Tuntikuvaukset

Tuntikuvaukset

Live-tunnit

BODYBALANCE®

BODYBALANCE® -tunti pitää sisällään erilaisia kehon ja mielen tasapainoa, voimaa, liikkuvuutta ja rentoutumista, sekä keskittymiskykyä edistäviä liikkeitä. Liikkeet ja harjoitukset pohjautuvat mm. joogan, tai chin ja pilateksen tekniikoihin. Tunti sopii erittäin hyvin myös aloittelijoille, sillä se ei vaadi hyvää peruskuntoa. Les Mills -tunti.

BODYPUMP®

Yksi tunti, levytanko ja kehon suurimmat lihasryhmät - maksimaaliset tulokset minimaalisessa ajassa! Maailman suosituin ja kaikille sopiva koko vartalon lihaskestävyystunti, jossa hyödynnetään lisäpainoja. Jokainen voi kuntoilla omalla tasollaan valitsemalla itselleen sopivimmat painot 2–42 kilon väliltä. Les Mills -tunti. Tulethan tunnille noin 10min aikaisemmin niin ehdit ottaa tarvittavat välineet esille ennen tunnin alkua.

CXWORX®

Keskivartalon hallinta- ja lihaskuntotunti. Tehokkaiden selkä- ja vatsalihasliikkeiden lisäksi tunnilla treenataan mm. pakaralihaksia ja lantion alueen hallintaa. Apuvälineenä joissakin kappaleissa käytetään kuminauhaa ja levypainoja. Les Mills-tunti. Kesto 30 min.

DanceMix

Helppo ja hauska tanssitunti erilaisten tanssilajien tahtiin! Kaloreita kuluttava ja kuntoa kohottava tunti.Liikkeitä rytmittävät kuumimmat listahitit, vanhat klassikkokappaleet sekä latinalaiset rytmit. 

EasyStep

Tällä yksinkertaisella ja hauskalla tunnilla askelletaan steppilaudalle, jonka korkeuden voit säätää itsellesi sopivaksi. Energinen tunti, jossa jokainen kappale sisältää oman pienen koreografian. Tunnilla parannat aerobista kuntoasi ja pidät samalla hauskaa! Sopii myös aloittelijoille.

GRIT™CARDIO

GRIT CARDIO on tehotreeni yleiskunnolle, jonka aikana parannat niin urheilullisia ominaisuuksiasi, kuin yleiskuntoasi ennätyksellisen nopeasti! Siinä yhdistyy tehokkaat cardio-liikkeet toiminnallisiin ylä- ja alakropan liikkeisiin. Tämä treeni räjäyttää kalorikulutuksesi kattoon ja kulutat kaloreita vielä pitkään treenin jälkeenkin! Tällä tunnilla ei käytetä välineitä ja tunti sisältää paljon hyppyjä! Kesto 30 min. Les Mills -tunti.

GRIT™STRENGTH

GRIT™ STRENGTH on 30 minuutin mittainen supertehokas HIIT-treeni tangolla ja levypainoilla suoritettuna. GRIT™STRENGTH on täydellinen treeni niin vartalon lihasmassan kasvattamiseen, kuin rasvanpolttoon ja kokonaisvaltaiseen kehon kunnossapitoon. GRIT-tunnilla kehität voimaa kehon jokaisessa lihaksessa ja räjäytät aineenvaihdunnan käyntiin polttaen kaloreita pitkään myös treenin jälkeen. Kesto 30 min. Les Mills -tunti.

HIITSpin

Kovatehoinen intervallitreeni spinningpyörällä! 30 minuutin tehotreeni sopii kaikille, jotka haluavat haastaa itsensä!

Shape

Kiinteytystunti, joka sopii myös aloittelijalle! Lyhyen aerobic-osuuden jälkeen muokataan vaihtelevasti koko vartalon lihaksia. Vastuksena käytetään omaa kehoa ja kevyitä lisäpainoja. Tunti päättyy venyttelyyn. 

Spinning

Vaihtelevaa ja tehokasta sisäpyöräilyä. Kehittää hapenottokykyä ja parantaa aerobista kuntoa. Sopii myös aloittelijoille, koska jokainen voi säätää vastuksen itselleen sopivaksi.

Toiminnallinen kehonhuolto

Kehoa huoltava 30 minuutin venyttelytunti, jossa keskitytään lisäämään liikkuvuutta ja vähentämään kireyttä niissä lihaksissa, jotka ovat taipuvaisia kireyteen. Välillä käytetään apuvälineinä keppiä ja putkirullaa.

Mäkitreenit

Tehokkaat juoksutreenit Kokkolan Roskarukalla. Peruskuntoa kohottava tunti, joka sopii ihan kaikille, koska jokainen tekee treenin oman kunnon mukaan. 

