Tuntikuvaukset

Tuntikuvaukset

Livetunnit

Zumba

Zumba on kaloreita kuluttava fitness-tanssitunti, joka on yhtä aikaa tehokas, hauska ja mukaansatempaava. Zumban kantavana ajatuksena on liikunnan ilo ja liikkeiden helppous. Treenatessa, vuoroin latinalaisen ja kansainvälisen tanssimusiikin tahdissa, arjen huolet unohtuvat!

SpinnigHill & Cardio

Vauhdikas ja tehokas monipuolisen musiikin tahdissa tapahtuva, pääosin vauhtikestävyyttä kehittävä tunti. Tunnilla käydään läpi erilaisia maastoja sekä ajoasentoja polkunopeutta vaihdellen. Kevyemmät ja rankemmat työosuudet vaihtelevat. Soveltuu sekä aloittavalle, että jo kokeneelle pyöräilijälle, sillä voit itse säädellä tunnin tehokkuutta lisäämällä tai vähentämällä vastusta. Sisäpyöräily kiinteyttää koko vartaloa, mutta erityisesti alaraajoja sekä vatsalihaksia.

Pumppi

Pumppi on tehokas lihaskuntotunti, jossa treenataan kehon isoja lihasryhmiä. Käytössä ovat käsipainot, painotanko ja steppilauta. Lihasten alkulämmittelyn jälkeen seuraa lihaskunto-osuus, lopussa on lyhyt venyttely. Monimutkaisia askelsarjoja ei ole.

RVP

Reisi-vatsa-pakara on lihaskuntotunti, joka kiinteyttää näitä kehon alueita. Tunnilla voidaan käyttää erilaisia painoja ja välineitä.

Terve selkä

Tunnilla parannetaan selän liikkuvuutta ja voimistetaan selkärankaa tukevia lihaksia. Myös niskan ja hartian alueet otetaan huomioon. Tunnilla voidaan käyttää erilaisia painoja ja välineitä. Helppo tunti sopii kaikille, tunnilla ei hypitä eikä tehdä askelsarjoja.

Core

Keskivartalotreeni, joka keskittyy kehon korsettilihaksiin. Keskivartaloa muokkaava ja vahvistava tunti. Tunnilla treenataan monipuolisesti keskivartalon lihaksia.

HIIT 30 min

HIIT eli High Intensity Interval Training on kovatehoinen intervallitreeni, jonka teho perustuu treeninjälkeiseen rasvanpolttoon ja nopean aerobisen kunnon nousuun. Harjoittelun tehoa säädät oman kuntosi mukaan.

CORE 30'

Puolen tunnin mittainen täsmätreeni keskittyen kehon tuikitärkeään tuki- ja voimakeskukseen, keskivartaloon. Harjoitteita sekä kehonpainolla että lisävastusta käyttäen, liikkeet musiikkia mukaillen.

BOOTY & CORE 45'

Ala- ja keskivartalon lihaksia vahvistava harjoitus, jossa pakarat saavat erityishuomiota. Voit tehdä treenin kokonaan kehonpainolla, tai käyttää lisävastusta kun kaipaat enemmän haastetta. Liikkeet musiikin tahdissa, ei vaikeita askelkuvioita.

Virtuaalitunnit

Virtuaalitunti™ Teho

Toiminnallista harjoittelua kehonpainolla ja lisäpainoilla. Tunti sopii myös miehille. Liikkeiden vaikuttavuutta voi säädellä henkilökohtaisen jaksamisen mukaan vaihtoehdoilla tai lisäpainoilla. Teho ei ole jumppaa, Teho on treeniä. Lihaskuntoa ja kestävyyttä kehittävä. Tunnin kesto 30min. Välineet: tanko, painokiekot, step-lauta, jumppamatto

Virtuaalitunti™ Kamppailu

Nyrkkeilyä, taistelulajeja ja sykkeennostoa. Tunti sopii myös miehille. Tunnilla vuorottelevat iskusarjat, potkut ja hyppy/juoksu osiot.  Lihaskuntoa ja kestävyyttä kehittävä. Tunnin kesto 30min.

Virtuaalitunti™ ReidetVatsaPakarat

Tunti keskittyy kehon suuriin lihasryhmiin. Voit osallistua tunnille, vaikka sinulla ei olisi kokemusta ryhmäliikunnasta. Tunnilla ei ole askellusta ja liikkeet ovat helppoja ja turvallisia. Lihaskuntoa kehittävä ja kiinteyttävä. Tunnin kesto 30 min. Välineet: jumppamatto

Virtuaalitunti™ NiskaHartiatSelkä

Tunti on kokonaisuus, joka vahvistaa, venyttää ja rentouttaa. Vahvistavat liikkeet pohjautuvat pilatekseen, joogaan tai kuntojumppaan. Lisäksi venytetään ja avataan kireyksiä aktiivisilla avaavilla liikkeillä. Rauhallista ja rentouttavaa. Tunnin kesto 30 min. Välineet: jumppamatto ja Theraband tuubi/ jumppakuminauha

