Fustra

Mitä Fustra on?

Fustra on harjoitustapa, joka avaa lihaskireyksiä, lisää nivelten liikkuvuutta, korjaa kehon virheasentoja sekä kehittää kehon hallintaa ja vahvistaa keskivartalon lihaksia. Lopputuloksena on ryhdikäs keho, joka on kivuton, tasapainoinen, liikkuva ja kestää hyvin staattista ja dynaamista rasitusta. Fustra on suomalainen innovaatio, joka on valittu vuoden liikuntatuotteeksi Suomessa 2012. Se on ainoa tutkittu ja konseptoitu tuote, joka tuottaa tuloksen paikkakunnasta ja ohjaajasta riippumatta.

Fustran perusidea

Harjoittelu perustuu 6 kompensaatiopisteeseen. Usein nämä kompensaatiopisteet ovat pois optimilinjasta, eivätkä ne kestä päivittäistä rasitusta tai urheilusuoritusta. Moninivelliikkeissä asiakas ei pysty hallitsemaan kaikkia kompensaatiopisteitä, ja sen sijaan että harjoite kehittäisi, se korostaa asiakkaan virheasentoja ja -liikkeitä. Fustra on tullut tähän tarpeeseen. Kokonaisliike jaetaan pienempiin liikkeisiin, opetellaan ne ja yhdistetään taas kokonaisuudeksi.

Fustrassa on kolme tasoa

Terve ja toimiva keho on liikkuva, vahva sekä kestävä, ja se kykenee suoriutumaan päivittäisistä rasituksista. Kipeä ja oireileva keho tarvitsee erilaista liikettä, hoitoa ja rasitustasoa kuin huippu-urheilijan keho. Siksi Fustrassa on kolme eri tasoa. Heal parantaa kipua, Train kuntoa ja Advance vie urheilusuorituksen uudelle tasolle. Vuonna 2015 Suomessa ohjattiin noin 100.000 h Fustraa. Fustrassa on monta eri ohjelmaa, joissa kaikissa on 5 vaikeustasoa.

Fustra Heal ‑ohjelmat on tarkoitettu henkilöille, joilla on kipuja. Heal-ohjelmassa keskitytään lihaskireyksien avaamiseen ja kehon tasapainoiseen vahvistamiseen. Parantuneen verenkierron ja ryhdin myötä myös kivut ja niiden voimakkuus vähenevät.

Fustra Train ‑ohjelmat on tarkoitettu henkilöille, joiden tavoitteena on parantaa kuntoaan. Ohjelmista löytyy sopiva vaihtoehto erilaisiin tarpeisiin, kuten kestävyyden ja voiman kasvattaminen, laihtuminen tai energisyyden lisääminen.

Fustra Advance ‑ohjelmat on tarkoitettu tavoitteelliseen harjoitteluun. Biomekaanisesti oikein tehdyt liikkeet rasittavat ja vahvistavat kehoa asianmukaisesti ja takaavat parhaan mahdollisen voimantuoton urheilusuorituksessa.

Fustra sopii todella moneen tarpeeseen. Myös sinulle. Kokeile kerran! 

Näytetunti 35 € – varaa aikasi

Varaa tästä