Pienryhmävalmennukset

Pienryhmävalmennukset

Pienryhmävalmennuksessa harjoitellaan kerran viikossa keskimäärin 6–8 hengen ryhmässä. Pienryhmäharjoittelussa saat yksilöllistä ohjausta sekä pienryhmän valmennusteeman mukaiset ravinto- ja liikuntasuositukset vapaa-ajallesi.

Harjoittelu pienryhmässä on hauskaa, inspiroivaa ja siinä korostuu yhdessä tekemisen parhaat puolet, kun kaikki osallistujat puhaltavat yhteen hiileen ja tsemppaavat toisiaan tavoitteiden saavuttamiseksi. Lisäksi harjoittelu on edullisempaa kuin yksilövalmennuksessa.

Avoimet / alkavat pienryhmävalmennukset

Liikunnan starttiTulossa

Haluaisitko liikunnan osaksi omaa arkeasi tai kaipaatko virkeyttä päiviisi? Liikunnan starttiryhmä on oikea paikka sinulle, joka haluat herättää kipinän liikuntaa kohtaan tai haluat pitää nykyistä motivaatiota yllä. Pienryhmässä tehdään laajasti erilaisia harjoituksia. Liikkuminen tapahtuu elokuussa sään salliessa pääosin ulkona, syyskuussa enemmän kuntosalilla. Treenejä tehdään kehonpainolla, pienvälineitä ja mm. portaita hyödyntäen sekä kuntosalilla. Liikumme monipuolisesti tutustuen liikunnan eri osa-alueisiin; lihaskunnon, liikkuvuuden ja hapenottokyvyn vahvistamiseen. Tavoitteena on liikkua hyvässä hengessä ja hyvällä porukalla sekä saada kehoon monipuolista liikettä. Ryhmä on tarkoitettu erityisesti sinulle jolla ei ole juurikaan kokemusta liikunnan harrastamisesta tai säännöllisestä liikkumisesta on useita vuosia aikaa.

  • ryhmä alkaa tiistaina 11.8.2020 klo 18-19
  • kesto 2kk, 8 tapaamista
  • hinta 79 e/kk
  • minimiosallistujamäärä 4 hlö, max 8 hlö
  • ryhmään osallistuminen ei vaadi EasyFitin asiakkuutta
  • valmentaja PT Hanne-Leena Pirinen
  • Ilmoittaudu sitovasti mukaan 5.8.2020 mennessä: hanne-leena.pirinen@easyfit.fi