EasyFit Kokkolan pienryhmävalmennukset

Pienryhmävalmennukset

Pienryhmävalmennuksessa harjoitellaan kerran viikossa keskimäärin 6–8 hengen ryhmässä. Pienryhmäharjoittelussa saat yksilöllistä ohjausta sekä pienryhmän valmennusteeman mukaiset ravinto- ja liikuntasuositukset vapaa-ajallesi.

Harjoittelu pienryhmässä on hauskaa, inspiroivaa ja siinä korostuu yhdessä tekemisen parhaat puolet, kun kaikki osallistujat puhaltavat yhteen hiileen ja tsemppaavat toisiaan tavoitteiden saavuttamiseksi. Lisäksi harjoittelu on edullisempaa kuin yksilövalmennuksessa.

Avoimet / alkavat pienryhmävalmennukset

Personal Trainer yritykselleAktiivinen

Haluatko panostaa tunnin tai kaksi viikossa työntekijöittesi hyvinvointiin? Pienryhmävalmennuksen avulla työntekijöiden työkyky paranee, sairauksia ehkäistään ja fyysistä kuntoa parannetaan. Lisäksi liikunta ryhmässä on hauskaa! 

Voimme räätälöidä teille sopivan valmennuksen ja toteuttaa sen joko teidän tiloissa tai meillä EasyFitillä, heinolankaaressa. 

Personal Trainerin palkkaaminen yritykselle on osoitus siitä, että työnantaja on valmis panostamaan työntekijöittensä hyvinvointiin. 

Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous alla olevan lomakkeen kautta:

 

Alkavat Pienryhmävalmennukset!Aktiivinen

Tulevat pienryhmävalmennukset:

Ilmoittaudu mukaan huhtikuussa alkaviin Pienryhmävalmennuksiin!

 

  •  Kehonmuokkausryhmä, kesto 8 vkoa: Startti 25.4. Torstaisin klo 17:15-18:15

Valmennuksessa laitetaan kroppa tavoitekuntoon. Oikeanlaisen harjoittelun  ja ruokavalion yhdistelmällä keho kiinteytyy, ja lihakset alkavat piirtyä esiin.  Mikä tärkeintä, hyvä olo näkyy ja tuntuu!

  •  Crosstraining pienryhmä (paljon myös ulkotreenejä!), kesto 8vkoa: Startti 25.4. Torstaisin klo 18:30-19:30

Valmennuksessa pääset kokeilemaan rajojasi niin voimaa, ketteryyttä kuin  hapenottokykyäkin kehittävissä harjoituksissa. Valmentajan ohjaamat tehotreenit  ja ryhmän yhteishenki takaavat, että harjoittelusi räjähtää täysin uudelle tasolle.

  • Painonhallintaryhmä 8 vkoa: Startti 29.4 maanantaina klo 18:15-19:15

Valmennus tähtää painon pudottamiseen ja tavoitepainon ylläpitoon. Opit  tutkitusti järkevät painonhallinnan perusteet sekä teoriassa että käytännössä.  Valmennuksen aikana otat jo monta harppausta kohti tavoitepainoasi.

 

 

 

  • Hinta 79€/kk / Pienryhmä. Kaikkien ryhmien kesto yht. 2kk.

Ilmoittaudu mukaan!