EasyFitillä kuntoilet yhä klo 04-24

EasyFitillä kuntoilet yhä klo 04-24

Säännöllinen liikunta auttaa pysymään terveenä ja taistelemaan sairauksia vastaan, ja haluamme siksi tarjota kaikille asiakkaillemme mahdollisuuden kuntoilla myös poikkeuksellisina aikoina.

EasyFit Kouvola noudattaa palveluissaan ja henkilökunnan ohjeistuksissa THL:n mukaisia ohjeita ja tämänhetkisten viranomaismääräysten mukaisesti kunto- ja terveysliikuntayritykset voivat olla edelleen avoinna asiakkailleen. Pyydämme kuitenkin kiinnittämään huomiota hygieniaan: pesethän kätesi huolellisesti saippualla ainakin saapuessasi ja lähtiessäsi. Käytäthän myös treenipyyhettä ja pyyhithän käyttämäsi laitteet ja välineet kosketuskohdista treenisi alussa ja lopussa.

Kipeänä ei saa kuntoilla ja riskiryhmiin kuuluvien henkilöiden tulee noudattaa Suomen hallituksen määräyksiä ja pysyä karanteenissa. Kotonakin voit kuitenkin kuntoilla, tarjoamme upean yhteistyökumppanimme Les Millsin kanssa asiakkaillemme ilman lisämaksua yli 90 erilaista kotiliikuntatuntia osoitteessa https://lmod.co/club.

Uudet viranomaismääräykset tai mahdollinen valmiuslaki voivat tuoda muutoksia suosituksiin lähipäivien aikana ja tiedotamme muutoksista mahdollisimman pian. Seuraathan ilmoitteluamme etenkin Facebookissa https://www.facebook.com/EasyFitKouvola/.