Tärkeä – EasyFit-keskusten koronavirustiedote – lue lisää...

Sulje

Tanssi

Tanssitunnit ovat hauska ja energinen tapa pitää hyvää huolta omasta hyvinvoinnista ja kunnosta. Laajasta valikoimastamme löydät tanssitunteja moneen eri makuun. 

Live

Vauhdikas ja hyvän mielen tuova tanssitunti niin edistyneille kuin vasta-alkajillekin.

Virtuaali

Hauska ja helppo tanssitunti. Sisältää erityylistä musiikkia, painottuen latinalaisrytmeihin. Sopii kaikille. Hauskaa ja hikistä. Tunnin kesto 30 min...

Live

DANCE IT OUT tervetuloa uudelle tehokkaalle ja hauskalle tanssitunnille, jossa sekoitellaan hip-hopin, jazzin, swingin, nykytanssien, latinon ja discomusiikkin erilaisia askelkuvioita

Virtuaali

Les Mills -tunti. SH'BAM®-tunti on vauhdikas 45 minuuttinen, jossa jammaillaan erilaisia tanssityylejä.

Virtuaali

Barre® on moderni yhdistelmä balettia, keskikehon vahvistamista sekä liikkuvuutta lisäävä tunti.

Sopii sinulle, joka olet aloittelija Zumbassa tai muuten vain suosit rauhallisempia tahteja. Zumba Goldissa mennään peruszumbaa hitaammalla vauhdilla, askelkuviot ovat yksinkertaisempia eikä tunti sisällä hyppyjä.

Vauhdikkaita sykettä nostavia askellussarjoja musiikin tahtiin ja väliin lihaskuntoharjoitteita. Lopussa pienet venyttelyt.

Live

Lavis-lavatanssijumppa on uusi hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto, jota tanssitaan ilman paria. Tunnilla tanssitaan tuttuja lavatanssilajeja kuten humppa, valssi, polkka, foxi, salsa, jenkka, rock/jive, cha cha ja samba.

Tanssitunti, jonka pääpaino on commercial dance –tyylissä ja tunnettujen artistien inspiroimissa koreografioissa.

Live

DanceMix tunti on tehokas, hauska ja erilainen. Tunti sisältää vaikutteita Zumbasta, Bailatinosta, Lattareista jne.