Pienryhmävalmennukset

Pienryhmävalmennukset

Pienryhmävalmennuksessa harjoitellaan kerran viikossa keskimäärin 6–8 hengen ryhmässä. Pienryhmäharjoittelussa saat yksilöllistä ohjausta sekä pienryhmän valmennusteeman mukaiset ravinto- ja liikuntasuositukset vapaa-ajallesi.

Harjoittelu pienryhmässä on hauskaa, inspiroivaa ja siinä korostuu yhdessä tekemisen parhaat puolet, kun kaikki osallistujat puhaltavat yhteen hiileen ja tsemppaavat toisiaan tavoitteiden saavuttamiseksi. Lisäksi harjoittelu on edullisempaa kuin yksilövalmennuksessa.

Avoimet / alkavat pienryhmävalmennukset

LIFT LIKE A GIRL- KehonmuokkauspienryhmäAktiivinen

Kehonmuokkaukseen keskittyvä pienryhmävalmennus LIFT LIKE A GIRL on taas täällä!!! Luvassa valmennus, jonka aikana lihas kasvaa ja rasva palaa. Opit tehokkaan kehonmuokkauksen menetelmät ja osaat hyödyntää niitä myös valmennusjakson päätyttyä. 

Valmennus sisältää kerran viikossa tehtävän yhteistreenin ( a 60min.), kirjalliset harjoitus ja ruokaohjeet valmennusjaksolle, Valmentajan ja muiden  ryhmäläisten tuen suljetussa Watsapp-ryhmässä sekä yhteistreeneissä tehtävistä liikkeistä videot muistin virkistämiseksi.

Yhteistreenit aina Maanantaisin klo 18.15-19.15

Ryhmä on toistaiseksi voimassa oleva,vähimmäiskesto 3kk mutta halutessasi voit olla mukana niin kauan kuin tavoitteesi on saavutettu

Hinta 79€ hlö/kk

Ilmottautumiset ja lisätiedot miia.malmi@easyfit.fi

BOOTY+COREAktiivinen

Haaveiletko sinäkin pyöreistä ja voimakkaista pakaroista sekä kiinteästä keskivartalosta?

Älä haaveile enää! Tule mukaan uuteen BOOTY+CORE- kehonmuokkaus pienryhmään, jossa keskitytään erityisesti alakropan sekä keskivartalon vahvistamiseen. Yhteisissä treeneissä käymme läpi parhaat liikkeet näiden lihasryhmien harjoittamiseksi vaihtelevilla teemoilla sekä saat myös tietoa kehonmuokkausta tukevasta ravitsemuksesta, sillä kuten sanotaan niin "vatsalihakset tehdään keittiössä ja lihakset salilla".

Pienryhmässä saat käyttöösi myös kuntosaliharjoitteluohjelman, jonka avulla varmistetaan lihastasapaino ylä-ja alavartalossa.  Lisäksi käymme yhdessä läpi juuri sinun ravitsemusta ruokapäiväkirjan pohjalta!

  • tiistaisin 15.10.2019 alkaen klo 17
  • jatkuva ryhmä, voit liittyä mukaan milloin vain!
  • enimmäisosallistujamäärä 10hlö/ryhmä
  • tarvittaessa järjestetään useampia ryhmiä
  • hinta 79€/kk/hlö
  • valmentaja Jenniina Lamminpohja
  • lisätiedot jenniina.lamminpohja@easyfit.fi

Easyfit goes Fitness-harrastajakurssiAktiivinen

Käytkö säännöllisesti 3-5xviikossa treenaamassa? Oletko kiinnostunut tavoitteellisesta treenaamisesta, kehonmuokkauksesta sekä monipuolisesta tavotteita tukevasta ravitsemuksesta?  Silloin voit kutsua itseäsi Fitnessharrastajaksi ja tämä valmennus on juuri sinulle!

Otamme yhteen ryhmään vain 4 henkilöä, jotta pystymme tarjoamaan osallistujille parhaan mahdollisen ohjauksen. Järjestämme kysynnän mukaan ryhmiä,niin monta kuin ilmottautumisia tulee.

 

Fitnessharrastaja-ryhmävalmennus sisältää:

Yksilölliset tavotteitasi tukevat treeniohjelmat - ja ruokavaliot

3 treeniä/kk pt:n vetämänä

Valmentajan ja muiden ryhmäläisten tuen suljetussa Watsup-ryhmässä

Hinta 99e/kk/hlö

Valmentajana toimii Suomen Fitnessurheilu Ry:n hyväksymä Fitnesskisavalmentaja Miia Malmi (15vuoden kokemus Fitnessurheilusta kilpailijana sekä valmentajana)

Lisätiedot ja ilmottautumiset miia.malmi@easyfit.fi