Personal training

Personal training

Terveys, hyvinvointi ja tyytyväisyys itseen ovat uskomaton voimavara. Niiden saavuttamisessa ja ylläpitämisessä personal trainer voi parhaimmillaan olla korvaamaton apu. Haluamme, että ihmiset voivat hyvin, saavuttavat tavoitteensa ja jaksavat hymyillä arjessa vahvoina ja tyytyväisinä.

EasyFit personal trainerilla on paitsi asianmukainen koulutus (Europe Active, EQF Level 4), myös valmiudet ohjata turvallisia, tuloksekkaita ja kestävään muutokseen tähtääviä personal training -palveluja sekä yksilöille että pienryhmille.

Me emme halua laittaa ihmisiä yhteen muottiin, vaan me haluamme palvella Sinua ja sinun tavoitteitasi. Tämän johdosta tarjoamme sinulle veloituksettoman liikuntaneuvonnan EasyFit personal trainerin kanssa. Tapaamisessa käydään läpi lähtötilanteesi, tarpeesi ja tavoitteesi jotta personal trainerimme voi räätälöidä Sinulle yksilöllisen liikuntasuunnitelman ja samalla pääset tutustumaan kasvotusten personal traineriisi ennen varsinaisen yhteistyönne aloittamista.

Avoimet / alkavat pienryhmävalmennukset

PainonhallintaTulossa

Onko sinun BMI yli 30? Haluaisitko muuttaa elintapojasi paremmiksi ja omaksua liikunnallisemman elämäntavan? Tule mukaan syksyn painonhallintaryhmään! Painonhallintavalmennus sopii sinulle, jos tavoitteenasi on pudottaa painoa ja edistää hyvinvointiasi sekä terveyttäsi. Ryhmässä saat tukea ja motivaatiota elintapojen pysyvään muutokseen valmentajalta sekä vertaisryhmältä. Valmennuksen aikana tavoitellaan aktiivista elämäntapaa ja siivotaan lautaselta huonoja valintoja. Valmennustapaamisilla pääset tutustumaan erilaisiin liikuntamuotoihin sekä sisällä että ulkona. Tavoitteena on saada aikaan tuloksia, jotka ylläpitävät motivaatiotasi myös jatkossa. Edistymistä seurataan erilaisten mittareiden mm. kehonkoostumusmittausten avulla. Mahdollisuus jatkoryhmään tämän 3kk jakson jälkeen.

 • pienryhmä alkaa torstaina 29.8.2019 klo 19.45-20.45
 • ryhmän kesto 3kk/12 tapaamista (Huom! Ei viikolla 42)
 • hinta 79 e/kk
 • enimmäisosallistujamäärä 8 henkilöä
 • valmentajana personal trainer Hanne-Leena Pirinen
 • lisätiedot ja ilmoittautumiset hanne-leena.pirinen@easyfit.fi

GET ONAktiivinen

Haluatko pudottaa painoa nopeasti? Haluatko voida paremmin? Jos vastasit jompaan kumpaan kysymykseen kyllä, tämä pienryhmä on sinua varten! Pienryhmässä pudotetaan painoa ketogeenisen ruokavalion avulla. Mukaan voit lähteä myös ihan puhtaasti hyvinvointiin liittyvistä syistä!  Jokainen saa yksilökohtaiset ohjeet ruokavalion noudattamiseen. Viikottaiset kokoontumiset sisältävät monipuolisia harjoituksia, kehonhuoltoa, sekä mentaaliharjoituksia. 

Yhteisessä what`s up- ryhmässä jaetaan onnistumisia, ruokaohjeita ja kuulumisia..! Yhdessä ammattitaitoisen personal trainerin, ja samalla matkalla olevan ryhmän tuen kanssa onnistut takuuvarmasti paremmin kun yksin rypistellen! Rohkeasti mukaan! 

Tapaamiset tiistaisin 2.7 alkaen 

 klo 18.30-19.30

ryhmän kesto 2kk

Valmentajana personal trainer Sonja Salo

Kuntosaliharjoittelun alkeetAktiivinenTäynnä

Haluatko aloittaa harjoittelun kuntosalilla, mutta et oikein tiedä mitä salilla pitäisi tehdä? Tämä ryhmä on sinua varten! Tässä ryhmässä opetellaan käyttämään kuntosalin laitteita ja välineitä turvallisesti sekä tehokkaasti. Käymme läpi monipuolisesti ylä-, ala-, sekä keskivartalon liikkeitä harjoitellen oikeita ja tehokkaita tekniikoita. Viimeisellä kerralla koostetaan omat harjoitusohjelmat valmentajan avustuksella. 

 • tiistaisin 13.8.2019 alkaen klo 18-19
 • ryhmän kesto 1kk, 4 kertaa
 • hinta 79 e
 • max osallistujamäärä 6
 • valmentajana PT Hanne-Leena
 • LIsätiedot ja ilmoittautumiset hanne-leena.pirinen@easyfit.fi