Tärkeä tiedote

Tärkeä tiedote

EasyFitillä liikutaan toistaiseksi normaalisti, mutta seuraamme tarkasti viranomaisten määräyksiä ja toimimme niiden mukaan. Emme voi liikaa painottaa henkilökohtaisesta hygieniasta huolehtimista ja sitä, että mikäli kuulut riskiryhmään tai sinulla on vähäisiäkin flunssan oireita, pysythän kotona.

Näin poikkeuksellisesta tilanteesta meillä kenelläkään ei ole aikaisempaa kokemusta. Näin ollen on uskottava viranomaisia ja pysyttävä varuillaan. Emme kuitenkaan halua lähteä panikoimaan, koska se ei oikeasti auta ketään. Toimimme Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) antamien määräysten mukaisesti.

Kuitenkin meillä on suuri huoli siitä, että joutuisimme sulkemaan ovemme. Tietenkin sen vuoksi, että te, rakkaat asiakkaamme ette pääsisi kuntoilemaan, mutta erityisesti myös siitä syystä, että se saattaisi olla tarinamme loppu. Juoksevat kulut ovat suuret, eikä vakuutus valitettavasti korvaa mitään tällaisessa tilanteessa. Ikävä kyllä yrittäjän mahdollisuudet selviytyä mahdollisen sulkemisen tapahtuessa on hyvin rajallinen.

Meitä yrittäjinä huolestuttaa oman perheemme lisäksi myös työntekijämme ja heidän perheidensä toimeentulo. Kaikkien meidän elanto on kiinni EasyFitissä. Toivomme siis, että pysyt mukanamme tämän vaikean ajan yli. Maksamasi kuukausimaksu on meille hyvin tärkeä ja sen avulla voimme jatkaa toimintaamme poikkeusajan läpi ja sen jälkeen.

Yritetään muistaa terveen maalaisjärjen käyttö, jotta koronaviruksen aiheuttamat varautumistoimenpiteet eivät aiheuta ylitsepääsemättömiä taloudellisia vaikeuksia muillekaan yrittäjille. On meidän kaikken etu jos maailma ei pysähdy, vaan pyrimme jatkamaan elämää mahdollsimman normaalisti ja rauhallisin mielin. Tue kaikkia niitä yrittäjiä joiden palveluista haluat pitää kiinni ja sellaisia yrityksiä joiden haluat jatkavan toimintaansa vielä tämän jälkeenkin. --

Oman liiketoimintamme turvaamiseksi noudatamme palveluissamme normaaleja sopimusehtoja.

Säännöllinen liikunta auttaa pysymään terveenä ja vahvistaa vastustuskykyä. Yhteistyössä LesMillsin kanssa annamme Sinulle mahdollisuuden kuntoilla kotona ilman lisämaksua. Palvelu on käytettävissäsi 2kk.n ajan. Linkin kotitreeneihin saat olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme valkeakoski@easyfit.fi.

Viimeisimmän viranomaisilta tulleen ohjeistuksen mukaisesti ainakin ensi viikon (vko 12) live ryhmäliikuntatunnit korvataan virtuaalitunneilla.

Huolehditaan itsestämme ja toisistamme. Kiitos, että pysyt asiakkaanamme, yhteispelillä tästä selvitään! --

EasyFit Valkeakoskin yrittäjät ja henkilökunta