Tässä sinulle huhtikuun tärkein vinkki liikuntaan

Tässä sinulle huhtikuun tärkein vinkki liikuntaan

Kirjoittaja: Maarit Koskinen

 

Hallituksen linjaukset ovat rajoittaneet liikunnan harrastamista ja esimerkiksi ryhmäliikuntatunnit ovat monessa paikkaa keskeytetty toistaiseksi tai niitä järjestetään rajoitetusti.

Tilanne on saanut palveluntarjoajat ja liikkujat hakemaan uusia ratkaisuja ihmisten liikuttamiselle ja nettiin onkin nopeasti saatu avattua erilaisia palveluita, jotka tarjoavat ohjattua liikuntaa ja erilaisia valmennuksia. Digitaaliset palvelut ovat erinomainen keino tuoda liikuntatuokiot ihmisten koteihin ja jokaisen saataville. Tarvitset vain tietokoneen tai mobiililaitteen ja toimivan verkkoyhteyden.

Tule mukaan veloituksettomiin ja kaikille avoimiin live-lähetyksiin!

EasyFit ja LadyLine aloittivat maaliskuun puolivälissä ryhmäliikuntatuokioiden ja valmennuksien live-lähetykset kaikille avoimessa Facebook ryhmässä.

Facebook ryhmään liittyi muutamassa päivässä yli 10 000 jäsentä ja tällä hetkellä jäseniä on lähes 20 000. Live-lähetyksiä ja tallenteita on katsottu yhteensä tuhansia kertoja. 

Ryhmäliikuntaa, valmennustuokioita ja luentoja on tarjolla jokaisena arkipäivänä. Tunteja pyritään pitämään vähintään neljä kertaa päivässä, joista osa pidetään aamupäivällä ja osa iltapäivällä. Tallenne tunnista on nähtävillä kaksi päivää lähetyksen jälkeen, joten treenaamaan ehtii myöhemminkin, vaikka ei live-lähetykseen pääsisi mukaan.

Ohjelmassa on muun muassa joogaa, pilatesta, kehonhuoltoa, kehonpainotreenejä, kahvakuulaa ja crosstrainingia. Tunteja ohjaavat pääsääntöisesti EasyFitin ja Ladylinen ohjaajat.

Palaute ideasta ja tunneista on ylittänyt kaikki odotuksemme ja toiminnalle on pyydetty jatkoa myös koronaviruksen aiheuttamien rajoituksien jälkeen.

“Mahtava idea kiitos paljon!”

“Nämä jumpat piristävät kivasti etätyöntekijän päiviä”

“Paras juttu mitä tällä hetkellä on saatavilla”

“Iso kiitos. Toivottavasti tämä jatkuu!”

Mukaan treenaamaan pääset liittymällä live-lähetyksille varattuun ryhmään tämän linkin kautta: https://www.facebook.com/groups/211360150315273/

Pidetään yhdessä hyvää huolta hyvinvoinnistamme!