Info

Info

MITEN PÄÄSEN EASYFITIN ASIAKKAAKSI?

Voit tehdä palvelusopimuksen kätevästi verkkokaupassa. Löydät myös sopimusehtomme sieltä. Voit valita kahdesta asiakkuudesta:

  • yhden keskuksen asiakkuus 29,90 €/kk
  • kaikkien Suomen EasyFit-keskusten asiakkuus 39,90 €/kk

Sopimuksen aktivointi- eli aloitusmaksu on normaalisti 29,90 €. Sopimus tulee aina solmia verkkokaupassa. Kuukausittaiset palvelumaksut maksetaan e-laskulla. Paikan päällä voit tehdä sopimuksen asiakaspalvelusta löytyvällä tietokoneella. Muista ottaa verkkopankkitunnukset mukaasi. Hyväksymme myös liikuntasetelit, mutta ensimmäinen maksu tulee aina suorittaa verkkopankissa. Tämän jälkeen liikuntaseteleitä otetaan vastaan tuleviin maksuihin vastaanotossamme.

ASIAKKUUDEN KESTO JA SITOUTUMINEN

EasyFit-liikuntakeskuksissa on 30 päivän irtisanomisaika, joten emme vaadi asiakkailtamme sitoutumista. Voit irtisanoa asiakkuuden EasyFit.fi-verkkosivujen Asiakastilin kautta. Mikäli irtisanomisajalle osuu vielä yksi palvelumaksu, tulee se maksaa ja asiakkaalla on kuntoiluoikeus maksetun kauden loppuun. Mikäli asiakkaalla on sopimusta irtisanottaessa liikuntaseteleillä tai vastaavalla yrityksen myöntämällä maksuvälineellä suoritettuja ennakkomaksuja, ei näitä palauteta tai hyvitetä millään tavalla. Mikäli haluat asiakkaaksemme joskus uudelleen, tulee sinun kuitenkin maksaa aloitusmaksu uudelleen.

MAKSUVÄLINEET

Hyväksymme alla olevat maksuvälineet:

  • Tyky- ja Smartum-liikuntasetelit
  • Edenred Ticket Duo
  • ePassin
  • Virikesetelit
  • Eazybreak-mobiilisetelit

 

EASYFIT OULU–RITAHARJU / EF TRAINING OY

EF Training Oy on kasvanut viimeisten kolmen vuoden aikana merkittävästi ja ansainnut siten paikkansa Kasvaja-yrityksenä. Kauppalehden Kasvaja-sertifikaatin saaneen yrityksen liikevaihto on kolmen vuoden aikana kasvanut vuositasolla yli 10 prosenttiyksikköä päätoimiluokkansa keskitasoa nopeammin.

EF Training Oy on taloudellisen suorituskykynsä perusteella luokiteltu menestyjäyritykseksi. Menestyjä-sertifikaatin saaneen yrityksen ominaisuuksia ovat vakiintunut toiminta, vakaa kasvukehitys, hyvä tulos ja kannattavuus, vahva rahoitusrakenne sekä jatkuvan toiminnan turvaava maksuvalmius.

EF Training Oy kuuluu AAA-luottoluokkaan. Vaatimuksena korkeimmalle luottoluokitukselle ovat mm. keskimääräistä huomattavasti paremmat talouden tunnusluvut, positiivinen tausta ja maksukäyttäytyminen.