Jonna Uusimäki

Jonna Uusimäki

Personal Trainer

Kamppailetko samojen haasteiden kanssa vuodesta toiseen? Kenties monenmoiset dieetit ovat Sinulle jo tuttuja, mutta tulokset eivät ole puhuneet jostain syystä puolestaan ja paluu vanhaan on  tapahtunut aina uudelleen ja uudelleen?  Miltä kuulostaisi armollisempi lähestymistapa elämäntapojen muuttamiseksi Sinulle sopivalla tavalla ja tahdilla kohti pysyvämpää ja aktiivisempaa elämää?

Valmentajana painotan kokonaisvaltaisempaa hyvinvointia pidemmällä aikavälillä rennolla mutta systemaattisella otteella unohtamatta liikunnan hauskuutta ja iloa. Tavoitteenani on löytää jokaiselle oma ja turvallinen tapa liikkua. Valmennuksissani keskityn liikeratoihin sekä kehon hallintaan liikkeen aikana, mitkä ovat turvallisen harjoittelun perusta. Perinteikkään kuntosaliharjoittelun lisäksi käytän valmennuksissani  toiminnallista- ja liikkuvuusharjoittelua.

Oma liikuntahistoriani on saanut alkunsa junnuvuosilta pesäpallon ja koripallon parista.Opintojen ja työelämän tullessa kuvioihin mukaan pesäpallo sai jäädä ja tilalle tuli säännöllinen kuntosaliharjoittelu sekä lenkkeily. Omasta säännöllisestä lenkkeilystä meillä pitää kynsin ja hampain kiinni oman elämän henkilökohtainen Personal Trainerini labradorinnoutajani, Dädi. Säännöllinen ja aktiiviinen elämäntapa on ollut osa minua läpi elämäni. Liikunnan ja liikkeen avulla myös rentoudun ja pysähdyn. Elämän potkiessa päähän potkutkin tuntuvat kevyemmiltä liikuntasuorituksen jälkeen!

Otathan rohkeasti yhteyttä mikäli Sinua yhtään mietityttää liikunnan aloittaminen tai olet jo kokeneempi harjoittelija, mutta kaipaat uutta motivaatiota harjoitteluusi. Haluan auttaa Sinua löytämään liikunnan ilon ja näkemään kehosi mahtavat mahdollisuudet! Tehdään liikunnasta yhdessä elämänmittainen projekti rennolla ja toimivalla tavalla!

 

Matalalla kynnyksellä mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä otathan yhteyttä jonna.uusimaki@easyfit.fi

On tehtävä muutos, jotta jokin voi muuttua!

Koulutus

Fysioterapeutti (AMK)

Äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutti

FIHF Physio Personal Trainer

Liikuntaneuvoja, Kuortaneen Urheiluopisto

Erikoisala

TULES-vaivat, aloittelijat, elämäntaparemontit, painonhallinta/painonpudotus, terveysliikunta, raskauden ajan-/ synnytyksen jälkeinen liikunta

Varaa veloitukseton liikuntaneuvonta
Haluan, että minuun otetaan yhteyttä
Oletko jo EasyFitin asiakas?