Asiakkuuden oston jälkeen

Asiakkuuden oston jälkeen

Hyvä EasyFitin asiakas!

Omistat nyt asiakkuuden Suomen kattavimmassa liikuntakeskusketjussa! Mikäli olet valinnut yhteiskäyttö-asiakkuuden ovat käytössäsi kaikki Suomen EasyFit-liikuntakeskukset. Tämä tarkoittaa satoja huipputason Technogym-kuntosalilaitteita sekä ryhmäliikuntatunteja non-stoppina aamusta myöhäiseen iltaan! Lue tämä tiedote huolella läpi. Se sisältää ohjeet jatkoa varten.

EasyFit-asiakkaana (29,90 €/kk) saat käyttöösi nämä palvelut:

 • kuntosali
 • live-ohjatut ryhmäliikuntatunnit
 • virtuaaliohjatut ryhmäliikuntatunnit
 • virtuaaliohjatut sisäpyöräilytunnit
 • Wellness-järjestelmän
 • Wellness-avainmen
 • Wellness-saliohjelman

Yhteiskäyttö-asiakkaana (39,90 €/kk) saat lisäksi käyttöösi nämä palvelut:

kaikkien Suomen EasyFit-liikuntakeskusten käyttöoikeuden

kaikki Suomen liveohjatut ryhmäliikuntatunnit

kaikki Suomen virtuaaliohjatut ryhmäliikuntatunnit 

Yhteiskäyttö-asiakkaana Sinulla on oma EasyFit-liikuntakeskus minne tahansa päin Suomea suuntaatkin! Keskuksia löytyy niin pääkaupunkiseudulta kuin myös muualta Suomesta! 

VIP-asiakkuus

Kun olet ollut asiakkaamme yhtäjaksoisesti vuoden ajan, olet EasyFit VIP -asiakas ja kuulut VIP-etujen piiriin.

Kulku EasyFit keskukseen

EasyFit-keskukseen pääset vetämällä saamasi Wellness-avainta avaimenlukulaitteessa ohjeen osoittamalla tavalla. Muista että avain täytyy näyttää laitteessa joka kerta asiakkuutesi voimassaolon varmistamista varten. Ovesta voi kulkea kerrallaan läpi yksi asiakas. Oven avaaminen sisäpuolelta muille on ehdottomasti kiellettyä. Keskuksessamme on kameravalvonta ja seuraamme asiakkaiden kuntosaliin tuloa jatkuvasti. Väärinkäytöksistä olemme oikeutettuja perimään 250 € maksun. Keskuksemme on avoinna joka päivä klo 4–24 välisenä aikana. Asiakaspalvelun aukioloajat näet tästä.

Mikäli käytössäsi on Yhteiskäyttö tai sinulla on VIP-asiakkuus, toimii Wellness-avaimesi samalla tavoin kaikissa EasyFit-avainlukijoissa. Näin ollen pääset treenaamaan kaikissa keskuksissa automaattisesti aamusta yöhön!

Liikuntaneuvonta

Tarjoamme uusille asiakkaille veloituksettoman liikuntaneuvonnan, kesto n. 30 minuuttia, jossa istutaan alas ja keskustellaan treenaamisen tavoitteista ja haasteista. Varaa aika tästä.

Ryhmäliikunta

Ryhmäliikuntatunnit pidetään ryhmäliikuntasalissa. Ryhmäliikunta tarjotaan virtuaalisena ja LIVE-tunteina. Huomio, että ryhmäliikuntasali on ensisijassa tarkoitettu juuri ryhmäliikuntaan ja siksi heillä etuoikeus tilaan. Eli jos käytät tilaa ja joku haluaa esim. aloittaa omavalintaisen virtuaalitunnin niin hän voi pyytää Sinua poistumaan. Meillä on myös omaharjoitetila, josta löytyy runsaasti varusteita. Mikäli tulet LIVE-ryhmäliikuntatunnille, muista kirjautua tunnille kosketusnäytöllä. Ota kirjoittimesta tulostunut lappu mukaan, sillä ohjaaja kerää laput ennen tunnin alkua sinulta henkilökohtaisesti.

