Etelä-Suomen aluehallintovirasto on antanut 8.4.2021 määräyksen tilojen sulkemisesta Kymenlaakson sairaanhoitopiirin alueella. Määräys on voimassa 10.-23.4.2021, ja se ulottuu niin julkisen kuin yksityisen sektorin liikunta- ja virkistystiloihin. 

Aluehallintoviraston tiedote 8.4.2021 klo 16.22


10.4. alkaen EasyFitille ei pääse treenaamaan. Olemme syvästi pahoillamme. Luomme sulkuajalle palveluja, jotta sinä voit jatkaa treeniäsi sulusta huolimatta. 

Tarvitsemme sinun apuasi. 

Kiitos, että olet pysynyt asiakkaanamme koronaviruksen aiheuttaman myl­ler­ryk­sen keskellä. Arvostamme sitä valtavasti. Yhteinen EasyFit-keskuksemme ei olisi selvinnyt kuluneesta vuodesta ilman apuasi ja olemme asiakkuudestasi kiitollisia. Sinä olet meille tärkeä!

Tartuntatautilaki ei velvoita viranomaisia kor­vaaman yrittäjälle kuntosalin kiin­ni­olo­ajalta syntyviä kuluja. Yrityksemme joutuu itse vastaamaan kaikista kuluista myös koronasulun ajal­ta. Tästä syystä pyydämme apuasi, ja toivomme, että voimme jatkaa kuu­kau­si­las­ku­tus­ta­si nor­ma­a­listi myös kuntosalin kiinnioloajan.

 

Käytössäsi kaikki online-palvelumme!

Muistathan, että kaikki online-tunnit ovat käytössäsi siitä huolimatta, että kuntosalin ovet ovat kiinni. Online-tuntivalikoiman yli 50 videosta löydät monipuoliset jumppatunnit joogista kahvakuulatreeneihin ja hikisistä HIITeistä lempeisiin kuntoutustreeneihin. Online-tuntien lisäksi löydät kaikille avoimet ohjatut liikuntatunnit ja niiden tallenteet EasyFit & LadyLine ryhmäliikunta ja valmennus Facebook- sivustolta

Asiakaspalvelumme palvelee sinua sähköpostitse myös keskuksen kiinnioloaikana.
Asiakaspalvelun sähköpostiosoite on kouvola@easyfit.fi

Kiitos avustasi ja tuestasi vielä kerran. Olet meille tärkeä!

Liikunnallisin terveisin,

EasyFit Kouvola henkilökunta