Nelli Alanko

Nelli Alanko

Personal Trainer

Olen Nelli ja toimi personal trainerina EasyFit Kalasatamassa. Luonteeltani olen positiivinen, energinen ja yksilöt huomioiva, ja nämä kaikki luonteenpiirteet korostuvat myös valmennuksessani.

Hyvinvointi ovat yksi tärkeimmistä arvoista elämässäni, ja yksi suurimmista tavoitteistani onkin saada asiakkailleni liikunnasta iloa ja hyvää fiilistä. Olen valmentajana tsemppaava, kannustava sekä hyvä kuuntelija, ja minulle voit soittaa tai laittaa viestiä aina jos sinulla herää minkäänlaisia kysymyksiä tai mietteitä yhteisen matkamme varrella. 

Koska liikunnan avulla jaksamme arjessamme paremmin, olisi todella tärkeää löytää sen ja terveellisten elämäntapojen tuoma ilo, eikä sen pitäisi tuntua pakkopullalta. Tämän takia minulle on myös hyvin tärkeää, että keskitymme tulevan asiakkaani kanssa siihen, mistä ruoka-aineista hän nauttii ja minkälaista treeniä hän tykkää tehdä.   

Mottoni valmennuksessa onkin: ”tärkeintä ei ole tavoite, vaan tehty matka”, koska yhteisen matkamme aikana tulet oppimaan avaimet terveellisiin elämäntapoihin ja niiden ylläpitämään sekä pääset pikkuhiljaa esimerkiksi ainaisesta sokerikoukusta pois. En siis laita sinua tiukalle dieetille, vaan opit tasaisen ruokarytmin ja annoskokojen tärkeyden. 

Mikäli nämä asiat herättivät mielenkiintosi ja koet, että voisin olla hyvä valmentaja juuri sinulle, ota rohkeasti yhteyttä ja lähdetään työskentelemään kohti tavoitteitasi!

Varaa veloitukseton liikuntaneuvonta
Haluan, että minuun otetaan yhteyttä
Oletko jo EasyFitin asiakas?