easyfit-verkkovalmennus

Tilaa EasyFit-verkkovalmennus

Verkkovalmennus on toimiva ratkaisu kun haluat harjoitella itsenäisesti, mutta kaipaat ammattilaisen tekemän harjoitusohjelman ja tukea harjoitteluun liittyvissä kysymyksissä.

12 viikon valmennus on ohjelmoitu tarkasti jokaista harjoitusta myöten. Päätavoite on kehittää lihasmassaa ja voimaa kestävyyskuntoa ylläpitäen. Ohjelma on jaettu kolmeen 4 viikon jaksoon. Joka neljäs viikko on kevennetty harjoitusviikko. Harjoitusohjelman lisäksi saat ohjeet kuntotestaukseen, ravintoon, palautumiseen, kokonaiskuormituksen hallintaan ja ohjeet harjoittelun kehittämiseen. Valmennukseen kuuluu yksityinen facebook-ryhmä, jossa voit kysyä Iirolta ja Tomilta.

Valmennus sopii sinulle jos:
  • sinulla on yleisimmät perustekniikat kunnossa (kyykyt, maastavedot, punnerrus- ja vetoliikkeet)
  • sinulla on aikaa harjoittelulle 5-7 tuntia/vko (3 saliharjoitusta ylävartalo, alavartalo, kokovartalo + 1 omavalintainen kestävyysharjoitus)
  • tavoittelet lihasmassaa ja voimaa
  • kaipaat selkeää ja tehokasta harjoitusohjelmaa
Hinta
  • EasyFit-asiakkaat 79 €
  • muut 89 €

Tilaus on sitova, mutta voit peruuttaa tilauksen 14 päivän kuluessa tilauksen tekemisestä sähköpostitse, mikäli palvelua ei ole otettu käyttöön. Tilaus tulee 14 päivän kuluessa tilauksen tekemisestä maksaa asiakaspalvelun aukioloaikana tai valmentajan kanssa erikseen sovittuna ajankohtana.

Kerrotko voimaharjoitusten määrän per / vko marraskuun 2021 - joulukuun 2021 aikana
Sarjamäärät per lihasryhmä per vko