Personal training

Personal training

Terveys, hyvinvointi ja tyytyväisyys itseen ovat uskomaton voimavara. Niiden saavuttamisessa ja ylläpitämisessä personal trainer voi parhaimmillaan olla korvaamaton apu. Haluamme, että ihmiset voivat hyvin, saavuttavat tavoitteensa ja jaksavat hymyillä arjessa vahvoina ja tyytyväisinä.

EasyFit personal trainerilla on paitsi asianmukainen koulutus (Europe Active, EQF Level 4), myös valmiudet ohjata turvallisia, tuloksekkaita ja kestävään muutokseen tähtääviä personal training -palveluja sekä yksilöille että pienryhmille.

Me emme halua laittaa ihmisiä yhteen muottiin, vaan me haluamme palvella Sinua ja sinun tavoitteitasi. Tämän johdosta tarjoamme sinulle veloituksettoman liikuntaneuvonnan EasyFit personal trainerin kanssa. Tapaamisessa käydään läpi lähtötilanteesi, tarpeesi ja tavoitteesi jotta personal trainerimme voi räätälöidä Sinulle yksilöllisen liikuntasuunnitelman ja samalla pääset tutustumaan kasvotusten personal traineriisi ennen varsinaisen yhteistyönne aloittamista.

Avoimet / alkavat pienryhmävalmennukset

Crosstraining - UlkotreeniryhmäTulossa

Kesällä siirrytään ulos! Ja me haluamme näyttää sinulle parhaat ulkotreenipaikat Rovaniemellä! Neljässä viikossa, kaksi kertaa viikossa treenataan yhdessä pitkin Rovaniemeä. Välineinä käytämme puistojen tarjontaa, metsässä kehonpainoa ja saatama myös tutustua portaisiin ja eri lenkkireitteihin! Ryhmän aikana saat mahtavat eväät ulkona jumppaamiseen kotona tai mökillä ilman että sinulla täytyisi olla mitään välineitä kannettuna mukaan. Ryhmä sopii kaiken tasoisille, olitpa sitten vasta liikunnan aloittanut tai enemmänkin treenannut. Treenejä pystyy hyvin soveltamaan kaikille. Jokaisesta treenistä saat kirjalliset ohjeet kotiin myöhempää käyttöä varten.

  • Alkaen  3.6 ma klo 18:30 
  • Yhteiset treenit maanantaisin 18:30 ja keskiviikkoisin klo 19:00
  • Treenipaikat vaihtelee 5km säteellä Rovaniemen keskustasta
  • Hinta EasyFitin asiakkaille 150€, ei-asiakkaat 179,9€ sis. EasyFitin asiakkuus valmennuksen ajaksi
  • Ohjaajana Jatta Sipola
  • Lisätiedot ja kysymykset jatta.sipola@easyfit.fi

Ilmottaudu alla olevan ilmoittautumislomakkeen kautta!