasyFitillä on jo useampana kesänä järjestetty kilpailu, jossa osallistujien kesken arvotaan EasyFitin väreillä varusteltu upea Helkaman Jopo. Kilpailun päätteeksi yksi onnekas pääsee elokuussa kurvailemaan uniikilla Jopolla.

Millaisesta kilpailusta on kysymys?

Rennon kilpailun säännöt ovat yksinkertaiset. Kesäkuun 1. päivä EasyFit-keskuksesi ilmoitustaululle ilmestyy Kesäpistekilpailun juliste, johon voit merkata oman nimesi ja oman nimen perään rastin joka kerta kun käyt treenaamassa. Kilpailuaika on 1.6.-31.7. Jokainen joka kerää 15 rastia, eli 15 treenikertaa kesä-heinäkuun aikana, on automaattisesti mukana EasyFit Jopon arvonnassa. Jopo arvotaan elokuun alussa, kun kilpailuaika on päättynyt.

Pidä säännöllisestä treenaamisesta kiinni myös kesällä

Kesällä ja lomalla riittää paljon erilaisia aktiviteetteja ja reissuja, joiden jalkoihin säännöllinen kuntosaliharjoittelu helpolla jää. Kilpailun tavoitteena on kannustaa kuntoilijoita treenaamaan aktiivisesti myös kesän aikana. 

Aktiivinen treenaaminen ei välttämättä tarkoita useita pitkiä kuntosalitreenejä viikossa. Kesä on totta kai myös tärkeää aikaa yhdessäololle (koronarajoituksien puitteissa), lomailulle ja rentoutumiselle. Voit pitää lihaskunnosta kesällä hyvää huolta myös tekemällä vain lyhyitä täsmätreenejä, kuten nopeita alle 30 minuutin tehotreenejä koko kropalle.