Asiakastarinat

EasyFit Seinäjoen asiakkaat kertovat

Kuuntele tästä asiakkaamme Markon ja Markun mietteet Seinäjoen EasyFitistä.

Jani

Hieman taustaa näin alkuun, olen perinteinen tietokoneella paljon istuva toimistotyöntekijä, joka ei hirveästi ole jaksanut liikunnasta kiinnostua. Aloitin parisen vuotta sitten laihduttamaan pelkällä ruokavaliomuutoksella. Ajattelin, että se olisi helppo tapa päästä parempiin kuosiin kehon suhteen. "Laihduin" ainakin 10 kilon edestä, mutta rasvaprosentti pysyi suurinpiirtein samana. Tuumasin, että pelkällä herkkujen minimoimisella en voi jatkaa enää.

Lähdin EasyFitille treenaamaan ensin kevyesti omalla tahdilla. EasyFitille oli helppo lähteä, koska se sijaitsee lähellä kotia ja olin siellä käynyt aiemminkin muutama vuosi sitten. Huomasin treeniin menon aikana, että voisin saada ilmaisen liikuntaneuvonnan Personal trainerilta ja päätin ottaa sellaisen. Liikuntaneuvonnassa sainkin räätälöidyn kuukauden mittaisen ohjelman ja samalla minulle suositeltiin, että treeni lähtee paremmin käyntiin kun Personal traineri on mukana touhussa.

Mielestäni hinta silloin tuntui korkealta, varsinkin kun en liikuntaan muutenkaan ole hirveästi panostanut. Kehonkoostumusmittaukset kuitenkin herättivät kiinnostusta kun en ollut sellaisissa koskaan käynyt. Päätin lähteä Personal trainerin Janikan treenauksella eteenpäin ja tavoitteeksi asetettiin yleiskunnon kohotus. Kehonkoostumusmittaukset alkoivat muuttua kerta kerralta parempaan suuntaan. Rasvamassa lähti tippumaan jo pienessä ajassa huomattavasti ja lihasmassaa sain lisää.

Yksinään en varmasti olisi päässyt yhtä hyviin tuloksiin. Aluksi itseä hieman kirpaisi maksaa liikunnanohjauksesta, mutta siitä on itselle ollut todellista hyötyä ja näillä mennään jatkossakin.

Essi

Moi, olen Essi 24 vuotta. Muutin Härmästä pari vuotta sitten Seinäjoelle ja hakusessa oli sellainen sali, jossa on kattavat ja monipuoliset ryhmäliikunnat. Selailin eri saleja ja EasyFit vaikutti hyvältä vaihtoehdolta hinnan, sijainnin ja S-bonuksien vuoksi. Tykkään siis käydä ryhmäliikuntatunneilla juoksulenkkien ohella n. 2-4 krt viikossa. Lempijumppiani ovat mm. Bodyattack, fitnessbag ja rpv. Myös kehonhuoltotunti on kiva. Kuntosalin puolta käytän vähemmän, mutta juoksumatto ja porraskone ovat tulleet tutuksi. EasyFit on hyvä paikka, koska henkilökunta on mukavaa ja ystävällistä sekä ohjaajat jumpissa ovat tsemppaavia ja energisiä.

Sporttista loppusyksyä ja joulunodotusta kaikille!
 

Matti

Olen Matti Seinäjoelta. Runsaat 10 vuotta sitten ”urheilukärpänen” taisi puraista minua ja aloitin liikunnan. Sitä ennen monta vuotta oli mennyt pelkkänä penkkiurheilijana. Aloitin varovasti kävelyllä, joka sitten muuttui pikkuhiljaa juoksuksi ja sitten tulivat mukaan pyöräily, hiihto ja lopuksi rullaluistelu. Jossain vaiheessa ajattelin, että tarvitsen myös hiukan lisää voimaa, joten päädyin kuntosalille. Nykyään käyn kuntosalilla noin 4 kertaa viikossa ja toki teen kaikkea noita muitakin edellä mainittuja. Tavoitteenani on pysyä suhthyvässä kunnossa ja olen huomannut, että harjoittelu auttaa paitsi fyysiseen myös henkiseen hyvinvointiin.
 
