Tärkeä – EasyFit-keskusten koronavirustiedote – lue lisää...

Sulje
2.12.2020 13:41

Kuinka me varmistamme harjoittelun turvallisuuden EasyFit-kuntokeskuksissa

Terveys: Henkilökuntamme ei työskentele EasyFit-keskuksessa, jos he tuntevat olonsa vähänkään kipeäksi

Kasvomaskit: Henkilökuntamme käyttää kasvomaskeja

Puhdistus: Olemme tehostaneet siivouskertojen määriä ja huolehdimme, että keskuksissamme on saatavilla käsidesiä, paperipyyhkeitä ja roskakoreja

Ryhmäliikunta: Ryhmäliikuntatuntien osallistujamääriä on rajoitettu entisestään, maksimiosallistujamäärä on 9 henkilöä per tunti

Pukuhuoneet: Olemme poistaneet käytöstä joka toisen pukukaapin turvavälien toteutumisen tehostamiseksi

Saunat/lapsiparkit: Olemme sulkeneet pukutilojen saunat sekä lapsiparkin toistaiseksi.

 

Kuinka sinä voit varmistaa oman ja muiden kuntoilijoiden harjoittelun turvallisuuden EasyFit-kuntokeskuksissa

Pysy kotona, jos tunnet olosi kipeäksi: Jos olet terve ja hyvinvoiva, tervetuloa treenaamaan! Mikäli sinulla on edes pieniä sairauden oireita, älä tule kuntosalille. Noudata THL:n voimassa olevia testaus- ja karanteeniohjeita.

Kasvomaskit: Käytä kasvomaskia yleisissä tiloissa, kuten aulassa, asiakaspalvelussa ja pukutiloissa. Treenatessa kasvomaskia ei tarvitse käyttää, mutta huolehdithan silloin erityisen tarkasti turvaväleistä.

Kirjaa käyntisi: Muistathan aina rekisteröityä kosketusnäytölle, kun tulet salille. Meidän on kyettävä tunnistamaan salillamme vierailleet asiakkaat. 

Hygienia: Pese kätesi heti salille tullessasi ja pese käsiäsi ja käytä käsidesiä perusteellisesti ja usein. Älä koske kasvoihisi treenin aikana ja huolehdi yskimishygienista. 

Juominen: Käytä omaa juomapulloa. Hanasta suoraan juominen on ehdottomasti kielletty. 

Turvavälit: Pidä vähintään kahden metrin turvaväli kanssatreenaajiin. Noudata turvaväliä kuntosalin yleisissä tiloissa, itse kuntosalilla sekä ryhmäliikuntatunneilla. Ethän siis mene esimerkiksi toisen asiakkaan viereiselle lämmittelylaitteelle, ellet erikseen saa siihen asiakkaalta lupaa. 

Puhdistus: Pyyhi käyttämäsi laitteet ja välineet käytön jälkeen keskuksista löytyvällä desinfiointisuihkeella ja käsipaperilla.

Pukuhuoneet: Kiinnitä erityistä huomiota turvaväleihin suihku- ja pesutiloissa. Suosittelemme peseytymään kotona mahdollisuuksien mukaan.

Treeniajankohta: Ajoita osa harjoittelustasi mahdollisuuksien mukaan keskusten hiljaisempiin ajankohtiin, kuten aamuihin, aamupäiviin sekä loppuviikkoon. Lisätietoja näistä hiljaisista ajoista saat oman EasyFit-kuntokeskuksesi asiakaspalvelusta.