Tapahtumat

Tapahtumat

Sisäpyöräilymaraton la 25.1. klo 12.00–14.30

Supersuosittu sisäpyöräilymaraton tulee taas EasyFit Oulu-Ritaharjuun. Tällä kertaa maraton poljetaan klassikkobiisien tahtiin kolmesta eri genrestä. Maratonin biisit sisältävät niin retrompaa menoa kuin raskaampaa metalliakin, tanssittavaa elektronisempaa unohtamatta. Ohjaajina tällä huikealla maratonilla toimivat Kaarina Pelttari, Jenni Pylvänäinen sekä Jaana Kylmänen. Näiden kolmen ohjaajan avulla hauskanpito, hiki sekä upea fiilis on varmasti taattu. Tapahtuman aikan pidämme huolta jaksamisestasi tarjoamalla pientä purtavaa sekä juotavaa.

Tapahtuma on tarkoitettu vain EasyFit Oulu-Ritaharjun asiakkaille ja maratonilla on käytössä ennakkovarausjärjestelmä.

Varaa paikka

Body&Mind-päivä la 14.12. klo 10.55 alkaen

Supersuosittu Body&Mind-päivä tulee taas. Päivän aikana sinulla on kolme eri tuntia, jotka takaavat sinulle rentoutuneen kehon ja mielen. Voit halutessasi osallistua kaikille tunneille tai rakentaa itsellesi sopivan paketin vaihtoehdoista. Jooga 45 vahvistaa ja huoltaa kehoasi, jonka jälkeen FitPilates 45 vapauttaa kehosi kireyksistä sekä vahvistaa ryhtiä ylläpitäviä lihaksia. PowerNap 30 tunnin aikana tulet saamaan syvän rentoutuksen, joka päättää loistavan Body&Mind-päiväsi.

 • 10.55 Jooga 45 Jenni
 • 11.45 FitPilates 45 Maija
 • 12.35 PowerNap 30 Vesa

Tapahtuma on tarkoitettu vain EasyFit Oulu-Ritaharjun asiakkaille eikä tapahtuma vaadi ennakkoilmoittautumista.

Sykeohjattu Sisäpyöräilymaraton la 19.10. klo 12–14

Kuka onkaan sykealueen mestari? Kenen sydämet hakkaavat samaan rytmiin? Kuka kruunataan sykeskaalan sankariksi tällä huikealla kaksituntisella sykeohjatulla sisäpyöräilymaratonilla EasyFit Oulu-Ritaharjussa 19.10. klo 12 alkaen. Maratonin aikana pääset fiilistelemään throwback-teemalla huikeaa musiikkia, joka ei jätä ketään kylmäksi. Maratonilla tahtia ylläpitää Jenni ja Jutta. Maratonin sykealueen mestari, sykeskaalan sankari sekä sykesamikset palkitaan EasyFit Oulu-Ritaharjun tuotepalkinnoilla.
 
Sykeohjatussa sisäpyöräilyssä käytetään Polar CLUB-konseptia, joka mahdollistaa sykkeen reaaliaikaisen tarkkailun. Sykeprosentti lasketaan henkilökohtaisesta maksimisykkeestä ja heijastetaan valkokankaalle. Tunnin tavoitteena on saada syke ohjaajan määrittelemälle tasolle. Sykeohjattu tunti on yksi parhaimmista tavoista kohottaa aerobista kuntoa. Sykeohjattu sisäpyöräily soveltuu niin kokeneemmallekin pyöräilijälle, kuin vasta-alkajallekin. EasyFit Oulu-Ritaharjusta löydät rajoitetun määrän lainasensoreita jos et omista omaa. 
 
Maratonilla on käytössä ennakkovarausjärjestelmä, johon pääset käsiksi alla olevan linkin kautta.

Ilmoittaudu mukaan!

Tapahtuma on tarkoitettu vain EasyFit Oulu-Ritaharjun asiakkaille. Maratonin aikana tarjoamme pikkupurtavaa, jotta väsymys ei pääse iskemään yllättäen.