EasyFit:iin tulin noin kolme vuotta sitten muutettuani Seinäjoelle. Miksi sitten valitsin juuri EasyFit:n? Yksinkertaisesti siitä syystä, että kuljin päivittäin salin pihassa olevan salia mainostavan kyltin ohi. Mielestäni hinta vaikutti edulliselta, joten päätin kokeilla. Syynä oli hinnan lisäksi siis myös sijainti. Olin aikaisemmasta kokemuksesta oppinut, että sijainnilla on itselleni suuri merkitys – ainakin kynnys lähteä salille on pieni, kun asuu lähes vieressä. Myös liittyminen salin jäseneksi oli tehty helpoksi.
 
EasyFit:llä on hyvä treenata, koska tilat ovat avaria, laitteet hyviä ja niistä huolehditaan, henkilökunta mukavaa, iloista ja asiallista, palvelu pelaa, toivomukset otetaan mahdollisuuksien mukaan huomioon ja muutenkin kaikki toimii mainiosti. Lisänsä viihtyvyyteen tuo se, että salin nurkasta löytyy hyvät hierontapalvelut.
 
Hyvää treeniä kaikille!

Pekka

Moi! Olen Pekka, pian 21-vuotias nuori mies Seinäjoelta ja näistä elinvuosista jo vuoden verran olen käynyt paikallisella EasyFitillä. Kotiuduttani armeijasta viime kesänä lähdin heti tutkimaan Seinäjoen tarjontaa kuntosaleista netistä. Useiden vaihtoehtojen pohdiskelun jälkeen päädyin kuitenkin EasyFitille. Sen sijainti sekä edullinen asiakkuus olivat aluksi pääsyyt valintaani mutta ystävällinen ja helpostilähestyttävä henkilökunta, laadukkaat ja hyvin ylläpidetyt laitteet sekä runsas tila, missä mahtuu ruuhka-aikoinakin treenaamaan, saivat minut houkuteltua pysyväksi asiakkaaksi.

Aikaisempaa urheilutaustaa ei ole, mitä nyt koulun liikuntatunneilla joskus tullut  juostua pallon perässä mutta kilpailuhenkisyydestä johtuen joukkuelajit ei ikinä sen enempää kiinnostanut. Kaveri houkutteli aikoinaan punttisalille mukaan ja siitä asti olen käynyt enemmän tai vähemmän aktiivisesti nostamassa painoja ylös ja laskemassa niitä alas. Nykyään pyrin käymään 3-5 kertaa viikossa kyykkäämässä, vetämässä maasta tai pukkaamassa penkistä rautaa ylös ja siihen vähän kevyempiä apuliikkeitä kaveriksi niin, että hiki lentää!

EasyFit Seinäjoki on hyvä paikka treenata, koska täällä on hyvät puitteet juuri siihen perustekemiseen, mihin suurimman osan treenit perustuu. Monta suorituspaikkaa ja tilaa sekä treenata että venytellä ja lämmitellä. Välineet levytangoista muihin laitteisiin ovat laadukkaat ja niitä huolletaan usein tarpeen vaatiessa. Salilla on myös yleisesti siistit tilat, missä ei tarvitse treenata kilpaa pölypallojen kanssa.

Omasta puolestani toivotan hyvää syksyä sekä kovia treenejä EasyFitin henkilökunnalle ja kanssatreenajille!

