Koronavirusinfo

Koronavirusinfo

TIEDOTE ASIAKKAILLEMME KORONAVIRUKSEEN LIITTYEN‼️

Eilen 16.3. hallitus linjasi julkiset liikuntapaikat suljettavaksi, mutta yksityiset liikuntakeskukset voivat edelleen jatkaa toimintaansa THL:n ohjeita noudattaen. EasyFit Tampere-keskusta jatkaa siis toimintaansa, mutta luovumme ohjatuista Yinjooga-tunneista määräajaksi 18.3.-13.4. Kuntosali ja virtuaalitunnit ovat normaalisti käytössä, mutta osallistumismäärä rajataan virtuaalitunneissa kymmeneen henkilöön.

Meidän toiminnan keskeytyminen vaikuttaisi kohtalokkaasti suoraan niin monen ihmisen ja yrityksen talouteen, että sen ajatteleminenkin tekee surulliseksi. Tästä syystä toivomme hartaasti, että saamme jatkaa toimintaamme mahdollisimman pitkään ja että te asiakkaat voitte pysyä asiakkaanamme haastavasta tilanteesta huolimatta.

Pidetään hyvät ihmiset toisistamme huoli ja tuetaan niitä, jotka tarvitsevat apua. Pitäkää jäsenyydet ja asiakkuudet voimassa liikuntapalveluihin ja muille palveluntarjoajille, jos se on taloudellisesti mahdollista. Me koko EasyFit Tampere-keskustan henkilökunta kiitämme sydämemme pohjasta teitä, jotka ette ole vielä päätyneet irtisanomaan asiakkuuttanne tai valmennustanne. Te pystytte näin vaikuttamaan siihen, että EasyFit Tampere-keskusta ja kaikki pienet yrittäjämme ovat palvelemassa teitä myös tämän vaikean ajan jälkeen.

Emme voi liikaa painottaa henkilökohtaisesta hygieniasta huolehtimista ja sitä, että jos sinulla on vähäisiäkin flunssan oireita, pysyt kotona. Salilla on nyt hyvin tilaa, ja turvaetäisyys muihin onnistuu hyvin----

Olemme yli 5,5 aukiolovuotta pitäneet salin hygieniasta ja siisteydestä extrahyvää huolta, ja tätä jatkamme edelleen. Suosittelemme asiakkaitamme huolehtimaan omalta osaltaan laitteiden puhdistuksesta treenin jälkeen, ympäri keskusta löytyy tätä varten suihkepulloja joissa on desinfiointiainetta.

THL:n mukaan Koronavirus elää ja tarttuu onneksi huonosti pinnoilta.

Säännöllinen liikunta auttaa pysymään terveenä ja vahvistaa vastustuskykyä. Yhdessä Les Millsin kanssa annamme Sinulle tässä poikkeuksellisessa tilanteessa huikean mahdollisuuden kuntoilla kotona ilman lisämaksua.

Linkistä pääset ilman erillistä kirjautumista treenivideoihin, ja videot ovat käytössäsi kaksi kuukautta: https://lmod.co/club

EasyFitin asiakkaille tarkoitetussa Facebook-ryhmässä tarjoamme livelähetykset ryhmäliikuntatunneista, joita voit jumpata kotona. Linkki: https://www.facebook.com/groups/211360150315273/

Huolehditaan itsestämme ja toisistamme. Yhteispelillä tästä selvitään!

Yrittäjät Saija, Pipsa & Pekka, sekä koko EasyFit Tampere-keskustan henkilökunta