Palvelulistaus

EasyFit Herttoniemen palvelut


Virtuaalitunti™

Olemme aloittaneet Virtuaalitunti™-tuntien streaming-palvelun verkkosivuillamme. Palveluun on lisätty tässä vaiheessa yhdeksän suosituinta Virtuaalitunti™-tuntiamme ja tulemme päivittämään tarjontaa myöhemmin. 
 
Palvelun käyttöoikeus on rajattu salasanalla vain EasyFitin asiakkaille. Palvelun käytöstä ei veloiteta lisämaksua, vaan se sisältyy EasyFitin asiakkuuteen. Salasana on siis henkilökohtainen eikä sitä saa jakaa eteenpäin muille henkilöille. Pääset kirjautumaan palveluun alla olevan linkin välityksellä tai verkkosivujemme päävalikon kautta. Kaikki asiakkaamme, joilla on markkinointilupa, ovat saaneet salasanan sähköpostissa. Jos sinulla ei ole salasanaa, voit kysyä sitä asiakaspalvelustamme.
 
Katso tuntitarjonta


Päivän harjoitusohjelma kotiin – WORKOUT OF THE DAY

Päivittäin vaihtuva treeniohjelma EasyFit Herttoniemen asiakkaille kotiin suoritettavaksi. Ohjelmia on kolme tasoa, joista voit valita oman tasosi mukaan:

  • Easy
  • Medium
  • Pro

Toimi näin:

Jos sinulla ei ole Mywellness-tiliä, lähetä sähköpostia EasyFit-keskukseesi ja pyydä keskusta lähettämään sinulle kutsu Mywellnessiin. Saat sähköpostiisi linkin, josta pääset aktivoimaan tilisi ja asettamaan itsellesi tunnuksen. Lataa Mywellness-sovellus Android tai iOS-puhelimeesi alla olevista linkeistä:

Kirjaudu Mywellness applikaatioon yllä luoduilla tunnuksilla. 

Jos sinulla on Mywellness-tili aktivoituna, siirry tilillesi. Avatessasi Mywellness applikaation näet päivän harjoitusohjelman heti etusivulla. (Jos harjoitusohjelmaa ei näy, varmista, että klubina on EasyFit Herttoniemi)


Les Mills On Demand veloituksetta

EasyFit Herttoniemen asiakkaana annamme yhdessä Les Millsin kanssa sinulle tässä poikkeuksellisessa tilanteessa huikean mahdollisuuden kuntoilla kotona ilman lisämaksua. Olet saanut mahdollisuuden käyttää Les Mills On Demand palvelun ilmaisversiota ja nyt haluamme tarjota sinulle palvelun maksullisen version veloituksetta käyttöösi 31.5.2020 asti. Maksullisesta versiosta löydät yli 800 treenivideota ja ohjelmaa, sekä kaikki suosikki Les Mills -tuntisi.

Palvelun käyttöönotto edellyttää että sinulla on voimassaoleva EasyFit Herttoniemen asiakkuus huhti- ja toukokuun ajan. Linkin palveluun kirjautumiseksi saat laittamalla meille sähköpostia herttoniemi@easyfit.fi.


Etävalmennukset

Kesä tulee kaikesta huolimatta! EasyFit personal trainerit tarjoavat nyt myös etävalmennuspalveluita henkilöille, jotka haluavat jatkaa treenaamista kotioloissa, mutta kaipaavat personal trainerilta valmennustukea treeneihin ja/tai ruokailuun. Voit hyödyntää etävalmennuspalveluita esimerkiksi ravintovalmennukseen, koti- ja ulkotreeneihin.

  • Etävalmennus sisältäen joko koti-/ulkotreeniohjelman 89€
  • Etävalmennus sisältäen ravintovalmennuksen 89 €
  • Etävalmennus sisältäen mentaalivalmennuksen 89 €

Etävalmennuspalvelun voit ostaa olemalla yhteydessä suoraan valmentajaan:

tai voit tehdä etävalmennuksen vapaamuotoisen tilauspyynnön verkkosivujemme kautta.
 
Tilaa etävalmennus


EasyFit & LadyLine ryhmäliikunta ja valmennus 

Perustimme viime viikolla Facebookiin 'EasyFit & LadyLine Ryhmäliikunta ja valmennus'-ryhmän. Ryhmä on avoin ja ajatuksena on tarjota sen välityksellä veloituksettomia 'live streaming'  liikuntapalveluita kaikille suomalaisille, jotta ihmiset pystyvät pitämään huolta omasta kunnostaan sekä hyvinvoinnistaan kotioloissa. Ryhmä on saavuttanut valtavan suosion ja siihen on liittynyt jo yli 15 000 jäsentä. Kehitämme sisältöä jatkuvasti eteenpäin ja tarkoituksena on lisätä sisältöä etenkin kouluikäisille ja riskiryhmään kuuluville senioreille.

Liity mukaan!

Vinkkaa palvelusta myös omille läheisillesi ja kannusta heitä hyödyntämään tuntejamme.


Treenivaatteet ja kotitreenivälineet

Yhteistyökumppanimme Casall tarjoaa EasyFit Herttoniemen asiakkaille 30 % alennuksen treenivaatteista ja kotitreenivälineistä. Kampanjakoodi vain EasyFitin asiakkaiden henkilökohtaiseen käyttöön. Tilaukset Casallin verkkokaupasta casall.com.

Kaikki asiakkaamme, joilla on markkinointilupa, ovat saaneet kampanjakoodin sähköpostissa. Jos sinulla ei ole kampanjakoodia, voit kysyä sitä asiakaspalvelustamme.


Keskuksessa tarjottavat palvelut

Pidämme keskuksemme ovet edelleen auki niille harjoittelijoille, jotka haluavat hyödyntää keskuksemme palveluita. Personal trainerimme tarjoavat myös edelleen palveluitaan keskuksessa ja ulkoharjoittelun merkeissä. Olemme toistaiseksi lopettaneet live-ryhmäliikuntatuntien tarjonnan ja rajoittaneet Virtuaalituntien osallistujamäärän keskuksen tiloissa enintään 10 henkilöön. Asiakaspalvelu on avoinna rajoitetusti.

Harjoittelu kipeänä on ehdottomasti kiellettyä. Olemme tehostaneet keskuksemme siivousta ja desinfiointia sekä kannustamme kaikkia asiakkaitamme huolehtimaan omasta henkilökohtaisesta hygienistaan vierailun aikana. Pyrkikää säilyttämään yhden metrin turvaväli muihin harjoittelijoihin ja välttämään tarpeetonta oleskelua keskuksen tiloissa.

Seuraamme THL:n ja hallituksen määräyksiä ja tulemme toimimaan jatkossakin niiden mukaisesti.