Esther

Olen Esther, kolmen lapsen äiti ja töissä käyvä. Kuulin EasyFitistä eka kerta kaverilta, joka silloin treenasi siellä kysyessään häneltä hyviä sali ehdotuksia. Päätin tulla EasyFitille, koska se on lähellä asuinpaikkani myös sen takia, kaverini suositteli sekä edullista hinnan takia. Käyn salilla kolme kerta viikossa tai enemmän jos aika riittää. Salin käyminen on helpottanut elämäni monella tavalla esim. olen energinen, auttaa stressin kanssa, terveellinen elämää. Lapsien synnytyksen jälkeen minulla rupesi olemaan alaselkäkipuja ja treenaaminen auttoi siinä, eikä minulla ole enää niitä vaivoja. Ennen ajattelin salin meneminen on kamalan raskas työtä eikä minulla oikein aikaa riittänytkään, mutta sitten hoksasin että salilla käyminen on kivaa, mukava ja tykkäsin viettää aikani siellä. Opin se, että jos tahto riittää niin pysty tekee mitä vaan, se motto sai minut liikkeelle. Harjoituksin kuulu lämmittely juoksumatolla, sitten painonostoon, jos ehdin menen ryhmäliikuntatunneille missä on ohjaaja mukaan. Opin sieltä todella paljon ja saan lisää motivaatiota sieltä.

Valitsin EasyFitin, koska edullinen hinta, monipuolisia ryhmätunteja, siistit ja iso tilat, paljon laitteet, ystävällisiä henkilökuntia, jotka on aina valmiina auttamaan sekä antamaan neuvoja. He antavat veloituksetta kuntoiluneuvoja. Salin käyminen on auttanut minua henkisesti sekä fyysisesti, enkä luopuisi sitä. EasyFit on minulle oikea paikka, valitse sitä etkä kadu tekojasi sen jälkeen.

Päivi ja Jari

Olemme Ilmajoelta Päivi ja Jari. LadyLinella kuulin uudesta avattavasta kuntosalista EasyFitistä, joka kuulosti erittäin hyvältä. Mm. huokea hinta, aukioloajat, laitteet ja tilat sekä sijainti vaikuttivat ensisijaisesti paikan valintaan. Sain myös puolisoni sekä tyttäreni salille mukaan. Käyn 2-4 kertaa vkossa salilla, fiilisten mukaan. Toisinaan treeni jää pelkkään soutulaitteeseen. Pumppi ja Sh’bam ovat ohjatuista jumpista ykkösiä. Jari tekee lähinnä lihaskuntoa laitteilla sekä saamiaan jumppaohjeita selälleen ja olkapäilleen. Hyvä sijainti, edullinen, ei sidottu aukioloaikoihin, pääsee aamuvarhain tai iltamyöhään, iso parkkipaikka. Ohjattuja tunteja sopivasti, monipuoliset laitteet, tilava ja siisti sekä ystävällinen henkilökunta. Siinä syitä miksi käymme EasyFitillä.

Satu

Olen Satu, 30-vuotias ja lähtösin Lappajärveltä. Halusin alunperin kokeilla Seinäjoen EasyFitiä testimielessä, kun tänne ei ollu pitkään sitovaa asiakkuutta. Jumppavalikoima on vaihtuva ja jumppiin ja niiden alkamisaikoihin voi esittää omia toiveita. Käyn joskus treenaamassa kuntosalinkin puolella, mutta viihdyn enemmän ohjatuissa jumpissa. Pumppi, Sh'Bam ja Fitnessbag on omia lemppareita. Seinäjoen EasyFit on minulle sopiva paikka. Jumpat on itselleni sopivina aikoina ja niissä on mukava meininki tulin sitten kaverin kanssa tai yksin. Ohjaajat ovat innostavia eikä jumpissa koskaan ole tylsää. EasyFitillä on tullut jumpattua nyt kaksi vuotta! Vaikka tulee kesä ja lämmin niin yritys kova käydä täällä jumppailemassa. Kivaa kesää ja treenejä kanssajumppaajille!

