Tärkeä – EasyFit-keskusten koronavirustiedote – lue lisää...

Sulje
Jouni Bergdahl
Personal Trainer

Työurani liikunnan parissa olen tehnyt eri urheilulajien ominaisuusvalmentajana ja liikunnanopettajana yläkoulussa ja lukiossa. Ominaisuusvalmennusta olen harjoittanut jo vuodesta 1992 mm. Jokereissa, FC Honkassa, HJK:ssa ja eri yksilölajien huippu-urheilijoiden kanssa. Tällä hetkellä olen keskittynyt työssäni suomalaisten huippuamatööri golfpelaajien fysiikkavalmennukseen. Samojen käytäntöjen mukaisesti kuin valmennan kilpaurheilijoita, valmennan myös kuntourheilijoita aina perustasolta alkaen.

Asiakasreferenssit:

Markku Malkki: ”Tavoitteenani on oppia tempaus ja tavoitteen saavuttamiseksi Jouni on siihen paras valmentaja.”

Teija Lempinen: ”Jouni opetti minulle maastaveto- ja jalkakyykkytekniikat pieteetillä. Teimme myös radikaaleja muutoksia harjoitusohjelmaani, harjoittelurytmiin ja ravintoasioihin. Tähän asti tulokset ovat olleet hyvin rohkaisevia.”

Koulutus

Liikunnanohjaaja AMK Haaga Helia Vierumäki ja Pajulahden urheiluopisto. Liikunta-alan opinnoissani keskityin urheiluvalmennukseen, ja lopputyöni käsittelee fyysismotoristen ominaisuuksien kehittämistä.

Erikoisala

Monipuolinen levytankoharjoittelu (jalkakyykyt, maastavedot ja olympianostot). Eri lajien lajiharjoittelun integroiminen monipuolisuus- ja voimaharjoitteluun. Ravintotieteen, harjoittelurytmin, levon ja yöunien huomioiminen harjoittelussa (tulokset). Kuntosaliharjoittelu ja sen ohjelmointi. Kehonmuokkaus.

Varaa veloitukseton liikuntaneuvonta
Haluan, että minuun otetaan yhteyttä
Oletko jo EasyFitin asiakas?