Syksyn uutuus Les Mills GRIT™ näytetunnit

 • sunnuntaina 18.8. klo 10.20
 • tistaina 27.8. klo 19.05

Maailman parhain HIIT-treeni LES MILLS GRIT™ on vihdoin saapunut EasyFit Oulu-Ritaharjuun. LES MILLS GRIT™ tarjoaa sinulle koko kropan treenin 30 minuutin aikana. Tunti koostuu erilaisista nopeutta, ketteryyttä sekä voimaa harjoittavista osioista. Jokaisella LES MILLS GRIT™ -tunnilla sinulla on K A K S I ohjaajaa, jotka motivoivat, antavat ohjeita sekä ennen kaikkea takaavat hauskanpidon tunnin aikana. EasyFit Oulu-Ritaharjussa LES MILLS GRIT™ -tunnilla sinusta pitävät huolta Jenni ja Vesa. Joten kysymys kuuluu, oletko valmis pitämään hauskaa, nauttimaan sekä nostamaan itsesi aivan uudelle levelille?

Ryhmäliikuntamaraton la 18.5. klo 10 alkaen

Tervetuloa lauantaina 18.5. starttaamaan alkavaa kesää ryhmäliikuntamaratonin merkeissä. Maratonilta löydät neljä suosikkilajia huippu ohjaajien vetäminä. Voit halutessasi osallistua kaikille tunneille tai mennä fiiliksen mukaan muutamille. Tapahtumassa myös mukana Jungle Juice Bar, jonka herkuista pääset nauttimaan päivän aikana.

 • 10.00 LES MILLS TONE™ 45 Jenni
 • 10.55 BODYSTEP® 30 Fanni
 • 11.35 Farkkupeppu 30 Jaana
 • 12.15 Jooga 30 Jenni

Vain EasyFit Oulu-Ritaharjun asiakkaille.

Sisäpyöräilymaraton la 30.3. klo 12–14

SOMETHING CLASSY, SOMETHING NEW... Tule juhlistamaan alkavaa kevättä kanssamme kahden tunnin sisäpyöräilymaratonin merkeissä. Ohjaajina tällä huikealla kaksituntisella toimivat EasyFit Oulu-Ritaharjun tähtiohjaajat Jaana Kylmänen ja Jenni Pylvänäinen. Sisäpyöräilymaratonin aikana tulet kuulemaan klassikko hittejä molempien ohjaajien nuoruudesta. Musiikin avulla, sekä ohjaajien huipulla huumorilla sisäpyöräilymaratonin tunnelma tulee takuu varmasti nousemaan huippuunsa.' Sisäpyöräilymaratonille on ennakkovarausjärjestelmä, joka takaa jokaiselle varman sisäänpääsyn tunnille. Paikkoja on rajoitetusti, joten ole siis nopea ja toimi heti

Tapahtuma on tarkoitettu vain EasyFit Oulu-Ritaharjun jäsenille. Maratonin aikana tarjoamme pikkupurtavaa, jotta väsymys ei pääse iskemään yllättäen.

Tervetuloa!

Sisäpyöräilymaraton on nyt täynnä. Kiitos kaikille varauksen tehneille.

Ryhmäliikunnan tekniikkaviikko 18.–24.2.

Jotta treenaaminen ryhmäliikuntatunneilla olisi helpompaa ja kehittävämpää kannattaa välillä paneutua liikkeiden tekniikkaan ja niiden suorittamiseen. Tekniikka onkin kaiken A ja O. Hyvällä tekniikalla mahdollistat oikeaoppisen suorituksen ryhmäliikuntatuntien aikana sekä pidät huolen siitä, että kroppasi kehittyy haluttuun suuntaan. Kun tekniikkasi on kohdallaan, tuntuu ryhmäliikuntatunneilla käyminen mukavalta ja saat niistä enemmän irti sekä takuuvarmasti myös nautit tunneista enemmän. EasyFit Oulu-Ritaharju järjestää ryhmäliikunnan tekniikkaviikon 18.–24.2.2019 välisenä aikana. Viikon aikana kaikki 60 minuutin mittaiset tunnit ohjataan tekniikkapainotteisesti. Osalla tunneista sinulla on myös mahdollisuus nauttia samanaikaisesti kahden ohjaajan tuomista elämyksistä ja eduista.