Roni

Olen Roni, 30-vuotias mies, joka on odotellut ehkä vähän liian kauan liikuntakärpäsen puremaa. Päätin sitten ottaa tuumasta toimeen ja aloittaa kuntosaliharrastuksen ilman sen suurempia tunteen paloja.
Kuulin tai näin EasyFitin ensimmäistä kertaa, kun se tuli Seinäjoelle lähelle nykyistä työpaikkaani. Vaimoni Maria aloitti ensin EasyFitillä muistaakseni 2014. Maria pyyteli muutamaan otteeseen minuakin liittymään, mutta alkuun en ollut erityisen kiinnostunut. Päätin kuitenkin yllättää Marian 2015 kesällä ja hankin asiakkuuden paikallislehdessä olleen kampanjatarjouksen aikaan. Sen jälkeen olen ollut EasyFitin asiakas ja olen ollut tyytyväinen. 

Alkuun kävin lähinnä BodyPump-tunneilla ja joillakin kehonhuoltotunneilla, joissa rullailtiin ja venyteltiin. Noin yhden kerran viikossa olen käynyt Marian kanssa viime syksyyn 2017 saakka ryhmäliikunnassa. Nykyisessä työssäni ei tule juurikaan liikuttua ja tämän tähden ajattelin panostaa liikunnan lisäämiseen viime syksynä frisbeegolfkauden jäädessä vähemmälle. Yksi tuttavani oli ottanut PT-paketin EasyFitiltä ja kehui kovasti sitä. Tästä heräsi ajatus lähteä kokeilemaan itsekin. En ole aiemmin juurikaan kuntosalia käyttänyt ja koin tarvitsevani siihen ohjausta. En tiennyt omaa lähtötasoani painojen kanssa ja suuri osa laitteista oli tuntemattomia. Päätin sitten kokeilla PT-palvelua, jonka jälkeen liikunta ja salilla käynti on lisääntynyt 2-3 kertaan viikossa. Salin puolella olen aloittanut ylä- ja alavartalotreenit ja välillä käyn ihan vain soutelemassa ja sen päälle venyttelemässä. Vielä en salilla käyntiä ole saanut rutiininomaiseksi, mutta sitä kohden olen menossa.

EasyFit on ollut hyvä paikka käydä, koska se on hyvällä sijainnilla Seinäjoella ja lähellä työpaikkaani. Paikkana EasyFit on siisti ja sopivan simppeli. Ryhmäliikuntasali käy välillä ahtaaksi, mutta aina sinne on mahtunut ja ilmapiiri salilla on avoin ja hyväntuulinen. Asiakaspalautteita on oikeasti kuunneltu ja niihin reagoitu, mitä nyt olen reilun kaksi vuotta seuraillut. Paikalla on usein joku työntekijä, jos tulee kysyttävää ja usein tervehditään iloisesti, vaikkei asiaa olisikaan. EasyFitin facebook-ryhmä tuo tietynlaista yhteisöllisyyttä ja on toimiva tiedotusväline sähköpostin lisäksi. EasyFitin tsemppaava tunnelma ja yleisilme sekä huokea hinta ovat sellaisia tekijöitä, jotka ovat saaneet itseni pysymään asiakkaana. Ja mukava lisä on, että kaikki Suomen EasyFitit ovat avoimia, kun on jo VIP-asiakas.

Kimmo

Olen Kimmo, Karman ovimies ja 42v. yh-isä Alajärveltä, jonka sydän on jo Seinäjoella ja Alajärvi on vain paikka käydä vielä toistaiseksi nukkumassa ja viettämässä aikaa pojan kanssa. Viimeiset 8 vuotta olen kulkenut Seinäjoella töissä ja käyn aina vähintään työpäivinä treenaamassa EasyFitillä. Joskus tulee lähdettyä varta vasten Seinäjoelle treenaamaan. Olen käynyt kuntosaleilla jo vuodesta -93. Toimin itsekin Alajärvellä kuntosaliyrittäjänä vuosina -97-00 ja Seinäjoella ollessani,  ja välillä seurustellessa on tullut vietettyä paljon aikaa Seinäjoen saleilla. Pari vuotta sitten työnantaja eli Nyqs sai mut houkutettua kokeileen EasyFitiä ja heti ensi kerrasta olin kyllä myyty!  On tullut kierrettyä paljon saleja elämän varrella ja matkoilla ja  täytyy sanoa rehellisesti, että EasyFit tuntuu kodilta ja siellä on  viihtyisää treenata. Nyt viimeiset 2 vuotta olen käynyt EasyFitillä säännöllisesti.

