Aluehallintovirasto ei jatkanut kuntosalisulkua, ja pääsimme avaamaan liikuntakeskuksemme teille asiakkaille lauantaina taas 8.1. klo 4.00, tervetuloa treenaamaan!

 

Olemme iloisia että voimme taas päästää teidän treenaamaan ja pitämään terveydestänne huolta!

Turvavälimääräys on edelleen Pirkanmaalla voimassa 30.1.2022 saakka, joten luethan huolellisesti alta ohjeet, kuinka treenatataan ja toimitaan yhdessä turvaväleistä huolehtien:

 

Länsi- ja Sisä- Suomen aluehallintovirasto on antanut Pirkanmaan alueelle turvavälimääräyksen 1.-30.1.2022.

Noudatamme toiminnassamme määräyksiä ja rajoituksia:

 • Ohjeistamme aktiivisesti asiakkaitamme kaikkialla keskuksessa pitämään turvavälejä (turvavälin tarkka metrimäärä on laista poistettu).
 • Pyydämme välttämään asiointia kokonaan pukuhuoneissa, suihkuissa ja saunassa. Jos mahdollista, hoida vaatteiden vaihto kotona ja vaihda vain eteisessä treenikengät jalkaan. Mikäli pukuhuonetta on käytettävä, turvaväli muihin on pidettävä.
 • Olemme sulkeneet pukuhuoneissa joka toisen pukukaapin turvavälien toteutumiseksi.
 • Peseydythän vasta kotona. Mikäli käytät suihkua tai saunaa, vain 1 henkilö kerrallaan tiloihin.
 • Pyydämme välttämään kokonaan suosituimpia treeniaikoja ma-to klo 17-19.
 • Virtuaalisaliin vain oman seurueen kanssa samaan aikaan.
 • Keskuksessa tulee viettää vain välttämätön treeniaika.
 • Ohjeistamme hyvään hygieniaan keskuksessamme. Käsienpesupaikkoja on runsaasti ja kaikki laitteet desinfioidaan käytön jälkeen suihkepulloilla, joissa desinfiointiainetta.
 • Keskuksessamme tulee tunnin välein kuulutus, jossa muistutetaan kaikista näistä turvallisuustoimista.

 

Emme ota koronapassia käyttöön, vaan uskomme vahvasti siihen, että tekemillämme toimenpiteillä asiakkaillemme on mahdollisuus liikkua turvallisesti sekä huolehtien rajoituksista ja määräyksistä tilanteen edellyttämällä tavalla.

Treenaaminen koko lähes 2 vuotta kestäneen pandemian aikana on ollut meillä äärimmäisen turvallista! Tsempataan ohjeistusten kanssa ja treenataan edelleen turvallisesti yhdessä <3

 

Korvaukset

Olimme suljettuna viranomaismääräyksellä 25.12.2021- 7.1.2022, jos haluat hakea meiltä korvauksia tuosta ajasta, laitathan meille sähköpostia: tampere@easyfit.fi

Korvaus tulee pyytää 31.1.2022 mennessä mikäli sen haluaa, tämän jälkeen emme korvaa sulkua. Kiitos ymmärryksestä!

 

PIDÄTHÄN HUOLTA ITSESTÄSI JA TOISISTA

 

Me välitämme sinusta ja hyvinvoinnistasi: treenaaminen on tärkeää myös poikkeuksellisina aikoina!

 • Treenaaminen kehittää ja ylläpitää kuntoasi. Vastustuskykysi kasvaa ja auttaa näin kehoasi puolustautumaan ulkoisia viruksia vastaan.
 • Treenaaminen vapauttaa endorfiineja, parantaa keskittymistä ja muistia sekä antaa sinulle energiaa päivän askareisiin. Mieli pysyy virkeänä!
 • Treenaamisen avulla huolehdit tuki- ja liikuntaelimistön kunnosta. Treenaaminen parantaa myös niska- ja hartiaseudun lihasten kankeutta ja kehittää tasapainoasi.
 • Treenaamisen lisäksi on tärkeää myös muistaa levätä, syödä ja pitää huolta kehosta. Levon aikana lihakset palautuvat ja energiavarastot täydentyvät.

 

EasyFit Tampere-Keskustassa pidetään hyvää huolta hygieniasta ja keskuksella siivotaan päivittäin.

 • Erityisen tärkeää on, että et treenaa kipeänä - et edes pienillä oireilla! Nyt on tärkeää pysyä kotona jos tunnet itsesi vähänkään kipeäksi- näin vältämme myös muiden flunssapöpöjen leviämisen.
 • Huolehdit itsestäsi sekä muista noudattamalla hyvää yskimis-, aivastamis- ja käsihygieniaa. Pese kädet huolellisesti saippualla aina keskukseen saapuessasi sekä lähtiessäsi.
 • Pidä turvaväli muihin treenaajiin -> avarat tilamme mahdollistavat tämän.
 • Asiakkaana autat ylläpitämään siisteyttä ja hygieniaa putsaamalla laitteet käytön jälkeen niille tarkoitetulla aineella ja paperilla.

 

 

 

 

KORONATILANNE ON KOETELLUT MYÖS MEITÄ

Liiketoimintamme selkäranka on asiakkaidemme kuukausimaksut. Siksi pyydämmekin teitä jatkamaan asiakkuuksia ja treenaamaan, mikäli se teille on vain taloudellisesti mahdollista, ja hyödynnätte monipuolisia palveluitamme. 

Palveluidemme avulla voit treenata myös kotona ONLINE-tuntien sekä @treenikaverit -ryhmän avulla.

​​

Tässä vaiheessa ISO KIITOS teille kaikille jotka olette pysyneet mukana matkassamme! Tukenne ja kuukausimaksunne ovat meille elintärkeitä, kiitos niistä.

 

Haluamme myös kiittää niitä jäseniä jotka taloudellisten olosuhteiden pakosta olette joutuneet irtisanomaan jäsenyytenne. Myötätuntomme on myös teidän puolellanne ja ymmärrämme, että monissa talouksissa on nyt tiukkaa tämän meitä kaikkia koskevan tilanteen johdosta.

 

EasyFit Tampere-Keskustassa treenaaminen on ollut äärimmäisen turvallista koko korona-ajan. ​

​​​​​​Kiitos kun noudatatte ohjeistuksia ja huolehditte omalta osaltanne hygieniaohjeistuksista!

<3 : EasyFit Tampere-keskustan yrittäjät Saija, Pipsa ja Pekka, sekä koko iloinen henkilökuntamme