Tiina Jaakkola

Tiina Jaakkola

Personal Trainer

Olen hyvinvointialan yrittäjä Kouvolasta. Olen valmistunut Trainer4You:lta lisensoiduksi personal traineriksi, kuntosaliohjaajaksi sekä hyvinvointivalmentajaksi. Lisäksi olen suorittanut täydentäviä opintoja, esimerkiksi Itä-Suomen yliopiston kautta liikuntalääketieteen perusopinnot avoimessa yliopistossa.

Liikunta on tärkeä osa elämääni ja on ollut sitä aina. Matkan varrella on tullut kokeiltua jos jonkinlaista lajia, mutta omiksi päälajeikseni ovat valikoituneet tankotanssi, akrobatia, kehonpaino- ja toiminnallinenharjoittelu sekä ratsastus. Kipinä liikkumiseen on ollut aina kova ja näin ollen haluan jakaa sitä kipinää ja iloa muillekin!

Terveellisiä elämäntapoja tavoitellessa on tekemisessä hyvä muistaa tietynlainen rentous. Tärkeää on löytää hyvä fiilis tekemiseen ja liikkumiseen! Kaikki lajit eivät sovi kaikille, mutta jokaiselle löytyy jokin mieluinen tapa liikkua. Voin auttaa sinua löytämään sinulle parhaan ja mieluisimman tavan liikkua ja edetä kohti tavoitteitasi!

Valmentajana kannustan asiakkaitani poistumaan mukavuusalueeltaan ja kokeilemaan uutta! Treeneissä pistetään usein kaikki likoon, kokoajan omaa kehoaan kuunnellen. Opetellaan tapoja tunnistaa, milloin kroppa toimii oikein ja miten edetä kohti itse asetettuja tavoitteita. Hyppää mukaan!

Koulutus

Trainer4You personal trainer, kuntosalivalmentaja, hyvinvointivalmentaja, ilmajoogaohjaaja

Varaa veloitukseton liikuntaneuvonta
Haluan, että minuun otetaan yhteyttä
Oletko jo EasyFitin asiakas?