Ryhmäliikunnassa on käytössä verkkoajanvarus, tässä sinulle ohjeita siihen:

  • Varaaminen tapahtuu nettisivuillamme easyfit.fi ryhmäliikunta-aikataulun kautta. Klikkaa tuntia, johon haluat varauksen, sekä kirjaudu sisään omilla tunnuksillasi. Käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi. Mikäli olet unohtanut tai sinulla ei ole salasanaa, saat uuden klikkaamalla "puuttuuko tai unohditko salasanasi" kohtaa. Varauskalenteriin pääset myös suoraan täältä Verkkoajanvaraus
  • Saapuessasi tunnille näytä avainkorttiasi kosketusnäytön lukijalle. Varaamasi tunti ilmestyy näytölle, klikkaa sitä. Kone tulostaa lapun, ota se mukaasi tunnille, ohjaaja kerää sen tunnin alussa. Huom! Ilmoittautuminen kosketusnäytöllä on tärkeää sillä tunneille ei pääse ilman lappua.
  • Ennakkoon varattu tunti tulee lunastaa kosketusnäytöltä viimeistään 10 min ennen tunnin alkua. Tämän jälkeen lunastamaton paikka vapautuu muille asiakkaille.
  • Tunnit tulevat varausjärjestelmään seitsemän (7) vuorokautta ennen. Sinulla voi olla kerrallaan varaus neljälle (4) tunnille samaan aikaan ja varaus tulee perua viimeistään 60 min (1 tunti) ennen tunnin alkamista. Mikäli jätät saapumatta varatulle tunnille kaksi (2) kertaa, jäädytämme verkkoajanvarausmahdollisuutesi 30 pv ajaksi.
  • Tunneille on myös jonotusmahdollisuus. Kun olet kirjautunut asiakastilillesi, näet paikkasi jonossa. Jos olet jonossa ensimmäisenä, kannattaa seurata tilannetta vielä 70 min ennen tunnin alkua, sillä tällöin jono sulkeutuu. Jos olet saanut paikan, mutta et pääse tunnille, sinulla on vielä 10 min aikaa perua paikka. Saat ilmoituksen sähköpostiisi, mikäli saat paikan tunnilta.