Info

Info

MITEN PÄÄSEN EASYFITIN ASIAKKAAKSI?

Voit tehdä palvelusopimuksen kätevästi verkkokaupassa. Löydät myös sopimusehtomme sieltä. Voit valita kahdesta asiakkuudesta:

  • yhden keskuksen asiakkuus 29,90 €/kk
  • kaikkien Suomen EasyFit-keskusten asiakkuus 39,90 €/kk

Sopimuksen aktivointi- eli aloitusmaksu on normaalisti 29,90 €. Sopimus tulee aina solmia verkkokaupassamme. Paikan päällä voit tehdä sopimuksen myös asiakaspalvelusta löytyvällä tietokoneella. Tarvitset mukaan henkilötodistuksen. Muista ottaa verkkopankkitunnukset mukaasi, jos haluat maksaa verkkopankistasi ensimmäisen maksun, valitse tuolloin Verkkomaksu. Voit maksaa aloituksesi myös keskuksessamme pankkikortilla tai Liikuntarahalla heti ensimmäisestä kuukaudesta lähtien avainta noutaessasi, valitse tuolloin Maksu keskuksessa. Kuukausittaiset palvelumaksut toimitetaan ja maksetaan e-laskulla. Liikuntaseteleitä otetaan vastaan tuleviin maksuihin asiakaspalvelussamme tai voit lähettää liikuntarahaa meille mobiilipalvelustasi. Otathan huomioon, että emme voi kassalla ohjata saapuvaa mobiililiikuntarahaa avoinna olevaan laskuusi, jollet sitä erikseen pyydä, vaan liikuntaraha ohjautuu tilillesi seuraavia suorituksiasi varten. 

ASIAKKUUDEN KESTO JA SITOUTUMINEN

EasyFit-liikuntakeskuksissa on 30 päivän irtisanomisaika, joten emme vaadi asiakkailtamme sitoutumista. Voit irtisanoa asiakkuuden EasyFit.fi-verkkosivujen Asiakastilin kautta. Mikäli irtisanomisajalle osuu vielä yksi palvelumaksu, tulee se maksaa ja asiakkaalla on kuntoiluoikeus maksetun kauden loppuun. Mikäli asiakkaalla on sopimusta irtisanottaessa liikuntaseteleillä tai vastaavalla yrityksen myöntämällä maksuvälineellä suoritettuja ennakkomaksuja, ei näitä palauteta tai hyvitetä millään tavalla. Mikäli haluat asiakkaaksemme joskus uudelleen, tulee sinun kuitenkin maksaa aloitusmaksu uudelleen.