EasyFit Kangasalan pienryhmävalmennukset

Pienryhmävalmennukset

Pienryhmävalmennuksessa harjoitellaan kerran viikossa keskimäärin 6–8 hengen ryhmässä. Pienryhmäharjoittelussa saat yksilöllistä ohjausta sekä pienryhmän valmennusteeman mukaiset ravinto- ja liikuntasuositukset vapaa-ajallesi.

Harjoittelu pienryhmässä on hauskaa, inspiroivaa ja siinä korostuu yhdessä tekemisen parhaat puolet, kun kaikki osallistujat puhaltavat yhteen hiileen ja tsemppaavat toisiaan tavoitteiden saavuttamiseksi. Lisäksi harjoittelu on edullisempaa kuin yksilövalmennuksessa.

Avoimet / alkavat pienryhmävalmennukset

Palaudu synnytyksestäTulossa

Oletko synnyttänyt hiljattain ja haluaisit palautua hyvään kuntoon turvallisesti ja tehokkaasti? Tämä ryhmä on sinulle sopiva!

Tässä ryhmässä keskitytään synnytyksestä palautumiseen ja lihaskunnon vahvistamiseen. Ryhmän alussa sekä lopussa kartoitetaan vatsalihasten palautumisen tilanne. Tapaamisilla pureudutaan hyvään ryhtiin sekä ergonomisiin asentoihin vauvan kanssa. Teemme palauttavaa ja vahvistavaa lihaskuntoharjoittelua kehonpainolla sekä pienvälineillä. Lantionpohjalihasten ja syvien keskivartalolihasten vahvistaminen on harjoittelun keskiössä. Myös kehonhuolto on vahvasti mukana. Saat itsellesi myös omaan tilanteeseesi räätälöidyt lyhyet ohjeet kotiharjoittelua varten.

Voit osallistua ryhmään kun jälkitarkastuksen jälkeen. Voit tulla ryhmään yksin tai yhdessä alle 1v vauvan kanssa. Vauvat voivat olla satunnaisesti mukana harjoitteissa, mutta pääasiassa pötköttelevät esim. filtillä äidin vieressä.

  • torstaisin klo 9.30-10.30, ajalla 4.4-23.5.2019 (8 kertaa/2kk)
  • ryhmän hinta 79/kk
  • ryhmän vetäjänä äitiysliikunnan ohjaamista opiskellut Personal Trainer Hanne-Leena Pirinen
  • Lisätiedot ja ilmoittautumiset: hanne-leena.pirinen@easyfit.fi, 0503090676

PainonhallintaTulossa

Onko sinun BMI yli 30? Tule mukaan kevään painonhallintaryhmään! Painonhallintavalmennus sopii sinulle, jos tavoitteenasi on pudottaa painoa ja edistää hyvinvointiasi sekä terveyttäsi. Ryhmässä saat tukea ja motivaatiota elintapojen pysyvään muutokseen valmentajalta sekä vertaisryhmältä. Valmennuksen aikana tavoitellaan aktiivista elämäntapaa ja siivotaan lautaselta huonoja valintoja. Valmennustapaamisilla pääset tutustumaan erilaisiin liikuntamuotoihin sekä sisällä että ulkona. Tavoitteena on saada aikaan tuloksia, jotka ylläpitävät motivaatiotasi myös jatkossa. Edistymistä seurataan erilaisten mittareiden mm. kehonkoostumusmittausten avulla.

  • pienryhmä alkaa tiistaina 2.4.2019 klo 18.30
  • ryhmän kesto 2kk/8 tapaamista (HUOM! ei tiistaina 30.4)
  • hinta 79 e/kk
  • enimmäisosallistujamäärä 8 henkilöä
  • valmentajana personal trainer Hanne-Leena Pirinen
  • lisätiedot ja ilmoittautumiset hanne-leena.pirinen@easyfit.fi

Sali ja kehonpainoTulossa

Kuntosali ja kehonpainotreeni tutuksi! Aloitus 4.4.2019. Klo 18-19 Kangasalan Easyfitillä. Kesto 1kk, 4 tapaamista. Saat kattavan opastuksen kuntosalilaitteiden ja - välineiden käyttöön + opit paljon liikkeitä eri lihasryhmille joista pääset ohjatusti koostamaan oman harjoitusohjelman! Käymme läpi ala-, ylä- ja keskivartaloon kohdistuvia laitteita ja liikkeitä. Saat myös ohjeet ja ohjelman kehonpainotreeniin trx-nauhoilla. Lähde rohkeasti mukaan! Hintaan 79e. Ilmoittautumiset jussi.pekkala@easyfit.fi