Kurssit

Kurssit

EasyFit goes Fitness

EasyFit goes Fitness- valmennus on nyt täällä! Oletko kiinnostunut tavoitteellisesta treenaamisesta, kehonmuokkauksenta sekä monipuolisesta tavoitteita tukevasta ravinnosta? Haluatko kehittää fysiikkaasi kuten bikini-, wellness- tai bodyfitness-kilpailijat? Silloin tämä valmennus on juuri sinulle! Ensimmäinen 4 henkilön tiivis pienryhmä starttaa viikolla 34. Järjestämme kysynnän mukaan ryhmiä niin monta kuin ilmoittautumisia tulee. Jaamme ryhmät iän, sukupuolen ja treenitaustan mukaan. Ryhmästä on mahdollisuus jatkaa kisavalmennukseen.

Fitnessharrastaja- ryhmävalmennus sisältää:

  • henkilökohtaiset tavoitteelliset treeniohjelmat – ja ruokavaliot yksilöllisesti
  • 3 treeniä/kk pt:n vetämänä
  • hinta 99 €/kk/hlö
  • vetäjänä toimii Fitnessurheilu Ry:n hyväksymä Fitnesskisavalmentaja Miia Malmi (15 vuoden kokemus Fitnessurheilusta kilpailijana sekä valmentajana)
  • lisätiedot miia.malmi@easyfit.fi

Ilmoittaudu mukaan 10.8.2019 mennessä!

Ilmoittautuminen on sitova eikä sitä voi peruuttaa tilauksen jälkeen. Tilaajalle toimitetaan sähköinen tilausvahvistus sähköpostitse. Valmennuksen valmentaja on yhteydessä tilaajaan puhelimitse/sähköpostitse kahden (2) työpäivän kuluessa tilauksen tekemisestä ja antaa tarvittavat lisätiedot valmennuksen sisällöstä. Osallistumismaksu tulee maksaa EasyFit-keskukseen seitsemän (7) päivän kuluessa tilauksen tekemisestä EasyFit-keskuksen asiakaspalvelun aukioloaikana tai valmentajan ja tilaajan erikseen sopimana ajankohtana.