Sykeohjattu sisäpyöräily

Sykeohjattu sisäpyöräily

Sykeohjettu sisäpyöräilytunti on turvallinen ja tehokas ryhmäliikuntatunti, jolla kehität aerobista kuntoasi ja opit käyttämään omaa sykettäsi harjoittelun apuna.
 
Tarvitset:
Polar Flow tilin. Sinun pitää muistaa tunnus eli sähköpostiosoitteesi ja salasana. Tarvitset näitä tunnilla kirjautuaksesi harjoitukseen.
 
Jos sinulla on H7 tai H10 Bluetooth-lähetin, käytä tunnilla omaa sykevyötä ja lähetintä. Ne ovat yhteensopivia järjestelmän kanssa.

Lisäksi Loop, A300, M400, V800 käyvät sykevyön kanssa ja  rannesykemittareista A360, A370, M200, M430 ja M600.

A360 kanssa et tarvitse sensoria, vaan voit käyttää rannemittausominaisuutta. Muistathan asettaa laitteesi tilaan, jossa syke on näkyvissä kellossa. Vasta tämän jälkeen laite lähettää sykkeesi järjestelmään Jos sinulla ei ole omaa yhteensopivaa sykevyötä ja lähetintä, ei hätää! Voit lainata salilta. Lainattavia sykevöitä ja lähettimiä on 10 kpl ja salissa on 30 pyörää, joten tämän takia on suositeltavaa käyttää omia välineitä jos sinulta ne löytyy.
 
TARKISTA NÄMÄ ASIAT KOTONA ENNEN TUNTIA JOTTA REKISTERÖITYMINEN HARJOITUKSEEN TUNNIN ALUSSA KÄY KETTERÄSTI:
 
Jos sinulla ei ole Polar-tiliä: rekisteröidy käyttäjäksi ja luo tunnus täällä.
Tarvitset sähköpostiosoitteen rekisteröintiä varten.Sähköpostiosoitteestasi tulee tunnuksesi. Muista salasana jatkossa!
 
Jos sinulla on jo Polar-tili: tarkista täällä että muistat tunnuksen ja salasanan. Tarvitset ne tunnilla kirjautuaksesi harjoitukseen.
 
Jos et ole varma, onko sinulla Polar-tili: 
Jos sinulla on Polarin laite, sinulla todennäköisesti on myös tili. Tarkista se täällä kokeilemalla kirjautua. 
Jos olet unohtanut salasanasi, paina "Unohditko salasanasi?"-linkkiä ja toimi ohjeiden mukaan. Jos järjestelmä ilmoittaa, että antamaasi sähköpostiosoitetta ei löydy, sinulla ei ole tiliä. Siinä tapauksessa sinun pitää rekisteröityä ja luoda tili.
 
Polar-tilin avulla voit käyttää kaikkia Polar-palveluita, jotka edellyttävät kirjautumista: Polar Flow -verkkopalvelua ja polarpersonaltrainer.com-palvelua.
 
KUN TULET TUNNILLE:
 
A) Ensimmäistä kertaa ikinä omalla sensorilla: Pue sykevyö ja sensori päällesi ennen tuntia. Kastele vyön kunnolla kontaktin varmistamiseksi. Kirjaudu ohjaajan iPadille Polar-sovellukseen Polar Flow tunnuksellasi. Muista salasana! Sovellus näyttää sähköpostiosoitteesi ja sensorisi. Tarkista että tiedot ovat oikein. Jos sensoria ei löydy, tarkista että sensori on kiinni kunnolla ja vyö on kasteltu ja yritä uudestaan. Kun sensori löytyy, voit klikata näytöllä näkyvää tuntia ja olet mukana harjoituksessa.
 
B) Olet jo käynyt tunnilla ja sinulla on oma sensori: Kiinnitä sensori ja käytä pikakirjautumista. Pidä iPadia aivan sensorin vieressä ja sovellus tunnistaa sinut automattisesti. Klikkaa näytöllä näkyvää tuntia ja olet mukana harjoituksessa.
 
C) Sinulla ei ole omaa vyötä tai sensoria: Ota ohjaajalta lainavälineet ja kiinnitä sensori. Kirjaudu  ohjaajan iPadille Polar-sovellukseen Polar Flow tunnuksellasi. Muista salasana! Sovellus näyttää sähköpostiosoitteesi. Tarkista että se on sinun osoitteesi. Valitse lainasensorin numero. Klikkaa näytöllä näkyvää tuntia ja olet mukana harjoituksessa. 
 
D) Sinulla ei ole Polar-tiliä: Rekisteröidy ohjaajan iPadin avulla Polar Flow palveluun ja luo polartili. Valitse itsellesi sensori ja klikkaa itsesi harjoitukseen. Jatkossa muista sähköpostiosoitteesi joka on tunnuksesi ja salasana ja käytä tunnille tullessasi kirjautumiseen näiden ohjeiden kohtaa C.