Mulla on treenitaustaa jo 25 vuotta ja ensimmäiset kilpailut kävin jo -94 vuonna. 2003-2009 otin Suomen mestaruuksia ja hopeita  sotilaspenkkipunnerruksessa. Olkapään paha loukkaantuminen on vähän  pakottanut vaihtamaan lajia ja nykyään tähtään vain hyvään lavakuntoon ja seuraavat kisat on Saksassa 28. huhtikuuta, mikäli tässä kerkeen sinne kireeseen kuntoon. Ainaki yritys on kova ja parhaillaan teen tupla- tai triplatreenejä päivässä tuohon asti. EasyFitillä on mahtavat puitteet treenata ja polttaa rasvaa pois. Tykkään siellä kelkkaradasta, jalkapäivinä erityisesti sekä hyvistä juoksumatoista. 

EasyFit on mun mielestä Seinäjoella ehdottomasti paras sali ja todella viihtyisä ja siisti paikka ja siihen on helppo tulla hyvän sijainnin takia. Tykkään siitä, kun paikat ovat siistit ja puhtaat ja laitteet aina kunnossa. Pukuhuoneet ovat isot ja tilavat ja infrapunasauna on kyllä toimiva ja tykkään siitä paljon enemmän kuin perinteisestä. En ole käynyt itse ryhmäliikuntatunneilla vielä, mutta ehkä mä joskus jotain kehonhuoltoa tai muuta vastaavaa kokeilen :) Salin rakennekin on hyvä, kun siinä on keskellä ryhmäliikuntatila, mikä rajaa hyvin salin ja ei ole kaikki laitteet vain yhdessä hallissa ja antaa vähän omaa rauhaa treeneihin tuokin. Joka kerta kun tuun salille, on olo kuin kotiin tulisi ja tulee hyvä motivaatio treenata.

Jyyli

Olen Jyyli ja opiskelen Seinäjoen lukiossa. Muutama vuosi takaperin huomasin muistaakseni ilmoituksen netissä, ja myös äidin innoittamana (hän oli ottanut kortin EasyFitille aikaisemmin) päätin hankkia asiakkuuden EasyFitille. Olin kuullut positiivista palautetta myös muilta ihmisiltä. Treenini koostuvat pääasiassa perus "punttitreeneistä" useamman kerran viikossa. Kun hankin asiakkuuden, tuli aluksi käytyä enemmän ryhmäliikuntatunneilla. Tykkäsin niistä kovasti ja niitä olisi kiva ottaa taas mukaan monipuolistamaan treenejä!  Valitsin EasyFit Seinäjoen hyvän sijainnin, hinnan ja aukioloaikojen vuoksi. Tykkään treenata siellä, koska tilat ovat siistit, laitteet ovat kunnossa ja järjestyksestä pidetään huolta. Pukuhuoneet ovat tilavat ja hyvät suihkutilat plussaa. Kun saavun salille, vastassa on aina iloinen ja mukava henkilökunta, joka lisää myös treeni-intoa. Vaikka ei aina satasella nappaisi lähteä salille, niin lähes poikkeuksetta sinne saavuttua tulee sellainen fiilis, että onneksi tuli. On se oma kotisali kuitenkin se parhain kaikista!

Markku

Kuuntele asiakkkaamme Markun mietteet Seinäjoen EasyFitistä.

Marko

Kuuntele asiakkkaamme Markon mietteet Seinäjoen EasyFitistä.