Tärkeä – EasyFit-keskusten koronavirustiedote – lue lisää...

Sulje
Suvi Hiukka
Fysioterapeutti
Hei, olen Suvi, 35-vuotias fysioterapeutti ja PhysioTrainer. Liikunta on aina ollut minulle tärkeää, jalkapalloa, kuntonyrkkeilyä ja painiakin on tullut kokeiltua. Tällä hetkellä omiin harrastuksiin kuuluu monipuolinen kuntosaliharjoittelu, vahvinlajiharjoittelu ja lenkkeily sekä talvella hiihto. Metsästys ja luonnossa liikkuminen tasapainottaa kiireistä arkea. Olen myös kahden kouluikäisen pojan äiti ja usein meillä liikutaan koko perheen voimin niin salilla kuin metsässä. 
Valmentajana olen positiivinen ja kannustava, tarvittaessa myös vaativa. Sopivalla yhdistelmällä autan sinua saavuttamaan tavoitteesi askel kerrallaan. Valmennuksessa jokainen on oma yksilö ja suunnitelmat tehdään jokaisen omien tavoitteiden, toiveiden ja tilanteiden mukaan. Minulle tärkeää on valmennettavan kokonaisvaltainen hyvinvointi ja aina on jotain mitä voi tehdä pikkuisen paremmin oman hyvinvointinsa eteen. Kiireisenä yrittäjänä ja perheellisenä osaan myös auttaa sinua soveltamaan valmennuksessa opittua omaan arkeesi sopivaksi.

 

Koulutus
Koulutus: Fysioterapeutti, PhysioTrainer,
Spine Functional valmentaja,
Rebel Lifters Academy verkkokoulutus voimaharjoittelun ja urheiluravitsemuksen teoriasta ja käytännöstä
Erikoisala
Spine Functional valmennus, yksilö- ja pienryhmävalmennus (Spine/painonhallinta/elämäntapamuutokset), fysiikkavalmennus, työhyvinvointivalmennus,
 
Varaa veloitukseton liikuntaneuvonta
Haluan, että minuun otetaan yhteyttä
Oletko jo EasyFitin asiakas?