Ystävät tutustumaan

Voit tuoda ystäviäsi tutustumaan salimme toimintaan. Yksi ystävä voi tutustua salin toimintaan kuitenkin vain yhden kerran. Tutustujia voi tuoda keskukseen ainoastaan asiakaspalvelun ollessa auki. Tutustuminen on tällöin ystävällesi veloitukseton. Hänen tulee ilmoittautua asiakaspalveluun tullessa.

Pukukaapit

Pukukaapit ovat kaikkien yhteisessä käytössä ja niihin on oma avain. Aina salilta lähdettyäsi tyhjennä kaappi tavaroistasi ja jätä se auki. Älä käytä kaappeja varastona. Tarkastuksessa takavarikoimme kaappeihin säilytetyt tavarat.

Palautteet

Asiakaspalautteita, murheita ja huolia, risuja ja ruusuja, kiitoksia ynnä muita ehdotuksia voit laittaa meille sähköpostilla osoitteeseen rekola@easyfit.fi.

Kuntosaliohjelma

Saadaksesi itsellesi sopivan kuntosaliohjelman tulee sinun täyttää Minkälainen liikkuja olet -testi. Testi määrittelee antamiesi vastausten perusteella, millainen ohjelma Sinulle parhaiten sopii ensimmäiseksi kuntosaliohjelmaksi. Wellness-ohjelman ovat koostaneet huipputason valmentajat sekä fysioterapeutit. Ohjelma tulee käyttöön avaimeesi muutaman päivän viiveellä.

Henkilökohtainen kuntosaliohjelma tai valmentaja

Kuntosalilla treenaaminen on taitolaji! Jokainen meistä kaipaa aina välillä hieman lisäpotkua treeneihin, niin ammattilainen kuin aloittelija. Ota siis rohkeasti yhteyttä oman keskuksesi EasyFit personal traineriin. Hän voi ammattilaisena tehdä Sinulle kuntotestit, tehdä muutoksia omaan ohjelmaasi tai koostaa Sinulle omien toivomustesi mukaisen ohjelman, treenata kanssasi yhdessä sekä kuntosalin että ryhmäliikunnan puolella, tsempata ja antaa ohjeita niin levon, ravitsemuksen kuin treenin puitteissa. EasyFit personal training -paketteja on erilaisia yksilövalmennuksesta pienryhmävalmennuksiin. 

Kuukausittainen laskutus

Jotta laskutus jatkossa toimisi automaattisesti kuten pitää on Sinun mentävä omaan verkkopankkiisi kohtaan E-laskut ja hyväksyttävä siellä oma EasyFit-keskuksesi automaattiseksi e-laskuttajaksi. Tarvitset myös oman asiakasnumerosi tähän ja se löytyy sähköpostista jonka sait kun tulit asiakkaaksi. Jos et löydä sitä ole yhteydessä meihin. Tee tämä mahdollisimman piansillä mikäli e-laskutusvaltuutus ei toimi tulee tämän sijaan postista paperilasku jossa on mukana laskutuslisä 5 €! Mikäli tarvitset apua e-laskuvaltuutuksen tekemisessä ota yhteyttä rekola@easyfit.fi tai tule tapaamaan meitä asiakaspalveluaikoina!

