Koronavirustiedote EasyFit-keskukset

Koronavirustiedote  – me haluamme varmistaa, että harjoittelu EasyFit-kuntokeskuksessa on turvallista sinulle

Päivitetty 1.3.2021

Osa EasyFit-kuntokeskuksista pysyy edelleen avoinna asiakkailleen, mutta koronatilanteen johdosta olemme tehneet linjauksia omiin toimintamalleihimme ja laatineet ohjeistukset asiakkaillemme turvallisen harjoittelun takaamiseksi.

Toimintamallit ja ohjeistukset vaihtelevat keskuskohtaisesti alueellisten koronatilanteiden (perusvaihe, kiihtymisvaihe tai leviämisvaihe) ja paikallisten suosituksien sekä toimipistekohtaisten rajoituksien ja toimipistekohtaisten mahdollisuuksien perusteella. Tarkista viimeisimmät tiedot oman EasyFit-kuntokeskuksen asiakaspalvelusta.

 

Kuinka me varmistamme harjoittelun turvallisuuden EasyFit-kuntokeskuksissa

 
Terveys

Henkilökuntamme ei työskentele EasyFit-keskuksessa, jos he tuntevat olonsa vähänkään kipeäksi

 
Kasvomaskit

Henkilökuntamme pyrkii käyttämään kasvomaskia eri työtehtävissä

 
Puhdistus

Olemme tehostaneet siivouskertojen määriä ja huolehdimme, että keskuksissamme on saatavilla käsidesiä, paperipyyhkeitä ja roskakoreja

 
Ryhmäliikunta

Ryhmäliikuntatuntien ryhmäkokoja ja tuntimääriä on rajoitettu. Tarkista aluekohtaiset rajoitukset oman EasyFit-keskuksesi verkkosivujen uutisista.

 
Pukuhuoneet

Olemme poistaneet käytöstä joka toisen pukukaapin turvavälien toteutumisen tehostamiseksi

 
Saunat/lapsiparkit

Olemme sulkeneet EasyFit-keskuksissa sijaitsevat saunat ja lapsiparkit toistaiseksi

 

Kuinka sinä voit varmistaa oman ja muiden kuntoilijoiden harjoittelun turvallisuuden EasyFit-kuntokeskuksissa

 
Pysy kotona, jos tunnet olosi kipeäksi

Jos olet terve ja hyvinvoiva, tervetuloa treenaamaan! Mikäli sinulla on edes pieniä sairauden oireita, älä tule kuntosalille. Noudata THL:n voimassa olevia testaus- ja karanteeniohjeita.

 
Kasvomaskit

Käytä kasvomaskia yleisissä tiloissa, kuten aulassa, asiakaspalvelussa ja pukutiloissa. Treenatessa kasvomaskia ei tarvitse käyttää, mutta huolehdithan silloin erityisen tarkasti turvaväleistä.

 
Kirjaa käyntisi

Muistathan aina rekisteröityä kosketusnäytölle, kun tulet salille. Meidän on kyettävä tunnistamaan salillamme vierailleet asiakkaat.

 
Hygienia

Pese kätesi heti salille tullessasi ja pese käsiäsi ja käytä käsidesiä perusteellisesti ja usein. Älä koske kasvoihisi treenin aikana ja huolehdi yskimishygienista.

 
Juominen

Käytä omaa juomapulloa. Hanasta suoraan juominen on ehdottomasti kielletty.

 
Turvavälit

Pidä vähintään kahden metrin turvaväli kanssatreenaajiin. Noudata turvaväliä kuntosalin yleisissä tiloissa, itse kuntosalilla sekä ryhmäliikuntatunneilla. Ethän siis mene esimerkiksi toisen asiakkaan viereiselle lämmittelylaitteelle, ellet erikseen saa siihen asiakkaalta lupaa.

 
Puhdistus

Pyyhi käyttämäsi laitteet ja välineet käytön jälkeen keskuksista löytyvällä desinfiointisuihkeella ja käsipaperilla.

 
Pukuhuoneet

Kiinnitä erityistä huomiota turvaväleihin suihku- ja pesutiloissa. Suosittelemme peseytymään kotona mahdollisuuksien mukaan.

 
Treeniajankohta

Ajoita osa harjoittelustasi mahdollisuuksien mukaan keskusten hiljaisempiin ajankohtiin, kuten aamuihin, aamupäiviin sekä loppuviikkoon. Lisätietoja näistä hiljaisista ajoista saat oman EasyFit-kuntokeskuksesi asiakaspalvelusta.

 

Kuinka sinä voit harjoitella EasyFit-kuntokeskuksen ulkopuolella

 
Live streaming -ryhmäliikuntatunnit

Muista liittyä Facebookissa olevaan ’EasyFit & LadyLine Ryhmäliikunta ja valmennus’-ryhmään. Löydät sieltä ilmaisia live-streaming ryhmäliikuntatunteja piristämään juuri sinun päivääsi.

 
Online-palvelut

Tarjoamme Online-palveluidemme kautta monipuolisen valikoiman lihaskuntotreenejä ja suosittuja jumppatunteja. Juuri sinulle tarkoitetut Online-palvelut löydät tästä.

 

Me pidämme sinut ajantasalla kaikista muutoksista

EasyFitin johto seuraa tiiviisti uutisointia, tutkimuksia ja asiantuntijalausuntoja sekä Suomessa että kansainvälisesti. Keskustelemme asioista terveysalan asiantuntijoiden ja muiden kuntokeskustoimijoiden kanssa. Tiedotamme aina välittömästi, mikäli käytännöt syystä tai toisesta muuttuvat.