 • tiistaina BODYCOMBAT® klo 17.00 Tiina & Vesa
 • perjantaina BODYATTACK® klo 17.55 Maija & Jenni
 • sunnuntaina BODYPUMP® klo 11.00 Fanni & Maija

Avoimet ovet: kevätkauden startti loppiaisena 6.1.

Tervetuloa loppiaisena EasyFit Oulu-Ritaharjuun kaikille avoimiin kevätkauden avajaisiin! Tarjolla on ohjattua ryhmäliikuntaa ja vapaa pääsy kuntosalille. Asiakaspalvelumme on avoinna klo 10.30–15 ja palvelee mielellään juuri sinua.

 • 11.00 BODYPUMP® 60 Fanni
 • 12.10 BODYBALANCE® 60 Maija
 • 13.20 FARKKUPEPPU 30 Jaana
 • 14.00 KIINTEYTYS 45 Jenni

Voit saapua pelkästään yhdelle tunnille tai rakentaa tunneista itsellesi sopivan yhdistelmän. Kaikki tunnit sopivat myös aloittelijoille ja ovat ammattitaitoisten ohjaajien ohjaamia. Tunneille ei ole ennakkovarausta.

Tervetuloa aloittamaan uusi liikunnallinen vuosi 2019!

Body&Mind-päivä la 15.12. klo 10:55 alkaen

Joulun aika on rauhoittumista varten ja niin myös EasyFit Oulu-Ritaharjussa päästään hetkeksi rauhoittumaan Body&Mind-päivän merkeissä. Päivän aikana sinulla on kolme eri tuntia, jotka takaavat sinulle rentoutuneen kehon ja mielen. Voit halutessasi osallistua kaikille tunneille tai rakentaa itsellesi sopivan paketin vaihtoehdoista. Jooga 45 vahvistaa ja huoltaa kehoasi, jonka jälkeen FitPilates 45 vapauttaa kehosi kireyksistä sekä vahvistaa ryhtiä ylläpitäviä lihaksia. PowerNap 30 tunnin aikana tulet saamaan syvän rentoutuksen, joka päättää loistavan Body&Mind-päiväsi.

 • 10.55 Jooga 45 Jenni
 • 11.45 FitPilates 30 Maija
 • 12.20 PowerNap 30 Vesa

Zumba-maraton la 17.11. klo 15–17

Tarjolla harvinaista herkkua, kun lavalle pääsevät Oulun tykeimmät Zumba® tähdet Mari Jauhola ja Kaisa Takatalo. Kahden tunnin aikana koet kuumimpia rytmejä kautta maailman sekä lanteet keinumaan saavia koreografioita. Näitä bileitä ei kannata missata! Tapahtuma on tarkoitettu vain EasyFit Oulu Ritaharjun asiakkaille.

Sykeohjattu sisäpyöräilymaraton la 13.10. klo 12–14

Kaipaavatko syksyiset viikonloppusi jotain piristystä? Haetko lisäbuustia kestävyysharjoitteluusi? Vai haluaisitko fiilistellä musiikkia ja saada loistavan treenin viikonloppuusi? 'Sykeohjattu sisäpyöräilymaraton on nyt täynnä. Kiitos kaikille jo etukäteen.

LES MILLS MARATON lauantaina 29.9. klo 10.00 alkaen

EasyFit Oulu Ritaharjun 6-vuotista taivalta juhlitaan tällä kertaa LES MILLS maratonin merkeissä. Tule kokeilemaan uusimpia lajeja, jotka löydät meidän aikatalusta syyskaudella. HOX! Kaikki tunnit ohjataan 30 minuutin mittaisina ja maraton tapahtuman takia klo 10.55 joogatuntia ei ohjata. Tunneille ei tarvitse ilmoittautua erikseen ja voit halutessasi rakentaa itsellesi sopivan treenin yhdistelemällä eri tunteja.