Liikuntasetelit ja vastaavat

Mikäli Sinulla on käytössäsi Liikuntaseteleitä, voit käyttää niitä EasyFit-asiakkuutesi maksamiseen. Yleensä oma työnantajasi tukee työntekijöiden liikuntaa ja terveyttä. Liikuntasetelietua kannattaa kysyä työnantajaltasi. Liikuntaetu on Suomessa verovapaata 400 € asti vuodessa. Monesti työntekijä ei edes tiedä, että tällainen etu on työpaikalla olemassa. Liikuntasetelit tuodaan keskukseen asiakaspalvelun aukioloaikoina. Tuodessasi setelit saat myös tiedon siitä mihin kuukausimaksuun setelit kohdistuvat. Liikuntasetelit tulee tuoda keskukseen vähintään 30 päivää ennen laskun eräpäivää, jotta ne ehtisivät vähentää ko. laskua. Mikäli liikuntasetelit tuodaan myöhässä vaikuttavat nämä vasta sitä seuraavaan maksuun. 

Ajankohtaista

Kotisivuiltamme löytyy keskuksen keskeisemmät tiedot ja ilmoitukset. Parhaan elämyksen ja tiedon saat kuitenkin seuraamalla meitä Facebookissa. Tykkäämällä sivusta pääset näkemään mitä keskuksessa tapahtuu, pääset mukaan keskusteluihin jne. Haluamme pitää myös Facebook sivuilla hyvän fiiliksen, joten muistathan kertoa asiasi aina korrektisti. Mikäli Sinulla on korjaavaa palautetta koskien keskuksen toimintaa annathan sen sähköpostitse. Pidätämme oikeuden tarkistaa ja muokata Facebook-sivumme sisältöä. Löydät meidät myös Instagramissa, joten seuraa meitä myös siellä! 

Lapset

Meillä ei ole lapsiparkkia, joten lapsia ei voi ottaa mukaan keskukseemme. Ainoastaan pienten vauvojen kanssa voi tulla treenaamaan rajoitetusti. Ryhmäliikuntasali on käytössä vauvojen kanssa treenaamiseen keskiviikkoisin klo 12–14.30 ja torstaisin klo 13–15. Kaikki asiakkaat voivat käyttää tuona aikana ryhmäliikuntasalia, otetaan sitten vaan huomioon myös nämä pienet.

Irtisanoutuminen

Mikäli syystä tai toisesta päätät lopettaa asiakkuutesi EasyFit-keskuksessasi voit tehdä sen EasyFit.fi-verkkosivujen Asiakastilin kautta. Mikäli Sinulla on kysyttävää koskien asiakkuuden keskeyttämistä autamme Sinua mielellämme. Asiakkuuden loputtua Sinun tulee palauttaa keskukseen Wellness-avain keskukseen asiakaspalvelun aukioloaikojen puitteissa. Mikäli päätät jossain vaiheessa tulla taas asiakkaaksemme voit ostaa uuden asiakkuuden verkkokaupastamme! Jos ette palauta avainta laskutamme siitä 29,90 €.

Pysäköinti

Keskuksen etupihalla ja kukkakaupan päädyssä on parkkikiekollinen pysäköinti. Takapihalla on ilman parkkikiekkoa käytettävissä olevia parkkipaikkoja. Huomaa että rakennuksen radan puoleiseen päätyyn ei saa pysäköidä.

Keskusohjeet

 • ethän luovuta henkilökohtaista Wellness-avaintasi muille
 • ethän päästä ovesta ulkopuolisia sisään keskukseen
 • treenaathan vain sisäkengillä
 • annathan sarjojen välissä muille mahdollsiuuden käyttää laitteita
 • onhan puhelimesi äänettömällä, etkä puhu puhelimessa treenialueella vaan siirryt pukuhuoneeseen puhumaan

Mikäli maksusi ovat rästissä ja avain näyttää punaista ovessa ja kirjautumisessa, ei sinulla ole oikeutta käydä keskuksessa. Teemme keskuksessa säännöllisesti tarkastuksia, varauduthan todistamaan henkilöllisyytesi. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme mikäli todistat väärinkäyttötapauksen. Wellness-avaimen väärinkäytöstä keskus on oikeutettu veloittamaan 250 € tarkastusmaksun. Käyttämällä palvelujamme hyväksyt sopimusehtomme.