Virtuaalitunti™ Keskikeho

Tunnilla kehitetään ryhtiä ylläpitäviä lihaksia. Tunti sopii myös miehille. Vatsa- ja selkälihasten liikkeet muokkaavat kehosi asentoa ja kehonhallinta kehittyy tasapainoissa. Lihaskuntoa kehittävä ja kiinteyttävä. Tunnin kesto 30 min. Välineet: jumppamatto

Virtuaalitunti™ Kahvakuula

Tunti on harjoittelua, joka vaikuttaa koko kehoon. Tunti sopii myös miehille. Tunnin välineenä on kahvakuula ja liikkeet ovat toiminnallisia. Kahvakuula on lihaskuntoharjoittelua, mutta nostaa sykettä suoritusjaksoilla tehokkaasti. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta kahvakuulaharjoittelusta. Lihaskuntoa kehittävä ja kiinteyttävä Tunnin kesto 30 min. Välineet: jumppamatto, kahvakuula, kiekko 2,5kg tai 5kg

Virtuaalitunti™ Venyttely

Perusvenyttelyä rauhallisessa ja miellyttävässä tunnelmassa. Tunnilla keskitytään suurimpien lihasryhmien venyttelyyn, parannetaan lihaksien aineenvaihduntaa ja lisätään liikkuvuutta. Rauhallista ja rentouttavaa. Tunnin kesto 30 min. Välineet: jumppamatto

Virtuaalitunti™ Jooga

Jooga on dynaaminen länsimaiseen Astanga-joogaan perustuva tunti, jossa liikkeet sulautetaan yhteen hengityksen avulla. Tunti huoltaa kehoa ja mieltä. Voimistaa ja vahvistaa kehoa sekä parantaa keskittymiskykyä. Tunnille voit osallistua ilman aikaisempaa kokemusta joogasta. Rauhallista ja rentouttavaa. Tunnin kesto 30 min. Välineet: joogamatto tai jumppamatto

Virtuaalitunti™ Kiinteytys

Alkulämmittelyn jälkeen muokataan vaihtelevasti koko vartalon lihaksia. Vastuksena käytetään omaa kehoa ja kevyitä lisäpainoja. Tunti päättyy venyttelyyn. Lihaskuntoa kehittävä ja kiinteyttävä. Tunnin kesto 30 min. Välineet: jumppamatto, käsipainot, kuminauha

Virtuaalitunti™ EF Danza

Hauska ja helppo tanssitunti. Sisältää erityylistä musiikkia, painottuen latinalaisrytmeihin. Sopii kaikille. Hauskaa ja hikistä. Tunnin kesto 30 min.

Virtuaalitunti™ Sisäpyöräily

Sisäpyöräily on hauskaa ja tehokasta. Perustunti, jossa hiki otetaan pintaan vauhdikkailla jaksoilla ja vastuksilla. Sisäpyöräilyssä polkutekniikat ovat turvallisia ja tunnin rakenne sopii niin aloittelijalle kuin kokeneemmallekin pyöräilijälle. Tunnin alussa opastus pyörän säätämiseen. Kuntoa ja kestävyyttä kehittävä. Tunnin kesto 30/45 min.

Virtuaalitunti™ Pilates 

Pilates-harjoittelua kehon huoltamiseen. Pilateksen avulla vapautat kehosi kireyksistä ja vahvistat ryhtiä ylläpitäviä lihaksia. Lihashuoltoa ja syvien lihasten harjoittelua, Rauhallista ja rentouttavaa. Tunnin kesto 30 min.

Virtuaalitunti™ Bailamama 4Venus

Tällä tunnilla treenaat rakkauslihaksesi kuntoon! Bailamama 4Venus -tunnilla (ent. Women) voit nauttia naisen tärkeimmän lihasryhmän, lantionpohjalihasten, supertreenistä ja samalla polttaa rasvaa, sekä kiinteyttää peppua, vatsaa ja käsivarsiasi. Hyvät lantionpohjalihakset lisäävät naisen seksuaalista nautintoa, tukevat ryhtiä sekä lisäävät virtsanpidätyskykyä. Kokonaisvaltainen liikuntaelämys kaikille naisille. Tunneilla pidetään yläpää rentona ja alapää tiukkana! VAROITUS! Tunti saattaa aiheuttaa lisääntynyttä mielihyvää.

Virtuaalitunti™ FarkkuPeppu

Tunti koostuu aerobisesta ja sykettä nostavasta lämmittelystä, seisten sekä lattialla tehtävistä lihaskuntoharjoitteista ja loppujäähdyttelystä. Energisen musiikin tahdittamana nostetaan hiki pintaan ja tunnelma kattoon. Bilefiilistä täynnä olevat liikkeet ovat hauskoja ja saavat taatusti hymyn huulillesi! Lihaskuntoharjoitteet keskittyvät erityisesti niille kehon alueille, joille farkkujen tiukkuus ja istuvuus asettavat vaatimuksia. Tunnin kesto 30 min.

