Personal training

Personal training

Terveys, hyvinvointi ja tyytyväisyys itseen ovat uskomaton voimavara. Niiden saavuttamisessa ja ylläpitämisessä personal trainer voi parhaimmillaan olla korvaamaton apu. Haluamme, että ihmiset voivat hyvin, saavuttavat tavoitteensa ja jaksavat hymyillä arjessa vahvoina ja tyytyväisinä.

EasyFit personal trainerilla on paitsi asianmukainen koulutus (Europe Active, EQF Level 4), myös valmiudet ohjata turvallisia, tuloksekkaita ja kestävään muutokseen tähtääviä personal training -palveluja sekä yksilöille että pienryhmille.

Me emme halua laittaa ihmisiä yhteen muottiin, vaan me haluamme palvella Sinua ja sinun tavoitteitasi. Tämän johdosta tarjoamme sinulle veloituksettoman liikuntaneuvonnan EasyFit personal trainerin kanssa. Tapaamisessa käydään läpi lähtötilanteesi, tarpeesi ja tavoitteesi jotta personal trainerimme voi räätälöidä Sinulle yksilöllisen liikuntasuunnitelman ja samalla pääset tutustumaan kasvotusten personal traineriisi ennen varsinaisen yhteistyönne aloittamista.

Avoimet / alkavat pienryhmävalmennukset

PainonhallintaAktiivinen

Onko sinun BMI yli 30? Tule mukaan kevään painonhallintaryhmään! Painonhallintavalmennus sopii sinulle, jos tavoitteenasi on pudottaa painoa ja edistää hyvinvointiasi sekä terveyttäsi. Ryhmässä saat tukea ja motivaatiota elintapojen pysyvään muutokseen valmentajalta sekä vertaisryhmältä. Valmennuksen aikana tavoitellaan aktiivista elämäntapaa ja siivotaan lautaselta huonoja valintoja. Valmennustapaamisilla pääset tutustumaan erilaisiin liikuntamuotoihin sekä sisällä että ulkona. Tavoitteena on saada aikaan tuloksia, jotka ylläpitävät motivaatiotasi myös jatkossa. Edistymistä seurataan erilaisten mittareiden mm. kehonkoostumusmittausten avulla.

  • pienryhmä alkaa tiistaina 2.4.2019 klo 18.30
  • ryhmän kesto 2kk/8 tapaamista (HUOM! ei tiistaina 30.4)
  • hinta 79 e/kk
  • enimmäisosallistujamäärä 8 henkilöä
  • valmentajana personal trainer Hanne-Leena Pirinen
  • lisätiedot ja ilmoittautumiset hanne-leena.pirinen@easyfit.fi

GET ON-pienryhmäAktiivinen

GET ON- ketovalmennus

Haluatko pudottaa painoa nopeasti? Haluatko voida paremmin?

Jos vastasit jompaan kumpaan kysymykseen KYLLÄ, tämä pienryhmä on sulle!

Pienryhmässä noudatetaan ketogeenistä ruokavaliota. Jokainen saa yksilökohtaiset ohjeet ruokavalion noudattamiseen. Ryhmän viikottaiset kokoontumiset sisältävät monipuolisia harjoituksia, kehonhuoltoa, sekä mentaaliharjoituksia.

Yhteisessä what's up-ryhmässä voidaan jakaa ruokaohjeita, onnistumisia jne.

  • Ensimmäinen tapaaminen 16.4 klo 19.30 on ns. demotunti 30min
  • ensimmäinen varsinainen tapaaminen 23.4 klo 19.30
  • Hinta 79€/kk
  • Lisätiedot ja ilmoittaumiset : sonja.salo@easyfit.fi