Tärkeä – EasyFit-keskusten koronavirustiedote – lue lisää...

Sulje
Dalis Viinikainen
Personal Trainer

Olen 27 vuotias Liikuntaneuvoja ja urheilu on aina kulkenut vapaa- aikana mukana menossa mm. ratsastuksen, jalkapallon ja lenkkeilyn tiimoilta. Kuntosali harrastusta olen harrastanut n. kymmenen vuotta ja parina viimevuonna tavoitteellisemmin. Haen terveysliikunnassa rentoa ja selkeää otetta, jossa ruokailusta ja urheilusta ei tehdä ikäviä asioita arkeen vaan suunta elämäntapatottumusten muuttamiseen parempaan tehdään pienin askelin juuri sinun omia mieltymyksiäsi kuunnellen.
 
Minun valmennuksessani pysähdytään hetkeen ja miettimään asioita yhdessä. Sinun ei tarvitse pystyä kaikkeen yksin vaan minä olen sinun tukena kohti virkeämpää ja mielikuvituksellimpaa tekemistä. Haluan myös valmentajana keskittyä muihin hyvinvoinnillisiin asioihin kuten palautumiseen, uneen sekä kokonaisvaltaiseen tasapainoon arjessa liikunnan ja ruokailun kanssa.
 
Ota minuun yhteyttä, jos sinusta tuntuu sille, että tarvitsisit muutosta, motivaatiota tai uudenlaisia ideoita ja haasteita. Minä autan sinua saavuttamaan sinun tavoitteesi, löytämään kadonneen innon tai vain raikastamaan liikunta- tai ruokailutottumuksia. Usein ajatuksen tasolle jääneet asiat pysyvät ajatuksissa. Kun teet siitä seuraavan askeleen asian toteuttamiseksi, muutos parempaan on jo alkanut!

Koulutus

Merkonomi ja nyt Urheiluopistossa liikuntaneuvonta

Erikoisala

Aloittelijat, terveysliikunta ja elämäntapamuutokseen hakevat asiakkaat

Varaa veloitukseton liikuntaneuvonta
Haluan, että minuun otetaan yhteyttä
Oletko jo EasyFitin asiakas?