Virtuaalitunti™ TIMMI 

TIMMI on hikinen, tehokas, selkeä ja fiilistä kohottava lihaskuntotunti. Tunti koostuu helposta alkulämmittelystä, lihaskunto-osuudesta sekä loppuverrytellystä. Liikkeet voi tehdä oman tason mukaan ja ohjaaja näyttää niistä aina helpot sekä haastavat vaihtoehdot. Tule ja timmiydy! Tunnin kesto 30 min. Välineet: käsipainot tai painokiekot

Les Mills BODYATTACK Virtual ®

Les Mills BODYATTACK on 55 minuutin intensiivinen treeni, joka yhdistää atleettiset aerobiset liikkeet voimaa ja kestävyyttä kehittäviin harjoituksiin. Tunti saa inspiraationsa erilaisista urheilulajeista ja sopii niin vasta-alkajalle kuin kokeneemmallekin kuntoilijalle. BODYATTACK hikitreenissä kulutat peräti 730 kaloria ja treenat aina oman tasosi mukaan.

Les Mills BODYVIVE® Virtual 3.1

BodyVive® 3.1 on monipuolinen treeni koko keholle. se on optimaalinen yhdistelmä kunnon kolmesta osa-alueesta: aerobinen ja lihaskunto sekä keskivartalon voima. Tunnilla tehdään aerobista kuntoa, lihaskuntoa ja keskivartalon voimaa parantavia liikkeitä kehon omalla painolla ja vastuskuminauhan avulla. BODYVIVE® 3.1 on kaikille sopiva treeni, jossa jokainen voi tehdä liikkeitä omalla kuntotasollaan. Voit itse päättää teetkö tunnista kovan vai kevyen treenin. Vastuskuminauhalla ja kehon omalla painolla tehtävät liikkeet parantavat lihaskuntoa, liikkuvuutta ja aerobista kuntoa. Samalla BODYVIVE® 3.1-tunnin musiikki piristää mieltä, jolloin tunti kokonaisuutena antaa energiaa. Tunnin aluksi tehdään kehoa lämmittäviä liikkeitä. Lämmittelyä seuraava ensimmäinen varsinainen treeniosio koostuu sykettä nostavista perusliikkeistä, joissa on yhdistetty askelkyykkyjä, kyykkyjä, juoksua ja kevyitä hyppyjä. Tunnin toisessa treeniosiossa tehdään toiminnallista voimaa kehittäviä liikkeitä, joissa käytetään lisätehona vastuskuminauhaa. Tunti päättyy aktiiviseen palautukseen, johon kuuluu kehon hallintaa ja liikkuvuutta parantavia liikkeitä keskivartalolle sekä harjoituksesta palauttavia liikkeitä.

Les Mills BODYPUMP® Virtual 60 min

Yksi tunti, yksi levytanko ja kehon suurimmat lihakset töissä! BODYPUMP on yksi nopeimmista keinoista pistää koko keho kuntoon, koska se haastaa kaikki kehosi lihasryhmät intensiiviseen treeniin kyykkyjen, työntöjen, nostojen ja kääntöjen avulla. Tieteellisesti tutkitut ja testatut treeniliikkeet, helppo koreografia, motivoiva ohjaaja, sekä äärimilleen viety treeni takaavat, että ylität itsesi joka ikinen kerta! Tunnilla voit valita painot oman tasosi ja tavoitteidesi mukaisesti 2-42 kilon väliltä. 

Les Mills BODYBALANCE® Virtual 55 min

BODYBALANCEssa yhdistyvät jouhevasti Jooga, Tai Chi ja Pilates. Se tekee kehostasi joustavamman ja voimakkaamman, mutta myös auttaa sinua keskittymään ja rauhoittumaan. Hallittu hengitystekniikka, keskittyminen ja harkitut, ohjatut liikesarjat, liikkeet ja asennot yhdessä musiikin kanssa luovat holistisen harjoituksen, jonka päämääränä on luoda sekä keholle että mielelle harmonia ja tasapaino. Jokainen treeni sisältää noin 45 minuuttia helppoja, mutta myös haasteita antavia harjoituksia, joita seuraa kymmenen minuutin meditaatio ja rentoutuminen. 

Les Mills SH'BAM® Virtual 45 min

SH'BAM yhdistää helpot, mutta äärimmäisen kuumat tanssiliikkeet yhteen soljuvaksi tanssitunniksi. SH'BAM onkin täydellinen tapa kohottaa peruskuntoa ja vapauttaa sisäinen starasi – vaikka et tanssia osaisikaan. Treeneissä kuulet kuumimmat listahitit ja korvamadot, tanssimusiikkia joka soi suosituimmissa yökerhoissa ympäri maailman, tuttuja klassikoita remiksattuna kuin myös modernisoituja lattaribiittejä. SH'BAM on sosiaalinen ja erittäin hauska tapa kuntoilla, sillä jokainen 45-minuuttinen treeni on elinvoimainen, energinen, uniikki ja monipuolinen.