 • 10.00 LES MILLS TONE™ Jenni
 • 10.40 BODYBALANCE® Maija
 • 11.20 CXWORX® Vesa
 • 12.00 BODYSTEP® Fanni
 • 12.40 LES MILLS BARRE™ Tiina
 • 13.20 BODYPUMP® Vesa, Jenni & Fanni

Maraton on tarkoitettu ainoastaan EasyFit Oulu Ritaharjun asiakkaille.

LES MILLS BARRE™ näytetunnit elokuussa

 • pe 17.8. klo 16.20
 • to 23.8. klo 20.15

Tule kokeilemaan ennakkoon modernia balettiin pohjautuvaa treeniä, joka muokkaa ja kiinteyttää koko kehoa. Yhden tunnin kesto on aina 30 minuuttia. Anna Tiinan viedä sinut baletin lumoavaan maailmaan! 

Nightwish-sisäpyöräilymaraton la 16.6.

Ei ainostaan ääni, vaan myös kuva! Esitämme Nightwishin Vehicle of Spirit kiertueen keikan legendaariselta Lontoon Wembley Arenalta. Tämä spektaakkeli nostaa sisäpyöräilykokemuksen aivan uudelle tasolle! Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan.

LES MILLS -jatkokoulutukset la 19.5.

Tervetuloa kokeilemaan ennakkoon yhdessä Suomen Les Mills -ohjaajien kanssa uusimmat sarjat! Päivän aikana ei ohjata normaalin lukujärjestyksen mukaisia tunteja. Pääset kuitenkin osallistumaan seuraaviin tunteihin Suomen parhaimpien Les Mills -kouluttajien ohjaamana. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan.

Kaarina goes METALLICA ma 7.5. klo 19.10

Oletko toivonut sisäpyöräilytunnille enemmän heviä, rokkia ja metallia? Toiveesi on kuultu! Ma 7.5. koko tunti pelkkää Metallicaa toukokuisen Helsingin keikan kunniaksi! Luvassa on siis sisäpyöräilytunti Metallica-teemalla. Tunnelman ja sykkeet kattoon nostaa Kaarina. Jos et ole ennen kokeillut sisäpyöräilyä koska "et tykkää diskojumputuksesta", niin nyt on elämäsi tilaisuus testata mahtava laji! Sisäpyöräily polttaa paljon kaloreita, nostaa kuntoa tehokkaasti ja on nivelystävällinen. Tarjolla on eritasoisia vaihtoehtoja polkijoille, ja voit tehdä treenistäsi joko kevyen, keskiraskaan tai raskaan. Tervetuloa!

Ensiesittelyssä LES MILLS BARRE™ la 28.4. klo 12.25

Tule kokeilemaan Tiina Salmelan ohjauksessa uutta balettiin pohjautuvaan 30 minuutin mittaista tuntia. Tämä on uudenlainen tapa kiinteyttää kehoa ja vahvistaa syviä lihaksia. Tervetuloa EasyFit Oulu-Ritaharjun asiakkaat kokeilemaan jotain ihan uutta!
 

Sisäpyöräily teematunti SUOMIPOP ke 18.4. klo 19.00–19.45

Tule mukaan ajamaan ja fiilistelemään kotimaisen musiikin siivittämänä. Ohjaajana Jutta.


 

Les Mills Maraton la 7.4.

Päivän aikana mahdollisuus osallistua yhdelle tunnille tai vaikka kaikkiin! 

 • 10.30–11.15 Les Mills TONE® 45 Jaana
 • 11.20–11.50  BODYSTEP®30 Fanni
 • 11.55–12.25 GRIT™ Strength30 Vesa & Jenni
 • 12.30–13.00 BODYATTACK®30 Jenni
 • 13.05–13.35 BODYBALANCE®30 Fanni