Pienryhmävalmennukset

Pienryhmävalmennukset

Pienryhmävalmennuksessa harjoitellaan kerran viikossa keskimäärin 6–8 hengen ryhmässä. Pienryhmäharjoittelussa saat yksilöllistä ohjausta sekä pienryhmän valmennusteeman mukaiset ravinto- ja liikuntasuositukset vapaa-ajallesi.

Harjoittelu pienryhmässä on hauskaa, inspiroivaa ja siinä korostuu yhdessä tekemisen parhaat puolet, kun kaikki osallistujat puhaltavat yhteen hiileen ja tsemppaavat toisiaan tavoitteiden saavuttamiseksi. Lisäksi harjoittelu on edullisempaa kuin yksilövalmennuksessa.

Avoimet / alkavat pienryhmävalmennukset

PainonhallintaAktiivinen

Onko sinun BMI yli 30? Haluaisitko muuttaa elintapojasi paremmiksi ja omaksua liikunnallisemman elämäntavan? Tule mukaan syksyn painonhallintaryhmään! Painonhallintavalmennus sopii sinulle, jos tavoitteenasi on pudottaa painoa ja edistää hyvinvointiasi sekä terveyttäsi. Ryhmässä saat tukea ja motivaatiota elintapojen pysyvään muutokseen valmentajalta sekä vertaisryhmältä. Valmennuksen aikana tavoitellaan aktiivista elämäntapaa ja siivotaan lautaselta huonoja valintoja. Valmennustapaamisilla pääset tutustumaan erilaisiin liikuntamuotoihin sekä sisällä että ulkona. Tavoitteena on saada aikaan tuloksia, jotka ylläpitävät motivaatiotasi myös jatkossa. Edistymistä seurataan erilaisten mittareiden mm. kehonkoostumusmittausten avulla. Mahdollisuus jatkoryhmään tämän 3kk jakson jälkeen.

  • pienryhmä alkaa torstaina 29.8.2019 klo 19.45-20.45
  • ryhmän kesto 3kk/12 tapaamista (Huom! Ei viikolla 42)
  • hinta 79 e/kk
  • enimmäisosallistujamäärä 8 henkilöä
  • valmentajana personal trainer Hanne-Leena Pirinen
  • lisätiedot ja ilmoittautumiset hanne-leena.pirinen@easyfit.fi

KUNTOSALI TUTUKSI Tulossa

Haluaisitko aloittaa kuntosaliharrastuksen, mutta et tiedä mistä aloittaa, ja laitteet ovat vieraita? Tämä ryhmä on Sinua varten!

Pienryhmässä käydään läpi yleisimmät kuntosalilaitteet, sekä niiden käyttö ja oikeaoppiset tekniikat. Saat pienryhmän lopuksi itsellesi kuntosaliohjelman, jolla pääset harjoittelussasi hyvin alkuun!

Mukaan mahtuu 4 ensimmäistä!

Torstaisin 26.9 alkaen klo 17.30-18.30 

Ryhmän kesto 1kk, sis. 4 tapaamista

Hinta 79€

Valmentajana personal trainer Sonja Salo