Iloksemme voimme ilmoittaa, että aloitamme ryhmäliikuntatunnit jälleen ma 19.4.2021!

Oulu on siirtynyt koronaepidemian perustasolle ja aloitamme ryhmäliikunnan erityisjärjestelyin turvallisuusasiat huomioiden.

  • ryhmäliikuntasalin osallistujamäärät on rajattu niin, että turvavälit on helposti pidettävissä. Tulemme lisäämään paikkatarrat lattiaan, heti kun ne saapuvat.
  • ryhmäliikuntaohjaajamme ohjeistavat asiakkaamme turvalliseen liikkumiseen ryhmäliikuntatiloissamme joka tunnin alussa ja varmistavat, että turvavälit toteutuvat koko tunnin ajan
  • kaikki ryhmäliikuntavälineet on käsitelty valokatalyysipinnoituksella bakteerien ja viruksien torjumiseksi ja välineistä puhdistetaan jatkossa ainoastaan omat hikijäljet
  • tuntien vaihtoväli on edelleen reilu, jotteivat pukuhuoneet ruuhkaudu. Vaihtoehtoisesti asiakkaamme voivat käyttää aulassa olevia arvotavaransäilytyslokeroita välttääkseen pukuhuoneen käytön. 
  • liikuntakeskuksessamme on edelleen ohjeistus käsienpesulle ennen ja jälkeen treenin sekä mahdollisuus käsien desinfiointiin. Muistathan myös oman hikipyyhkeen ja sisäkengät!
  • asiakkaillamme on vaihtoehtoisesti mahdollisuus osallistua virtuaalitunneille vapaavalintaisesti oman aikataulun mukaan tai aikataulutettuna. Virtuaalitunneilla käy tällä hetkellä 1-4 henkilöä kerrallaan.

Aloitamme ryhmäliikunnan tarjoamisen taas alusta ja aikataulu on sen vuoksi suppea. Seuraamme kävijämääriä tarkasti päivittäin ja pystymme lisäämään tunteja nopealla aikataululla kysynnän mukaan.

Kiinteytystä ohjaa jatkossa Maija, Jaanan RVP on siirretty toiveiden mukaan aikaisemmaksi ja kovasti odotettu Satun Kahvakuula palaa aikatuluun! Tunnit pyörähtävät käyntiin uudistetussa ryhmäliikuntasalissamme.

Ryhmäliikunta-aikataulun näet tästä linkistä: https://www.easyfit.fi/sites/default/files/inline-images/EasyFit-Oulu-Aikataulu-A4-04-2021.jpg

Reaaliaikaisen aikataulun näet tästä linkistä: https://varaus.easyfit.fi/ef_oulu-ritaharju/index.php?func=la

Tulethan nauttimaan kanssamme laadukkaista ja iloisista ryhmäliikuntatunneista! Muistetaan yhdessä ryhmäliikunnan pelisäännöt:

1. tule tunnille n. 10 min aiemmin ja muista aina kirjata itsesi tunnille aulassa tai lunastaa varauksesi

2. pese pukuhuoneessa kätesi ja tarvittaessa desinfioi ne salin puolella

3. käytä omaa juomapulloa, sisäliikuntakenkiä sekä omaa hikipyyhettä

4. pese kätesi ja tarvittaessa desinfioi ne myös lähtiessäsi

5. myöhässä ryhmäliikuntatunnille meneminen on kiellettyä

6. sairaana tai oireisena ryhmäliikuntatunnillle osallistuminen on ehdottomasti kielletty