SummerBootcamp 

Toiminnallista treeniä ulkona! Monipuolinen harjoittelu oman kehon vastusta ja eri välineitä apuna käyttäen. Parantaa lihaskuntoa ja hapenottokykyä.

FarkkuPeppu

Tunti koostuu aerobisesta, sykettä nostavasta lämmittelystä, lihaskuntoharjoitteista seisten ja lattialla ja loppujäähdyttelystä. Lämmittelyssä nostetaan energisen musiikin tahdittamana hikeä pintaan ja tunnelmaa kattoon; bilefiilistä täynnä olevat liikkeet tekevät tiukasta harjoittelusta hauskan ja tuottavat hyvää oloa! Lihaskuntoharjoitteissa keskitytään erityisesti niihin kehon osiin, joille farkkujen tiukkuus ja istuvuus asettavat vaatimuksia.

Kahvakuula

Tunti on harjoittelua, joka vaikuttaa koko kehoon. Tunnin välineenä on vapaavalintainen kahvakuula ja liikkeet ovat toiminnallisia. Kahvakuula on lihaskuntoharjoittelua, mutta nostaa sykettä suoritusjaksoilla tehokkaasti. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta kahvakuulaharjoittelusta. Lihaskuntoa kehittävä ja kiinteyttävä. Välineinä vaihtelevasti jumppamatto, kahvakuula, kiekko

Core

Korsettitunti, jossa keskitytään erityisesti keskivartalon lihaksiin: vatsa, selkä ja kyljet. Tunti sopii erittäin hyvin aloittelijoille, sillä se ei vaadi hyvää peruskuntoa. Mukava tunti myös kokeneemmalle kuntoilijalle. Välineinä käytetään vaihtelevasti tunnista riippuen levypainoa, jumppamattoa ja kuminauhaa.

Cirquit

Monipuolinen kiertoharjoittelutunti oman kehon vastusta ja lisäpainoja apuna käyttäen. Kiertoharjoittelu parantaa lihaskuntoa ja hapenottokykyä. Tunti sopii kaikille!

Virtuaalitunnit

Virtuaalitunti™ ReidetVatsaPakarat 30 min

Tunti keskittyy kehon suuriin lihasryhmiin. Voit osallistua tunnille, vaikka sinulla ei olisi kokemusta ryhmäliikunnasta. Tunnilla ei ole askellusta ja liikkeet ovat helppoja ja turvallisia. Lihaskuntoa kehittävä ja kiinteyttävä. Tunnin kesto 30 min. Välineet: jumppamatto

Virtuaalitunti™ NiskaHartiatSelkä

Tunti on kokonaisuus, joka vahvistaa, venyttää ja rentouttaa. Vahvistavat liikkeet pohjautuvat pilatekseen, joogaan tai kuntojumppaan. Lisäksi venytetään ja avataan kireyksiä aktiivisilla avaavilla liikkeillä. Rauhallista ja rentouttavaa. Tunnin kesto 30 min. Välineet: jumppamatto ja Theraband tuubi/ jumppakuminauha

Virtuaalitunti™ Keskikeho

Tunnilla kehitetään ryhtiä ylläpitäviä lihaksia. Vatsa- ja selkälihasten liikkeet muokkaavat kehosi asentoa ja kehonhallinta kehittyy tasapainoissa. Lihaskuntoa kehittävä ja kiinteyttävä. Tunnin kesto 30 min. Välineet: jumppamatto

Virtuaalitunti™ Kahvakuula

Tunti on harjoittelua, joka vaikuttaa koko kehoon. Tunnin välineenä on 6 kg tai 8 kg kahvakuula ja liikkeet ovat toiminnallisia. Kahvakuula on lihaskuntoharjoittelua, mutta nostaa sykettä suoritusjaksoilla tehokkaasti. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta kahvakuulaharjoittelusta. Lihaskuntoa kehittävä ja kiinteyttävä Tunnin kesto 30 min. Välineet: jumppamatto, kahvakuula, kiekko 2,5kg tai 5kg

Virtuaalitunti™ Venyttely

Perusvenyttelyä rauhallisessa ja miellyttävässä tunnelmassa. Tunnilla keskitytään suurimpien lihasryhmien venyttelyyn, parannetaan lihaksien aineenvaihduntaa ja lisätään liikkuvuutta. Rauhallista ja rentouttavaa. Tunnin kesto 30 min. Välineet: jumppamatto

Virtuaalitunti™ Jooga

Jooga on dynaaminen länsimaiseen Astanga-joogaan perustuva tunti, jossa liikkeet sulautetaan yhteen hengityksen avulla. Tunti huoltaa kehoa ja mieltä. Voimistaa ja vahvistaa kehoa sekä parantaa keskittymiskykyä. Tunnille voit osallistua ilman aikaisempaa kokemusta joogasta. Rauhallista ja rentouttavaa. Tunnin kesto 30 min. Välineet: joogamatto tai jumppamatto

