Tärkeä – EasyFit-keskusten koronavirustiedote – lue lisää...

Sulje

TOIMINTATAVAT KORONAVIRUKSEN LEVIÄMISEN ESTÄMISEKSI

Koronavirustilanteen kiihtyessä ja uusien rajoitusten tullessa haluamme taas muistuttaa yhteisistä pelisäännöistä, joita odotamme kaikkien salilla kävijöiden noudattavan. Näitä noudattamalla varmistamme, että keskuksemme pysyy turvallisena ja mukavana treenipaikkana kaikille.
 

 •  Ethän tule treenaamaan, jos tunnet olosi vähänkään kipeäksi. Kipeänä ei kannata treenata muutoinkaan, mutta nyt on erityisen tärkeää odottaa kunnes oireet häviävät.
   
 • Käytäthän kasvomaskia yleisissä tiloissa, kuten aulassa, asiakaspalvelussa ja pukutiloissa. Treenatessa kasvomaskia ei tarvitse käyttää, mutta huolehdithan silloin erityisen tarkasti turvaväleistä.
   
 •  Pesethän kätesi huolellisesti heti salille tullessa. Käytäthän lisäksikeskukselta löytyvää käsidesiä ja huolehdit yskimishygieniasta.
   
 •  Pyyhi käyttämäsi laitteet ja välineet käytön jälkeen keskuksestamme löytyvällä desinfiointisuihkeella ja käsipaperilla.
 •  Pidä vähintään kahden metrin turvaväli kanssatreenaajiin. Noudata turvaväliä sekä kuntosalilla että ryhmäliikuntatunneilla. Ethän siis mene esim. toisen asiakkaan viereiselle lämmittelylaitteelle, ellet erikseen saa siihen asiakkaalta lupaa.
 • HUOM! LIVE-ryhmäliikuntatuntien maksimiosallistujamäärä on rajoitettu max. 9 henkilöön per tunti (jooga 8 hlö ja sisäpyöräily 4 hlö). Tämän toteutamme osana koronaviruksen vastaisia toimenpiteitä. Tunneille otetaan mukaan vain ilmoittautuneet ilmoittautumiskuitin kanssa.

Seuraathan meitä myös Facebookissa ja Instagramissa, jossa tiedotamme kaikista ajankohtaisista asioista.
 

Pidetään toisistamme ja terveydestämme huolta!

Kiitos!