Personal training

Personal training – saavuta tuloksia personal trainingin avulla

Terveys, hyvinvointi ja tyytyväisyys itseen ovat uskomaton voimavara. Niiden saavuttamisessa ja ylläpitämisessä personal trainer voi parhaimmillaan olla korvaamaton apu. Haluamme, että ihmiset voivat hyvin, saavuttavat tavoitteensa ja jaksavat hymyillä arjessa vahvoina ja tyytyväisinä.

EasyFit personal trainerilla on paitsi asianmukainen koulutus (Europe Active, EQF Level 4), myös valmiudet ohjata turvallisia, tuloksekkaita ja kestävään muutokseen tähtääviä personal training -palveluja sekä yksilöille että pienryhmille.

Me emme halua laittaa ihmisiä yhteen muottiin, vaan me haluamme palvella Sinua ja sinun tavoitteitasi. Tämän johdosta tarjoamme sinulle veloituksettoman liikuntaneuvonnan EasyFit personal trainerin kanssa. Tapaamisessa käydään läpi lähtötilanteesi, tarpeesi ja tavoitteesi jotta personal trainerimme voi räätälöidä Sinulle yksilöllisen liikuntasuunnitelman ja samalla pääset tutustumaan kasvotusten personal traineriisi ennen varsinaisen yhteistyönne aloittamista.

Avoimet / alkavat pienryhmävalmennukset

Personal Trainer yritykselleAktiivinen

Haluatko panostaa tunnin tai kaksi viikossa työntekijöittesi hyvinvointiin? Pienryhmävalmennuksen avulla työntekijöiden työkyky paranee, sairauksia ehkäistään ja fyysistä kuntoa parannetaan. Lisäksi liikunta ryhmässä on hauskaa! 

Voimme räätälöidä teille sopivan valmennuksen ja toteuttaa sen joko teidän tiloissa tai meillä EasyFitillä, heinolankaaressa. 

Personal Trainerin palkkaaminen yritykselle on osoitus siitä, että työnantaja on valmis panostamaan työntekijöittensä hyvinvointiin. 

Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous alla olevan lomakkeen kautta:

 

Pienryhmät 2019 syksy - KehonmuokkausAktiivinen

Valmennuksessa laitetaan kroppa tavoitekuntoon. Oikeanlaisen harjoittelun  ja ruokavalion yhdistelmällä keho kiinteytyy, ja lihakset alkavat piirtyä esiin.  Mikä tärkeintä, hyvä olo näkyy ja tuntuu!

Startti 29.8, torstaisin:

Kehonmuokkaus (uusille)  klo 17:15-18:15 Kehonmuokkaus (vanha ryhmä) klo 18:30-19:30

(Ryhmien kesto 4kk, päättyy 12.12.2019)  

Pienryhmät 2019 syksy - PainonhallintaAktiivinen

Valmennus tähtää painon pudottamiseen ja tavoitepainon ylläpitoon. Opit  tutkitusti järkevät painonhallinnan perusteet sekä teoriassa että käytännössä.  Valmennuksen aikana otat jo monta harppausta kohti tavoitepainoasi.  

Startti 27.8, tiistaisin klo 18:15 - 19:15

(Kesto 4kk, loppuua 9.12.2019)

Pienryhmät 2019 syksy - Sali 2Aktiivinen

Valmennuksessa otetaan yhdessä kuntosali haltuun, ja opitaan liikkeiden  tehokkaat ja turvalliset liiketekniikat. Tuloksena saat tiedot ja taidot  monipuoliseen ja mielekkääseen lihaskuntoharjoitteluun. Sali 2- valmennuksessa keskitytään enemmän ravintoon.

Startti 4.9, keskiviikkoisin klo 19:45 - 20:45

(Ryhmän kesto 4kk, päättyy 11.12.2019) 

Pienryhmät 2019 syksy - Sali 1Aktiivinen

Valmennuksessa otetaan yhdessä kuntosali haltuun, ja opitaan liikkeiden  tehokkaat ja turvalliset liiketekniikat. Tuloksena saat tiedot ja taidot  monipuoliseen ja mielekkääseen lihaskuntoharjoitteluun.

Startti 27.8, tiistaisin klo 19:30 - 20:30

(Ryhmän kesto 4kk, päättyy 9.12.2019)   

 

Kaikki pienryhmät 79€/kk