Tärkeä – EasyFit-keskusten koronavirustiedote – lue lisää...

Sulje
7.10.2020 20:22

Pidäthän huota itsestäsi ja toisista.

Me välitämme sinusta ja hyvinvoinnistasi: treenaaminen on tärkeää myös poikkeuksellisina aikoina!

Treenaaminen kehittää ja ylläpitää kuntoasi. Vastustuskykysi kasvaa ja auttaa näin kehoasi puolustautumaan ulkoisia viruksia vastaan.

Treenaaminen vapauttaa endorfiineja, parantaa keskittymistä ja muistia sekä antaa sinulle energiaa päivän askareisiin. Mieli pysyy virkeänä!

Treenaamisen avulla huolehdit tuki- ja liikuntaelimistön kunnosta. Treenaaminen parantaa myös niska- ja hartiaseudun lihasten kankeutta ja kehittää tasapainoasi.

Treenaamisen lisäksi on tärkeää myös muistaa levätä, syödä ja pitää huolta kehosta. Levon aikana lihakset palautuvat ja energiavarastot täydentyvät.

EasyFit Kangasalla pidetään hyvää huolta hygieniasta ja keskuksella siivotaan päivittäin.

Erityisen tärkeää on, että et treenaa kipeänä - et edes pienillä oireilla! Nyt on tärkeää pysyä kotona jos tunnet itsesi vähänkään kipeäksi- näin vältämme myös muiden flunssapöpöjen leviämisen.

Huolehdit itsestäsi sekä muista noudattamalla hyvää yskimis-, aivastamis- ja käsihygieniaa. Pese kädet huolellisesti saippualla aina keskukseen saapuessasi sekä lähtiessäsi.

Pidä turvaväli muihin treenaajiin -> avarat tilamme mahdollistavat tämän.

Asiakkaana autat ylläpitämään siisteyttä ja hygieniaa putsaamalla laitteet käytön jälkeen niille tarkoitetulla aineella ja paperilla.

Voit halutessasi käyttää maskia asioidessasi meillä.

Thl ja hallitus sekä kunnat ovat antaneet alueellisia ja valtakunnallisia maskisuosituksia, näistä löydät ajankohtaista tietoa em. toimijoiden nettisivuilta.

Tähän asti annetut maskisuositukset koskevat julkisia tiloja ja paikkoja (Julkinen tila on kaikille avoin tila, johon kuka tahansa voi mennä lupaa kysymättä. Valtion virastot tai kaupunkien ylläpitämät kirjastot, puistot ja aukiot ovat julkisia tiloja. Myös kadut ovat julkista tilaa.), eli eivät liikuntakeskustamme. Voit toki aina käyttää maskia keskuksessamme halutessasi. Tuothan oman maskin mukanasi.

Laajojen aukioloaikojemme vuoksi kävijämäärät keskuksessamme on keskimäärin 4-6 henkilöä tunnissa, joten yli 1000m2 tilassa pystymme turvavälit pitämään. Yleensä eniten treenajia kerrallaan on alkuviikosta ja ma-to klo 17-19 välillä. Muina aikoina kävijöitä on kerralla vähemmän.

Haluamme taata hyvät turvavälit, joten sisäpyöräilyssä live-tunnit on toistaiseksi pienemmän tilan takia tauolla.

Muistathan virtuaalituntimme, joihin voit mennä aina vaikka yksin treenailemaan, kun sali on vapaana.

Koronatilanne on koetellut myös meidän yrittäjävetoista liikuntakeskustamme. Liiketoimintamme selkäranka on asiakkaiden kuukausimaksut. Siksi pyydämmekin teitä jatkamaan asiakkuuksia läpi tämän poikkeuksellisen ajan, mikäli se teille on vain taloudellisesti mahdollista, ja hyödynnätte monipuolisia palveluitamme.

Riskiryhmäläisetkin treenaavat turvallisesti kotona EasyFitin onnline-palveluiden avulla. Pyydämme siis hartaasti ettette irtisanoisi jäsenyyksiänne.​​

Tässä vaiheessa ISO KIITOS teille kaikille jotka olette pysyneet mukana matkassamme! Tukenne ja asiakkuusmaksunne on meille elintärkeä, kiitos niistä.

Haluamme myös kiittää niitä asiakkaita, jotka taloudellisten olosuhteiden pakosta olette joutuneet irtisanomaan jäsenyytenne. Myötätuntomme on myös teidän puolellanne ja ymmärrämme että monissa talouksissa on nyt tiukkaa tämän meitä kaikkia koskevan tilanteen johdosta.

EasyFit Kangasala on pysynyt koronavapaana keväästä saakka, kiitos kun noudatatte ohjeistuksia ja huolehditte omalta osaltanne hygieniaohjeistuksista!

Nähdään treenien merkeissä!

Yrittäjät Saija ja Pekka sekä koko EasyFit Kangasalan henkilökunta