Virtuaalitunti™ Teho

Toiminnallista harjoittelua kehonpainolla ja lisäpainoilla. Tunti sopii myös miehille. Liikkeiden vaikuttavuutta voi säädellä henkilökohtaisen jaksamisen mukaan vaihtoehdoilla tai lisäpainoilla. Teho ei ole jumppaa, Teho on treeniä. Lihaskuntoa ja kestävyyttä kehittävä. Tunnin kesto 30min Välineet: tanko, painokiekot, step-lauta, jumppamatto

Virtuaalitunti™ Kamppailu

Nyrkkeilyä, taistelulajeja ja sykkeennostoa. Tunti sopii myös miehille. Tunnilla vuorottelevat iskusarjat, potkut ja hyppy/juoksu osiot.  Lihaskuntoa ja kestävyyttä kehittävä. Tunnin kesto 30min.

Virtuaalitunti™ Kiinteytys

Alkulämmittelyn jälkeen muokataan vaihtelevasti koko vartalon lihaksia. Vastuksena käytetään omaa kehoa ja kevyitä lisäpainoja. Tunti päättyy venyttelyyn. Lihaskuntoa kehittävä ja kiinteyttävä. Tunnin kesto 30 min. Välineet: jumppamatto, käsipainot, kuminauha

Virtuaalitunti™ EF Danza

Hauska ja helppo tanssitunti. Sisältää erityylistä musiikkia, painottuen latinalaisrytmeihin. Sopii kaikille. Hauskaa ja hikistä. Tunnin kesto 30 min.

Virtuaalitunti™ Sisäpyöräily

Sisäpyöräily on hauskaa ja tehokasta. Perustunti, jossa hiki otetaan pintaan vauhdikkailla jaksoilla ja vastuksilla. Sisäpyöräilyssä polkutekniikat ovat turvallisia ja tunnin rakenne sopii niin aloittelijalle kuin kokeneemmallekin pyöräilijälle. Tunnin alussa opastus pyörän säätämiseen. Kuntoa ja kestävyyttä kehittävä. Tunnin kesto 30 min. Välineet: sisäpyöräilypyörä

Virtuaalitunti™ Pilates 

Pilates-harjoittelua kehon huoltamiseen. Pilateksen avulla vapautat kehosi kireyksistä ja vahvistat ryhtiä ylläpitäviä lihaksia. Lihashuoltoa ja syvien lihasten harjoittelua, Rauhallista ja rentouttavaa. Tunnin kesto 30 min.

Virtuaalitunti™ FarkkuPeppu

Tunti koostuu aerobisesta ja sykettä nostavasta lämmittelystä, seisten sekä lattialla tehtävistä lihaskuntoharjoitteista ja loppujäähdyttelystä. Energisen musiikin tahdittamana nostetaan hiki pintaan ja tunnelma kattoon. Bilefiilistä täynnä olevat liikkeet ovat hauskoja ja saavat taatusti hymyn huulillesi! Lihaskuntoharjoitteet keskittyvät erityisesti niille kehon alueille, joille farkkujen tiukkuus ja istuvuus asettavat vaatimuksia. Tunnin kesto 30 min.

Virtuaalitunti™ TIMMI 

TIMMI on hikinen, tehokas, selkeä ja fiilistä kohottava lihaskuntotunti. Tunti koostuu helposta alkulämmittelystä, lihaskunto-osuudesta sekä loppuverrytellystä. Liikkeet voi tehdä oman tason mukaan ja ohjaaja näyttää niistä aina helpot sekä haastavat vaihtoehdot. Tule ja timmiydy! Tunnin kesto 30 min. Välineet: käsipainot tai painokiekot

RPM® Virtual

Intervallityyppinen sisäpyöräilytunti, joka tarjoaa mahdollisuuden kuntosi rajojen testaamiseen menevän musiikin tahdissa. Tehokas ja hauska treeni, jonka tulokset huomaat nopeasti. Sisäpyöräilyssä polkutekniikat ovat turvallisia ja tunnin rakenne sopii niin aloittelijalle kuin kokeneemmallekin pyöräilijälle.

Vanhempi-taaperotunti Virtual

Äidin tai isän virtuaaliohjattu treenitunti, johon voit ottaa alle 4-vuotiaan lapsen mukaan. Tunnilla voit käynnistää haluamasi virtuaalitunnin kosketusnäytöltä. Lapselle kannattaa ottaa mukaan omia leluja tai muuta puuhaa. Turvallisuussyistä salin välineistö on vain aikuisten käytössä.