Tärkeä – EasyFit-keskusten koronavirustiedote – lue lisää...

Sulje

Kevätpassi

EasyFit Kevätpassi

EasyFitin kevätpassilla treenaat huhtikuun loppuun hintaan 59,80 €

Osta EasyFitin kevätpassi verkkokaupasta valitsemalla Kevätpassi-kampanja ja nouda kulkuavaimesi keskuksen asiakaspalvelusta. Kevätpassilla saat PLUS-asiakkuuden käyttöösi, eli kuntosalin, ryhmäliikuntatuntien sekä kaikkien keskuksien käyttöoikeuden. Asiakkuus jatkuu valitun sopimustyypin mukaan 1.5.2021 alkaen toistaiseksi voimassaolevana- ja normaalihintaisena sopimuksena mikäli sitä ei irtisanota ennen 31.3.2021.

Kampanja voimassa 22.2.–8.3.2021. Vain yksi (1) EasyFit kevätpassi per asiakas. Koskee vain uusia asiakkuuksia. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

Lunasta etusi verkkokaupasta!EasyFit on monipuolinen ja kotimainen kuntokeskusketju. Tarjoamme edulliset toistaiseksi voimassa olevat asiakkuudet ilman sitoutumista, laadukkaan kuntosalin ja päivittäin runsaan valikoiman live- ja virtuaaliohjattuja ryhmäliikuntatunteja. BASIC-asiakkuudella (29,90 €/kk) saat käyttöösi monipuolisen kuntosalin ja suositut virtuaaliset ryhmäliikuntatuntimme valitsemassasi EasyFit-keskuksessa. PLUS-asiakkuudella (39,90 €/kk) saat edellä mainitun lisäksi käyttöösi laajan live-ryhmäliikunnan tuntitarjonnan, uudet Online-palvelut ja kaikkien EasyFit-keskuksien käyttöoikeuden koko Suomessa.